Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz bl4ze #48205 üzenetére

    Az U-sakat nekem is csak a kicserélő központig szokta mutatni. Ez persze nem jelenti azt, hogy az ő belső rendszerükben nincs meg tovább, csak nem mutatják meg. Ahogy korábban sem mutatták meg a belföldi regisztrált küldeményeket, csak miutána eu pályázton fejlesztés címszóval pénzt nem kaptak rá. Nekem múltkor egyszerre került elő három U-s levél, 2 hét, 4 hét és 5 hét késéssel azután, hogy beérkezett a központba. Szóval még ne add fel.

    Nekem az a tapasztalatom, hogy akár 1-2 hónapig is összevárják valamelyik elosztóközpontban a nem követős leveleket, mert az utóbbi év során rendszeresen ezt tapasztaltam. (Nem feltétlen a kicserélőben, hanem utána lévő elosztóban) Bár V/ belső információkra hivatkozva azt mondja, hogy a helyi postán várják össze, de ez kb valószínűtlen és életszerűtlen, mert a kézbesítőkkel szemben kitolás lenne. Ráadásul korábban pont olyan postai dolgozó panaszokat lehetett hallani, hogy dömpöngszerűen, egyszerre érkeznek a városba a küldemények, nem pedig egyenletesen. Egyeébként V/-vel ugyanabban a városban vagyunk :D

    Az L-es prime leveleket végig megmutatják, csak persze nem vállalnak semmit rá, ha elveszik mégis. Kivéve, ha minden nélkül be tudjuk bizonyítani, hogy szándékosan lopták el vagy semmisítették meg (az ászf alapján). De ezeket simán bedobják.
    Csak az R-es az, ami hagyományos értelemben követős és átvevős.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák