Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz pataig #47814 üzenetére

    Erre Összefoglaló, 11. Egy rövid összefoglaló az AliExpress Standard Shipping szállítási móddal küldött a Sprinter futárszolgálat által vagy Pick Pack Ponton kézbesítendő Észt postai számos vagy SyTrack (SunYou) küldeményekről. akartam rápontosítani, de ha nem adod meg a számot akkor légy szíves nézd át, lehet hogy a tied is ebbe tartozik.
    Nem a nyomkövetési oldal kereső a kamu, hanem az adott bejegyzés, ezek az oldlak a Neten megtalálható szállító adatbázisokban keresgélnek, a bejegyzés hitelességét nem vizsgálják.
    Hong Kongból nincs közvetlen légijárat, Frankfurtba érkezik a gép, így hiába van ez írva: Hungary, Arrived at destination country airport ez vagy Frankfurt vagy kimaradt a Frankfurti érkezés és elindulás ide, ha a onnan repülőgéppel hozzák, mert lehet közúti is az ideszállítás.
    De ez a Magyar Posta szempontjából nem könyvelt küldemény, március végéig még meg is érkezhet hozzád.
    Mese a 7 nap, a csehek COVID helyzet miatt lezárások, korlátozások, a lengyeleknél talán még megy a 10 nap, de rá kell kérdezni konkrétan az eladóra mindkét raktárnál hogy miként áll a dolog van-e belőle és tudja-e küldeni onnan.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák