Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • petymek

    senior tag

    válasz azbest #46383 üzenetére

    A dolog azért félreérthető, mert az alaplapban volt 3 db szalakábel, amik össz értéke együtt nem éri el a 300Ft-ot.
    Az antisztatikus zacskó pedig arra vonakozik, hogy kifogásolva lett az is, hogy egy sima nylon zacskóba küldték, ami feltöltődhet statikusan.
    Ennek viszont semmi köze ahhoz, hogy -ahogy a csatolt képen is látszik (amit te is linkeltél)-, a szar csomagolás miatt az alkatrészek felszakadtak a több rétegű nyomtatott áramköri lap vezető réz fóliájával együtt. Így még csak javítani sem lehet.
    Csatolva lett kibontós videó is, meg több fotó is. Arról pedig említést sem tettek, hogy eleve egy bontott, javított, használt lapot küldtek.
    Nekem sem a töreg ár visszafizetése, sem a visszaküldés (aminek azt sem tudni mi lenne a kimenetele, mert a posta a 21000Ft-os ár mellé közölte, hogy még csak fel sem veszik törékeny küldeménynek) nem elfogadható.

    Azt nem tudom, ha a magyar postánál megreklamálom, vajon mire vezetne?
    Az biztos, hogy ezzel befejezetem tőlük a rendelést, különösen ilyen nagy értékben. Év végén már volt egy csomagom, amit annak ellenére nem adtak a kezembe, hogy külön fizettem érte. a posta ott elhajtott azzal, hogy a kézbesítő levélszekrénybe dobhatja és pont.
    Sok jó dolog van Aliról, de így csak a regisztráció törlése az egyetlen reális opció. Már tavaly 11.11 csomagokkal is a cirkusz ment.

    Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.

Új hozzászólás Aktív témák