Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Seirei

    tag

    Egy újabb emag károsult jelentkezik o/

    Vettem egy TCL 50DP660-ostv-t melyet csak az emag értékesített, korábban kisebb termékeket vettem tőlük azokkal nem volt gond, így 0 félelemmel rendeltem meg tőlük. Nem kellett volna.

    A készülék bevilágítási hibával jött meg melyet úgy ahogy tudtam korrigálni beállításokkal, így kezdetben nem zavar viszont egyre jobban előjött későbbi használat során, múlt hétvégén pedig miután leporoltam illetve lesikáltam a képernyőt (mikroszálas ruha + lcd törlő folyadékkal) akkor bekapcsolt állapotban a következőfogadott.

    Az elmúlt héten eddig az emag válaszára vártam amit ma délelőtt kaptam meg végül.
    (Online kitöltött termék garancia lapra nem reagáltak semmit, telefonon keresztül kellett rögzíttetnem velük harmadjára).
    Ahogy az várható volt tőlük, hűen a rengeteg helyen olvasott hírnevükhöz, természetesen elutasították a garanciális javítás kérvényem mert a kijelző "törött így a készülék nem képes a megfelelő, üzemszerű hibátlan műkésre". De természetesen szívesen adnak árajánlatot a javításra. Mindezt úgy hogy el se vitték, szervízben nem lett bevizsgálva, wtf.

    Az "+5 év gyártói garanciával" kapcsolatban jövő héten kezdem futni a kört a forgalmazóval ami itt van Bp-n mert a jótállási jegyen feltüntetett szervíz székesfehérvári ahová már nem tudom megoldani a szállítást.

    Nem tudom mit gondolnak amúgy, ha pénzt akartam volna viszontlátni, akkor visszaküldöm ezt a selejtes szart hisz még bőven 30 napon belül volt/van továbbra is a tv.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák