Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lemusz

    addikt

    válasz Macei #1745 üzenetére

    Aki egyszer megszokja az anti vibrate funkciót, az utána nem tud leállni vele. Játékokban érezni inkább a hatását. Mikor húzod az egeret és az egérpad széléhez érsz felemeled ugye visszarakni középre. Nah míg ezt megtetted kb egy milimétert nem moccant az ingame crusorod, ott folytathatod a célzást, ahol abbahagytad. Ha ezt a funkciót kikapcsolod (eredetileg bent van mindegyiken azt hiszem) akkor pedig orrba szájba ugrál, pattog a kurzor, talán még jobban is, mint olyan egereknél, amellyeken nincs ilyen funkció.

    Amit kinéztél egeret megfordult nálam 1 napra. Nem tetszett. Alul súlyozható, de minek? Akkor jó egy gamer egér, ha minél könnyebb. Csak ugye ezeket, amikben van súlyszabályozás nem úgy tervezték, hogy majd a süldő paraszt minden súlyt kivesz belőle. Maga az egér nagy, és jobb oldalról nem lehet úgy rászorítani, mint az x710bh-750bh stb kinézetűeknél. Ez persze nem gond, ha döglött hal stílusban fogja valaki az egeret, de én szeretem megmarkolni és kb szorongatni játék közben. Asszem karom fogásnak hívják, esetleg érdemes lenne utána olvasnod.

    Inkább az optikai egereket ajánlanám. Mikor lézerre váltottam tapasztaltam egy kis pontatlanságot. Ergó jobban adta előtte a 710BH (optikai), mint a 750BH (lézer), holott a 750Bhnak a szenzora jobb, több FPS-sel rendelkezik. Ezt az FPS témát egyébként érdemes nézni, minél nagyobb, annál pontosabb az egér. Bár sajnos nem mindegyiknél írják a honlapon... A4tech egerek kb azonosak, de most valami bloody szériával rukkoltak elő, azt hallottam dicsérik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák