Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • drzozo

    senior tag

    válasz johnny63 #5642 üzenetére

    Most látom csak, visszatérve a kényelemre. A mostani Sony-d kép alapján, a füleden illeszkedik, tehát a párnája nem öleli körbe a füled. Az általad linkelt Sennheiser szintén ugyanilyen kialakítás (on-the-ear). A Siberia viszont "körbeöleli" az egész füled (around-the-ear). Tehát ebből kiindulva elképzelhető, hogy hosszútávon ugyanúgy fog fájni a füled a Sennheiserrel, mint a Sony-dal.

    A régi Sennheiserem (HD 465) szintén az előbbi típusú volt, én is gyűlöltem hosszabban hordani, mert nyomta a fülem, öröm és felüdülés volt tőle megszabadulni.

    Tehát a Siberia kényelem szempontjából tuti, hogy jobb választás, hangzás tekintetében, pedig valószínűleg a Sennheiser jobb.

    Ajánlanám figyelmedbe ezt a hozzászólást. Ha csak zenére használnád, van egy másik topic is, ott tudnak ajánlani esetleg más, zenére alkalmasabb típust. Itt inkább csak "gamer" jellegűeket tudunk mutatni.

    Viszont a mostani Sonyd wireless-es, te pedig két vezetékes fejest linkeltél. Az nem lesz probléma, hogy nem tudsz benne majd közlekedni?

    Tsebacsi: Utcára én sem venném fel, otthonra pedig tökmindegy. :D Jó, persze... Egyértelmű, hogy a fehéret venném én is. :P

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák