Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rexton

    tag

    válasz oneal1 #24689 üzenetére

    Teljesen jó hangja van a GSP370-nek, sőt. Kicsit a GSP300-hoz tudnám hasonlítani(nem teljesen ugyan olyan, de ahhoz közeli), szóval FPS játékra teljesen alkalmas. Egyes egyedül azért nem ajánlom/ajánlottam még senkinek, mert vannak vele minőségbeli problémák mind hardveresen, mind szoftveresen. Ha tudsz élni a virtuális 7.1 maszlag nélkül, akkor ne szedd le a gyári szoftvert, működik plug and playként is. Nagyon sok hibát/problémát a Gaming Suite generál. Ha meg EQ-zni akar valaki, akkor arra amúgy is sokkal jobb az Equalizer APO. Az üzemideje valóban közel lehet a gyárilag megadott 100 órához, amikor "teszteltem", akkor 2 hétig ment 1 feltöltéssel, átlagosan napi 4-5 órát, és 50% körül volt még az akksija.
    Teljesen műanyag az egész felépítése, de ez ne tévesszen meg senkit, nagyon jó a build qualityje. A mikrofonja sem annyira vészes, mint ahogy egy két tesztben előadják. Persze, nem studió minőségű, de skypera/discordra/stb. teljesen alkalmas. Aki meg streamel, az általában úgyis vesz egy különálló, jó minőségű asztali mikrofont.

    Összefoglalva: Ha az ember kifog egy nem hibás példányt, akkor egy nagyon jó headsetet tudhat a magáénak. Maximum az árába tudnék belekötni, de hát meg kell fizetni a vezetéknélküliséget + a Sennheiser nevet.

    @traders: Alapjáraton véve, ha egy headsetnek jó a térleképzése(imaging), akkor teljesen felesleges maszlag ez az egész virtuális 7.1 mizéria, és pontosan meg fogod tudni az nélkül is mondani, hogy merről jött az adott hang.
    FPS-re ajánlott headsetek: Sennheiser GSP300, CM MH751/752(nem igazán lehet az utóbbi időben ezeket kapni itthon).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák