Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Traptor

    tag

    Úgy látom, hogy ez már a 3D végjáték de azért megpróbálkozom a kérdésemmel, hátha van olyan, aki tud segíteni.

    Van egy Windows 7 alapú HTPC-m, amin még Windows MCE van + PowerDVD 15, ami integrálódik az MCE-be. Ezzel a kombóval szinte mindent le tudok játszani de időnként előfordul, hogy a PowerDVD kidob. Ezt egyébként a BD iso-k lejátszására használom, köztük BD3D is van.
    Egyelőre nem jöttem rá, hogy ez miért van de bosszantó és arra gondoltam, hogy upgrade-elek.
    Nekem a full HD, 3D, audio bitstream a fontos, más nem.
    Viszont pont ez a 3D MVC, ami a gondot okozza.

    Próbáltam a Raspberry Pi-t de ott ugye max a 3-ig van támogatás, az viszont nem tud bitstream-et. A 4-es már tök jó de az nem tudja a 3D MVC-t.
    PowerDVD magasabb verziója nem jön szóba, mert 15 volt az utolsó, amiben van MCE integráció és a 19-es, amiben utoljára volt 3D támogatás.
    Gondoltam, hogy összerakok egy Intel alapú új gépet Windows 10 + KODI kombóval. Itt meg ott akadok el, hogy amikor a KODI átkapcsolna 3D megjelenítésbe a passzív 3D-s LG tv-n azt látom, hogy invalid format. Valami miatt a windows a 3d átkapcsoláskor 60Hz-re kapcsol a 24Hz helyett. Ezt produkálja egyébként, amikor kézzel a display beállításnál átteszem a 3d módba a kijelzőt. Ha beteszek egy AMD RX 470-et ott ugyanez. PowerDVD 19 tök jól működik de a KODI illetve a windows 3d mód ugyanez: fekete képernyő.

    Van valakinek ötlete?

    .: Aláírás helye :.

Új hozzászólás Aktív témák