Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • B-L-A-C-K

    titán

    Vettem tegnap egy Sony 55W829B-t, a kezdeti barátkozás nem volt valami jó, eléggé felhősödött, de 1 napi használat után már alig látszik, ezek szerint be kellett járatni, bár ilyet nem nagyon hallottam még.

    Kicsit beszélnék róla hátha valakit érdekel...

    Egy 132 hosszú, 82 magas, és 18 centi széles dobozban érkezett. Ingyen kihozták, felhozták, kibontották, beszerelték, átnézték...Szóval maximálisan korrektek voltak. Gyári hibát első 15 perc használat után nem talált a Sony-s gyerek, így kifizettem és ment is.

    Az előző TX-l55ET60E Pana TV-mhez képest egyvalamiben rosszabb, mégpedig az SD/HD TV adások minősége picit gyengébb, nem sokkal de azért észrevehető. Kinézetre egyén függő kinek mi tetszik, én megvagyok vele elégedve, szerintem szép TV. Az előbb említett SD/HD TV adásokat leszámítva viszont minden másban jobb a Sony...A FHD tartalmak sokkal szebbek, a menü/smart funkciója sokkal gyorsabb, és könnyebben is kezelhető. A készülék hangja is sokkal jobb, bár tudom egy ilyen TV-t nem a saját hangszóróin érdemes hallgatni. Illetve ez nem passzív, hanem aktív 3D-s, ez tudom teljesen falhasználó függő kinek mi jön be, de nekem ez sokkal jobban átadja a 3D hatást mint a Pana passzívja. Ami még nagyon tetszik hogy külső HDD-re fellehet venni az adásokat, előre beállíthatom hogy pl az esti híradót vegye fel nekem. Eddig pár filmet néztem külső HDD-ről, de mindent gond nélkül bekajált.

    Ára kicsit húzós így kimondva, 430 ezer volt, de nem ennyibe áll meg, és hogy miért azt most le is írom... Adtak hozzá egy 100 ezres hangprojektort, illetve kibuliztam mellé egy ingyen 28 ezres 5 év gari kiterjesztést, amiben benne van az is ha megsérül a készülék akkor is megcsinálják/kicserélik ingyen. A hangprojektorra nem tartok igényt, így azt ki sem bontottam, mert eladom 80 ezer körül. Ha így ezt levonjuk az árból akkor 350 ezerbe van 5 év biztosításos garival 430+28 ezer helyett...Ezért az összegért 1 nap használat után azt mondom megérte.

    Bármi egyéb kérdés van a TV-vel kapcsolatban szívesen válaszolok...:)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák