Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv mindenki!

    Beszereztem egy Creative Gigaworks T20-at - az első szériából, egy kicsit áradozok róla, ha nem baj.
    Azt kell mondjam, fantasztikus, bátran merem ajánlani mindenkinek, aki helyhiány miatt nem tud nagyobb hangfalat elhelyezni.

    Még csak most üzemeltem be, de már biztos, hogy jó vétel volt! Egy Nokia Lumia 820-asról használom, amiben nem a világ legjobb hangkeltője dolgozik, de még így is nagyon szépen szól az említett 2.0! Azért vettem, mert azt mondták, kis hangerőn is élvezhető - ezt csak megerősíteni tudom.
    A mélytől nem fog összedőlni a ház, de ha halkan akarja valaki hallgatni, akkor úgyse szerencsés a huppogás. Nem kell félni tőle, a méretét meghazudtoló mélyet produkál így is!

    Indítottam egy netrádiót, és elsőre csalódás volt, mert nem szólt tisztán, gondoltam küldöm is vissza, ez egy vacak - aztán rájöttem, hogy a cucc annyira finom, hogy a 128kbps-es stream kevés neki. Meghallgattam ugyanazt a számot YouTube-on, egészen más dimenzió!

    És hogy negatívumot is mondjak, a kék led nagyon zavaró, tehettek volna bele kevésbé fényeset is, de majd leragasztom valamivel.

    ###

    Tettem fel a PH-ra egy hirdetést, és érkezett rá 2 ajánlat is, az elsővel éltem, szóval ha valaki akar egy ilyet (jelenleg nem találtam használtban), akkor írjon, és megadom a második illető elérhetőségét.

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák