Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b3ny

    csendes tag

    Sziasztok!

    A kiemelt hozzászólásban remek kis összefoglaló, jóféle cikkek. Rendesen felnyitotta a szemem, tévhitben éltem amikor számítástechnikai boltban nézegettem, azt gondolva hogy csiribu-csiribá minnél több hangfal annál jobb bla-bla az 5.1 ám az igazi.
    Minőségi zenehallgatásra kéne a 2.0 hangfal, tetszenek is ezek a kiemeltek, nézem a viszonyítási alapokat amazonon hogy ha dagadt amerikai lennék 240 $-ból (garancia nélkül) vehetnék mackie mr5 mk3-at még ha írják is a hozzáértők hogy a mély megvan babrálva, illetve lehetőség szerint 8''-as membránnal rendelkezőt vegyek de ezek a változataik elég megfizethetetlenek persze megint csak ha nem amerikai vagyok (110ezer mackie mr8 mk3).
    Pénzből élek énis mint bárki, reálisan 80 +/- 10 ezret tudnék rászánni egy olyan azt mondom igényes 2.0 aktív stúdió hangfalra, erre azt látom h itthon a kb. 2013. agusztusban megjelent hangfalat 108 ezerért akarják rásózni a potenciális áldozatra. Nem vagyok matekból jó de ha minden igaz egy. jó 40ezres árrés van az itthoni és amerikai között, van ám hasznuk rajta.
    A használtan vásárlástól elzárkóznék.
    Azt is tudom hogy a németeknél a krk, jbl , adam megy leginkább, magyaroknál a mackie vanná szarrá hypeolva, whatcd-n a speakers threadbe ha studio monitorokról van szó jbl v mackie v krk, persze nagy része a hifivel menőzik hogy szerelik össze, milyen alkatrészeket vettek honnan, milyen erősítővel , de az nekem nem járható út nem értek hozzá. Sok fórumot átnéztem nah :)
    Amazonon a mackietől rendelve persze csak Észak- Amerikába szállítanak, németül nem tudok sajna nem tudom onnan lehetne- e normális áron valamelyiket (német amazon) ?
    A kérdés hol tudnék jó árérték arányban vásárolni, nem zárkózok el a többitől se jó lenne nekem valószínűleg kb. mindegyik 5ös méretben rcf,jbl,krk,yamaha,mackie (ez a prodipe és m-audio nem túl szimpi csak)?

Új hozzászólás Aktív témák