Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ToniSoprano

    addikt

    válasz PuMbA #23884 üzenetére

    .DLL ezt írta előző hozzászólásában: "Lépjünk túl azon, hogy helyileg hol készül, és érzékeljük a témát, hogy valójában miről szól, ok? :D Azért első ránézésre is van különbség egy Modecom és egy M-audio vgy JBL vagy KRK, stb "ipari" monitorok között. Persze meg kell hallgatni." Ezt a nagy különbséget képek alapján meghallgatás nélkül hogy tudtad el dönteni. Én a vastaggal kiemelt mondatot nem értettem, most min lépjünk túl, te hoztad fel, hogy a Modecomok, T&V kínai vacakok, kifejtenéd részletesebben?

    PuMbA ez tényleg így van? Ekkora a szakadék a kettő kategória között? Meghibásodási arányban, vagy hangzásban akkora a szakadék Modecom, T&V aktív hangfalak és a belépő szintű stúdiómonitorok között, a tapasztalataid alapján?. Ha jól emlékszem ezen kategória között is volt néhány hibás darab.
    És nem tudom jól jött-e le nekem, hogy aki szereti a kicsit kiemeltetbb basszust, színezettebb hangzást és nem szereti a nagyon semleges hangzást, annak jobb választás lehet a Modecomok, T&V cuccok?
    Pl. 50 alatti kategóriában.

    tipuka: a T&V Kürbist meg tudtad hallgatni a friendlyhouse-ban, mert én kérdeztem többször hol lehet meghallgatni, de senki nem tudta megmondani. ahogy nézegettem a neten 25,5 elég jó ár, Auquaban, pclandban is ezressel több.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák