Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • foosballfun

    tag

    Sziasztok!

    Hétvégén elutaztam Budapestre, és elnéztem a Friendlyhouse-ba. Az itt tapasztaltakat írnám le most.
    AMDFan hívta fel a figyelmem az M-Audio BX8-ra, mivel erőteljes basszusra vágytam, amit az Edifier r1600 nem igazán adott meg nekem.
    A boltban az eladó készségesen segített mindenben. Meghallgattam majd az összes hangfalat, amit az összefoglalóban ajánlanak, kezdve az 5 colosokkal, majd méretben mentünk fel, egészen 8-ig. Sajnos a BX8-at nem tudtam meghallgatni, mivel az nem volt kirakva, de a BX5 elég hamar leszerepelt nálam. Nem igazán éreztem jobbnak az Edifiernél (ne kövezzetek meg ezért :) ) A legjobban az 5 colosak közül a Mackie MR5 MK3 tetszett. Szép mélyei is voltak, de valahogy még nem volt az igazi, ezért jöttek méretben az "egyel" nagyobbak. Itt a KRK Rokit 6 szerepelt le legelőször. Nagyon doboz hangúnak tűnt számomra. Az eladó itt elővett egy Yamaha HS7-est is, aminek a hangja nagyon tetszett. Talán kevesebb a közép mint a Mackie MR6-nál, de nagyon szépek a mélyei. Majd jöttek a 8 colosak. Itt megint csak egy Yamaha tetszett a legjobban (HS8). Ennek már tényleg olyan basszusa volt, ami szó szerint beledöngölt a kanapéba, pont olyan amit kerestem, viszont az ára már igencsak átlépte a maximális keretet. Így végül hosszas hallgatás és gondolkodás után a Yamaha HS7-re esett a választásom, amit 110 ezer forint ellenében kb. 1 órája tátott szájjal hallgatok, remélem még nagyon-nagyon hosszú ideig. :))
    Egy kicsit féltem a Yamahától, mivel nem tudtam róla semmit, viszont nekem tényleg nagyon tetszett a hangja, így - legalábbis egy meghallgatás erejéig - ajánlom mindenki figyelmébe.
    Annyit még megjegyeznék, hogy pendriveon vittem pár általam összeválogatott zenét, amit sajnos nem tudtak ott lejátszani, valószínűleg az NTFS partíció miatt, erre figyeljen mindenki ha esetleg itt szeretne hallgatózni. De nem volt semmi gond, a zenei repertoár igen nagy.
    Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek a segítő hozzászólásait amivel eljutottam idáig. :R

Új hozzászólás Aktív témák