Újabb Chieftec házak házimozis PC-khez

Várhatóan augusztus végétől lesznek kaphatók a Chieftec új házai, melyek háromféle méretben állnak HTPC-t építők rendelkezésére. A Hi-Fi termékcsalád friss tagjai egyformán 44 x 41 cm alapterületűek, de magasságuk – és ebből fakadóan persze belső kialakításuk – is különböző: a HM-01 magassága 16 cm, a HM-02 nagyjából 2,6 centivel laposabb, míg a HM-03 vastagsága kerek 10 cm. A legnagyobb modellbe ATX alaplap is elhelyezhető, a két kisebb viszont a fekvő tápegység miatt csak microATX lapot fogad.

Chieftec Hi-Fi Series HM-01 / HM-02 / HM-03

5,25 hüvelykes meghajtóból mindegyikbe egy szerelhető, 3,5 hüvelykes rekeszből a HM-01 és HM-02 esetében három, a HM-03-nál pedig kettő használható. Az előlapi csatlakozók sorában a két audioport, a FireWire és USB interfészek mellől egyiknél sem hiányzik az integrált memóriakártya-olvasó. A médialejátszás vezérlését iMon modul teszi egyszerűvé; kijelzője mellett hangerőszabályzó és navigátor tekerőgombokat találunk, és természetesen távirányító is jár hozzá.

Chieftec Hi-Fi Series HM-01 / HM-02 / HM-03

Ami a hűtést illeti, mindhárom ház oldalfalán elfér két-két 80 mm-es ventilátor. Hátulra a HM-01 esetében szintén két 80 mm-es kerül, a HM-02-nek már két 60 mm-essel kell beérnie, míg a lapos HM-03-nál hátra nem került légcsavar, csupán szellőzőrács. Az új modellek javarészt alumíniumból készülnek, fekete és ezüst színben egyaránt elérhetők lesznek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés