Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) horvathkrisz

horvathkrisz
(PH! addikt)

Na ez zsír! :C

Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

(#2) Giinos válasza horvathkrisz (#1) üzenetére

Giinos
(senior tag)

Azt mondja már meg vki,hogy az mé jó hogy a táp alul van?Melegszik nem?Hacsak nincs vmi tápod 40 000-ért mint a képen látható! Ha beteszek vmi 450 W-os tápot semmi extrával,akkor a meleg felfele száll,ráadásul pont a video karira,ami a táp felett van! :W nekem csak ez a röpke kis bajom van vele,és a többi újabb cm házakkal!

--->Windows-Xbox Live ID ---->DomeZs<---- BattleTag: DomeZs#2972

(#3) bambano

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

annak az árazó kollégának elgurult a gyógyszere...

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#4) Tel Elek válasza Giinos (#2) üzenetére

Tel Elek
(PH! addikt)

Mondjuk azért jó, mert a táp nem a belső fonnyadt-meleg levegőt szívja magába, hanem a külső friss hideget.
Amúgy meg a tápról nem fog felfele szállni a meleg a VGA-ra...

(#5) Integra válasza Tel Elek (#4) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

meg a szőnyegből a port:)

nagyon pöpec ház, de 45 rugó nekem kicsit sok(k) :DDD

[ Szerkesztve ]

(#6) Tel Elek válasza Integra (#5) üzenetére

Tel Elek
(PH! addikt)

Nem mindenkinek a földön van ám a háza. :) Nekem pl az asztalon van.
Amúgy nyár elején gondolkoztam, hogy eladom a vizet és inkább veszek egy ilyen házat léggel. :U

(#7) L Balázs

L Balázs
(kvázi-tag)

Nagyon állat, de nekem az 1000-es kék HDDventije jobban tetszik!

Mivel ez a legújabb teszt, talán a házigazdák is elolvasnak pár hozzászólást, ezért itt kérném meg őket, hogy tegyék egyértelművé a nyereményjáték 2. kérdését.
Köszönöm

http://ldmnyblzs.wordpress.com | http://twitter.com/ldmnyblzs

(#8) rudi válasza Giinos (#2) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azért jó az alsó táp, mert így nem fűti fel őt a belső környezet, és nem pörög föl a ventilátora. Rengeteg tesztben tapasztaltam már, hogy egy alacsony szellőzésű, halknak szánt konfig azért lett végül hangos, mert a táp több meleget kapott és emiatt gyorsabbra, hangosabbra állította a ventilátorát.

A meleg levegő fölfelé száll tézist meg PC hűtés kapcsán nem nagyon érdemes felhozni, mert ez a felhajtóerő olyan pici, hogy a legkisebb ventilátor is lazán elnyomja.

Szintén érdemes elfelejteni az aktív hűtéssel hűtött komponensek egymásra hatását is, mert elég minimális. Szóval a táp, VGA és CPU pár foknál jobban átlagos esetben nem melegíti egymást. Persze, ha egy méretes passzív borda van egy csonttá húzott 100 fokos GPU-n, az már hat a környezetére.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#9) rudi válasza Integra (#5) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azért van porszűrője. Meg legalább a házba egyéb úton bekerült port nem szedi össze.

(#10) ez_meg_emaz válasza Tel Elek (#6) üzenetére

ez_meg_emaz
(őstag)

Viszont akinek a földön van annak felejtös a lenti táp.
Nekem ha lenntröl szivná a levegöt 1 hét alatt elbaszodna a táp az tuti. :DDD

Ja és szubjektiv dolog de szerintem ronda ez a ház. :) Pedig szarabb házra is mondtam már hogy szép. Persze ha olcsobb lenne, nem lenne lennt a táp akkor tuti elgondolkodnék egy ien házon ha vennem kéne. De egyenlöre tsunami jo nekem.

rudi: Egyike vagy azoknak akikkel nem vitáznék soha de tapasztalatbol mondom hogy a porszürö csak arra jo hogy lassabban és aprobb porral teljen meg a ház. Persze jo ha van. De földre soha nem vennék olyan házat amiben vmi alulrol szív. Legalábbis ide hozzám nem lenne jo.

[ Szerkesztve ]

Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g

(#11) Satan_Claus

Satan_Claus
(senior tag)

Most a nyereményjáték miatt kapott egy 45k-s ház különösen ajánlott plecsnit? :))

Védd az állatokat! Egyél embert.

(#12) tupacamaru

tupacamaru
(PH! addikt)

Tetszik, de az ára miatt csak álom marad. :O

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

(#13) Lacix29

Lacix29
(őstag)

Mobil kazán. ;]

(#14) Morpheee válasza tupacamaru (#12) üzenetére

Morpheee
(újonc)

én is így vagyok vele :)

Who we are is but a stepping stone to what we can become

(#15) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Szép ház, jó kialakítás! :) Az ára már nem annyira, de a minőségnek ára van... :U

(#16) kvp777

kvp777
(kvázi-tag)

A lent elhelyezett tap tokeletes, csak meg kell oldani, hogy elolrol szivjon es hatrafele fujjon. A gep tobbi reszenek a huteset pedig ugy erdemes megoldani, hogy oldalt es elol majdnem teljes feluleten sziv, es hatul/felul fuj ki. Igy a meleg levego soha nem mozog a termeszetes aramlasaval ellentetes iranyba es a tapon sem aramlik at semmilyen a gep tobbi reszebol szarmazo meleg levego (egy elvalasztolemez kell a tap rekesze es a gep tobbi resze kozze). Regebben sok olcsobb haz alkalmazta azt a megoldast, hogy a tap hutoventillatora volt az egyetlen szellozteto, igy minden ho a tapon keresztul tavozott. (ezert kerult eredetileg folulre a tap) Az idok soran kiderult, hogy ez a megoldas nagymertekben roviditi a tap elettartalmat, igy kezdenek atallni a tap alul, a gpu kozepen, a cpu folul elrendezesre, mint ahogy az elol sziv, hatul fuj megoldas is kezd altalanossa valni, ami a merevlemezeknek jo.

(#17) DarkByte

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miért tűnik úgy hogy erről még lesz a nyereményjátékban kérdés? :U

Nekem személy szerint annyira nem jön be ez a ház, ha az árától eltekintek ami ugye horribilis. Túlzottan industrial ezzel a csövekkel, illetve elég nehéz is, haver az Antec házától is azért akar megszabadulni, mert saját elmondása szerint ha hordoznia kell akkor leszakad a veséje is. :DDD Minőség-ár-külső hármasban jobbnak tartom a [Centurion 590] -est.

[ Szerkesztve ]

"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

(#18) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát ez számomra csak álom marad. :U

Köszönjük a tesztet.

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#19) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ennyi erővel egy 120k-s proci is lehetne "különösen ajánlott"
az is nagyon drága és jó

True Success is Blonde

(#20) Symbio válasza ez_meg_emaz (#10) üzenetére

Symbio
(senior tag)

Alsó tápos (CM 690), földön áll és messze semmi probléma :K
Havonta kifújom levegővel, de egyáltalán nem vészes a pormennyiség. Egy CORSAIR VX450-es nagyon csendben teszi így a dolgát :))
Ahogy látom, itt páran csípőből fikázzák az alsó tápos házakat, mert a haverja már látott olyat, akinek a szomszédjában volt alsó tápos ház :W
Ja és már régen feltalálták a porszívót, mint takarító eszközt, ismerkedjetek meg :DDD

(#21) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Baromi jó ez a ház. Két dolgon akadt meg a szemem (negatívum): a HDD rezgést plusz gumibakokkal kiküszöbölhették volna, és ahogy Ti is írtátok, az alsó elhelyezésű táp a padlón leülepedett port szívja, ami elég cikis lehet egy idő után. A meleg levegő felfelé száll tézis igaz, de mivel jól szellőzik a ház, ez nem okoz problémát szvsz.
Ha lenne asztali gépen, kéne, csakhát 44K...

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#22) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

nekem akkor is a stacker 830 as esetleg 831 es a favorit :DDD az az egy dolog teljesen biztos hogy lesz egy olyanom valamikor... ez valahogy pont nem tetszik formára, azért ha a nyereményjátékon hozzámvágják akkor méla undorral elhasználom ;] főleg hogy nincs is bele való vasam.. jól szellőzik, de nekem inkább a néma gép a cél, mint -5 fok

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#23) KoPy89

KoPy89
(kvázi-tag)

Amíg nem főz kávét, addig nem vennék ennyiért házat... :D

(#24) Obi-1

Obi-1
(őstag)

Nekem is furcsa, hogy egy nagyon kis rétegnek való termék "különösen ajánlott" plecsnit kap. A korábbiakból nekem úgy tűnt, hogy ez a plecsni a kiváló ár-érték arány esetében jár.

Only a Sith deals in absolutes.

(#25) Digital válasza Satan_Claus (#11) üzenetére

Digital
(PH! addikt)

Ekkor
nem volt CM játék, mégis különösen ajánlott plecsnit kapott :K Az ára meg ilyesmi szinten mozgott!

[ Szerkesztve ]

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

(#26) whitehand

whitehand
(senior tag)

Rudi tudsz ajánlani vizes blokkot ehhez a házhoz? ami befér felülre

(#27) virkir

virkir
(PH! addikt)

Nem lehetne már egyszer eltörni a kezét annak aki egy háztesztben így építi be az alkatrészeket.
Könyörgöm ha már adott a lehetőség a kábelek normális elvezetésére akkor legalább egy fotózás kedvéért lehetne annyira igényes a tesztelő, hogy használja is.
Nem annyira nagy idő normálisan beépíteni egy házat.

A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

(#28) L3zl13

L3zl13
(PH! nagyúr)

Szóval elvileg lehet venni külön ilyen 4 vincsis keretet bele?
És az mennyibe kerül? Összesen hány ilyet lehet beleszerelni?

Aki hülye, haljon meg!

(#29) shtml válasza ez_meg_emaz (#10) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Ha lassabban telik meg a ház porral, akkor a szűrő már elérte a célját, nem?

(#20) Symbio:
Csak óvatosan azzal a porszívóval.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#30) tob!as válasza virkir (#27) üzenetére

tob!as
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Arra nem feltétlen térnek ki, hogy ugyan van lehetőség a kábelek elvezetésére, de amennyire praktikus volt a tervező, annyira nagy erővel törném el a kezét annak aki aláírta, hogy ebben a formában kiadható.
Könyörgöm: mikor jön már rá a CM arra, hogy ha alsó tápos házat csinál, és ráadásul a kábelelvezetés miatt sokkal hosszabb utat tesz meg a kábel, hogy tetves HOSSZABÍTÓT biztosítson hozzá!

Teszthez 1-2 szó:

- a képek linkje mellé nem lenne túl bonyolult a target="_blank" kapcsolót berakni, ezzel nem zárnám be folyamatosan a teszteket ...

- a kábelek hosszának hibáira nem tér ki, nincs ami tetszett/nem tetszett összegzés (úgy nagy általánosságban sem, pedig az jó!)

- az előző Cosmos sem a "halkságáról" volt híres, habár arra tervezték, lazán elveri egy 10-essel olcsóbb Antec (P182/P180B)

A különösen ajánlott plecsni megint csak felelőtlen. TETSZETT .... talán az idevaló :R

http://jatek.alkupiac.hu/s/C8LDbM

(#31) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt is és a sima Cosmos-t is szivesen elnyűném! De jó még a noname valamilyen nem is tudom milyen házam egy kis szoba ventivel és hangerő félmaxra oszt zugjon ami akar melegedni meg ne fog!:D

Family Guy Online - Closed Beta

(#32) Tel Elek válasza whitehand (#26) üzenetére

Tel Elek
(PH! addikt)

Nem radiátorra gondolsz? :DDD
Amúgy tripla radi is elfér, talán még a vastagabb (extreme) is. Ilyet még egy háznál sem láttam.

(#33) jubilleum

jubilleum
(fanatikus tag)

érdekes ház
a ThermalTake Xaser VI nem nyúzzátok esetleg valamikor véletlenül? :U

(#34) Integra válasza rudi (#9) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

igen, utána már eszembe jutott, csak lejárt a mod.. :)

(#35) Larry303

Larry303
(őstag)

lassan 1 éve megvan a sima 1000es...mindennap megy a gép nem keveset...feltett oldallappal és porszűrővel sokkal hatékonyabb, mint egy fenti táp oldallap nélkül...
ebben az újban nekem csak a fenti kivezetések tetszenek ill amegvilágítása és a power gomb...bár azért a resetet lehagnyi...-kicsit applere hajaz-
a simában viszont sokkal jobb a fiókos hdd keret, és nekem jobban bejön a letisztultabb formája...szal egyenlőre nem bánom, hogy nem vártam vele...aki meg sokalja az árát, nos vettem másfél éve 1950et 55ért e6400es cput 53ért és egy éve a cosmost 45ért....na most gondolom nem kell mondanom melyik volt a hosszabb távú befektetés...egyeltalán nem bántam meg...csak ajánlani tudom!

[ Szerkesztve ]

-A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó-

(#36) Cs(|)be

Cs(|)be
(tag)

Öreg stackerem van jelenleg, ez is kurvára tetszik! Na majd egyszer.. :D

Gigabyte p35-DQ6, E6420 @ 3.8 Ghz (24/7), Crucial Ballsitix Tracer 4x1Gb DDR2-8500 , Gigabyte 8800GTX, WD Raptor 150GB, 3x500GB WD RE2, 2x1TB Samsung F1, DELL 24'' TFT, Cooler master Stacker, Vista64bit

(#37) Maestrohun

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

Semmi értelme úgy néz ki ennek a háznak. Csak procihűtővel alig jobb. 40e-es árat nem ér meg. Ezek szerint alig-alig jobb az én átlagos, olcsó casetek házamnál, csak a procihűtővel... Grat aki ilyet vesz. :C Ennyiből inkább csinálnék mahagóni fából egy csinos htpc házat a tv alá...

A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

(#38) Tel Elek válasza Maestrohun (#37) üzenetére

Tel Elek
(PH! addikt)

Nekem megér.
Miben hasonlít a te casetek házad ehhez? :DD

[ Szerkesztve ]

(#39) rudi válasza Ste (#19) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Csakhogy a 120k-s proci egy év múlva 20k-s lesz, ez a ház viszont nagyjából ugyanannyit fog érni.

(#40) Satan_Claus válasza Digital (#25) üzenetére

Satan_Claus
(senior tag)

Az "csak" 33.500,- volt ;)

Védd az állatokat! Egyél embert.

(#41) Larry303 válasza Maestrohun (#37) üzenetére

Larry303
(őstag)

magadat sztem még győzködheted, de mást ezzel a postoddal nem nagyon fogsz :)
örülj a jó kis casetek házadnak, vagy csinálj egy htpc házat mahagóniból inkább :)

-A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó-

(#42) Ősember

Ősember
(PH! addikt)

amikor valami nagyon jora sikeredik, de drága azt nem "ajánlott" minösitést szokott kapni? :B tényleg jo a ház, de 45k... ajaj... :))

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#43) Digital válasza Satan_Claus (#40) üzenetére

Digital
(PH! addikt)

Nekem olyanom van, nagyon szeretem :K Mikor avatatlan vendégek megkérdezik "mi ez a nagy doboz"? Csak lesnek mint hal a szatyorba :DDD Én is úgy gondolom jó befektetés egy ilyen ház, a következő konfigom is lazán el fog benne férni (bárcsak meglenne már :( ) Egyszer kell megvenni, és többé nem kér kenyeret! :K

[ Szerkesztve ]

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

(#44) ígyvanferi válasza Skizz (#18) üzenetére

ígyvanferi
(senior tag)

Sajnos nekem is. Erősen fájdalomküszöb felett van az ára. :(((

Egy apróság: "Amint benne találtunk..." - az első két kép alatt.

[ Szerkesztve ]

(#45) Symbio válasza shtml (#29) üzenetére

Symbio
(senior tag)

(#29) shtml : nem a sz.házat porszívózom :Y , hanem a szobában takarítok :DDD

(#46) daa-raa válasza L3zl13 (#28) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Ha még kapsz valahol STB-3T4-E1-et, az ~3k. Egyébként meg gyakorlatilag bármilyen házba beépíthető, és szerencsére nem világít a ventilátora. Persze van 4,5k körül világítós verzsön is.

[ Szerkesztve ]

Si vis pacem, para bellum.

(#47) Nikitan

Nikitan
(lelkes újonc)

Szereltem már egy pár gépet ebbe a cosmos házacskába, és mindig nagyon jól szórakoztam :))

Az érintés "érzékeny" bekapcsológomb nagyon kellemes darab, öröm bekapcsolni a gépet vele:)

Igaz én nem cseréltem le a jó öreg stacker 830-amat cosmosra, de a HAF 932 elvarázsolt, remélem minél előbb elérhető lesz.

[link]

(#48) LonGleY

LonGleY
(senior tag)

Én tudnék rá költeni, mivel hosszútávon gondolkozom, de nem győzött meg. Házat azért veszek, hogy jó belső hűtéssel és optimális légkihúzással a hangot is alacsonyan tartsam, erre itt van egy váz, ami tele van lukakkak és nem igazán vívnak benne a szilikonos-gumis rezgéscsillapítási megoldások. Különösen ajánlott egy nagy lófarkat.

Egyébként már 12-14 ezerért is lehet olyan házat kapni, amelyik kellően mély (ugye ez az egyik legnagyobb hiány a piacon a mai videokártyák mellett), jól is néz ki és érintőgombokkal (illetve LCD kijelzővel) vannak ellátva. Tacens Tango és Pro.

[ Szerkesztve ]

A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

(#49) LonGleY válasza Nikitan (#47) üzenetére

LonGleY
(senior tag)

Pedig rém otromba lett. Nekem az ilyenekre mindig a Quake vagy Doom III pályák jutnak eszembe. Minden játékfejlesztő, ahol hiányában vannak az ötleteknek, mindenféle tördeléssel meg kiszögellésekkel szabdalt, futurisztikusnak ható pályákat csinálnak, az a legkönnyebb. Ez az, amihez értenek, igazi design vagy ötlet nem igazán van benne. Ez a HAF is ilyen, főleg ezzel a low end felirattal az oldalán.

A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

(#50) tothbe válasza Nikitan (#47) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

Ime, nézd meg.

By(e) Tothbe

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.