Legalább nem egy fajta kiadásban érkezik mint a legtöbb HTPC-nek szánt házikó!
Ez dicséretes! Ha az ára is elfogadható marad akkor jó vétel! 
Family Guy Online - Closed Beta
Legalább nem egy fajta kiadásban érkezik mint a legtöbb HTPC-nek szánt házikó!
Ez dicséretes! Ha az ára is elfogadható marad akkor jó vétel! 
Family Guy Online - Closed Beta

és szépek is 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

ezzel a bazi nagy felirattal????

szvsz igen 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

kis alkoholos filc és oké is. de szerintem hülyék, hogy arany változatot nem csinálnak, ha már hifi...
A vér nem válik VAZZE!™
szálcsiszolt alu, 200as papirral lejön pikk pakk, árát mondjátok
.
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
Szépek??? nekem erősen szekrényszerűnek tűnnek. Ha már a nappaliba a tévé mellé akarom tenni, akkor már inkább a tegnapi Dell legyen az! Az szép, ez meg olyan monumentális
[ Szerkesztve ]
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

az előd HE-01B-OP imon modullal, táp nélkül kiskerben 60e körül indul...
pecs2100.hu

háááááát
nálam a fekete lian-li még mindig a befutó

De amíg a Dell egy speciális gép (ha jól értettem), addig ez egy normál PC lehet, amit Te is összeépíthetsz könyen elérhető alkatrészekből.
BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN
Szerintem szép, letisztult forma, nekem tetszik...de a logo lehetne kisebb 
KENWOOD DPX313Y fejegység eladó, dupla din, mp3, 2 pár rca stb..

ez szép, ez tetszik.
http://dy217.cgsociety.org/gallery/

A tokeletes haz egy pici mATX-es, 2*5,25-os hellyel rendelkezo haz lenne a HTPC-hez. Az egyikbe mehetne egy imon-vfd, a masikba egy optikai meghajto. Meg lehetne opcionalisan egy 3,5-os is a memoriakartya olvasonak. Sajnos ilyen hazakat csak nagy ATX-es lapokhoz gyartanak, amiben egy Atomos lap (ITX) eleg nevetsegesen nezne ki.
az atom édeskevés a hd videokhoz, most volt teszt, de azért egy mATX jolenne.

Allitolag jon egy uj chipset, bepitett HD dekoderrel.

Nahát az a Dell meg úgynézki mintvalami fakulacs...
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Apevia X-Qpack2 
Lian Li PC-V350 
[ Szerkesztve ]

Látom, sejtesz valamit
Perpillanat nálam is egy Lian Li (PC-C36/37 Muse) a befutó. Ráadásul jóval olcsóbb is, már ha igaz lesz az ár, amit valaki jósolt.
És igen, pezsgőszínben is lehetne, meg ezüstben, ha már HTPC ház. Bár nekem akkor sem tetszene. Az a két tekerő nem szimpatikus az elején.
[ Szerkesztve ]
No woman. No cry. No kidding.

Lian Li PC-V350 helyett 300ast akartam, abba van egy 3,5" hely is

és áruld már el ennek mi a retek köze van a htpc házakhoz?
ezek max éjjeliszekrénynek jók 
A vér nem válik VAZZE!™

Azt hittem, mélynyomók 
No woman. No cry. No kidding.

Nem látjátok, hogy hotelszobai minibárok? 
BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

Olvasd el kinek válaszoltam és mit írt...
Egyébként mitől is lesz egy ház htpc-s?
[ Szerkesztve ]

Jó kis házikók
De az ezüst színű tényleg mélynyomónak néz ki 
ELaDó Cuccaim: http://href.hu/x/788z --- "Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle :=)

Koszi, szep hazak! Az Aerocoolnak is vannak szep kockahazai, egyebkent tenyleg mi donti el, hogy egy hazbol htpc lesz vagy sem? Mert nekem pl. nem kell a gyarilag hozott hangeroszabalyzo meg LCD kijelzo, ami a htpc hazak tobbsegen megtalalhato.
http://www.aerocool.com.tw/case/aerocube/aerocube-feature.htm
Kar, hogy plexis
.
egy htpc ház?
MiniATX lapot fogad, nekem is szimpi lenne 2db 5"25ös hellyel, vagy 1 hely és imon beépitve.. LAPOS legyen, mint egy erőssitő vagy más doboz a tv-m alatt, és a szine is stimmeljen fekete/ezüst/arany szin minimum legyen elérhető, a hengerőszabályzó meg elfér...
Nekem ennyi a kivánalmam.

Dobj egy privit ha megtalaltad esetleg, mert ezt enis regota keresem