Pioneer X-CM31: Stílusos mikrotorony

Annak ellenére, hogy külsejében semmi extrát nem kínál, dizájn terén valamiért mégis kiemelkedik a nagy átlagból a Pioneer közelmúltban bemutatott új otthoni hangrendszere. Az X-CM31 a mikrotornyok termékcsaládjába tartozik, és a gyártó által kiadott technikai specifikációk szerint versenyképes darabnak tűnik.

Pioneer X-CM31
Pioneer X-CM31

Természetesen az Apple eszközök fogadására képes dokkoló nem hiányozhat róla. Úgy fest e nélkül ma már nem is lehet piacra dobni ilyen jellegű terméket. A torony CD lejátszója a gyáriak mellett magától értetődően elboldogul az írt és újraírt lemezekkel is. Ezenkívül akár a tömörített (MP3 vagy WMA) zeneszámokat tartalmazó korongok kezelését is biztosítja. Ezek a fájlok egyébként USB porton keresztül csatlakoztatott adattárolókról is lejátszhatók. Az újdonságot ellátták FM tunerrel is, így rádiózásra is alkalmas.

Pioneer X-CM31
Pioneer X-CM31

A 20 cm széles, 12,3 cm magas és 25 cm mély doboz mindössze két kilogrammot nyom, tehát egy kifejezetten kompakt darabról van szó. A 30 wattos maximális teljesítményre képes modell érdekessége, hogy 250 dolláros áron a hagyományos fekete mellett megvásárolható barna, fehér és piros színben is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés