Vékony mikro toronnyal jelentkezett a Pioneer

Egyáltalán nem számít újdonságnak, ha egy gyártó függőlegesen építi be az optikai meghajtót a mikro tornyába, viszont még mindig viszonylag kevés ilyen eszköz lát napvilágot annak ellenére, hogy e megoldás lehetővé teszi a szokásosnál jóval vékonyabb kialakítást. A Pioneer is ezt az utat követte az X-SMC00BT típusjelzésű termék esetében, ami így talppal együtt mindössze 11 centiméter vastag.

Pioneer X-SMC00BT
Pioneer X-SMC00BT [+]

CD lejátszója a gyári, írt és újraírt korongokon kívül az MP3 fájlokkal telepakolt lemezekkel is boldogul, sőt, az MP3 és WMA formátumú zeneszámok az USB porton keresztül is eljuttathatóak rá. A felhasználónak még arra is módja nyílik, hogy a CD-ről lejátszott dalt az ily módon csatlakoztatott pendrive-ra vagy merevlemezre rögzítse. A modell támogatja a Bluetooth 2.1 szabványt (A2DP profil), tehát képes a vezeték nélküli kapcsolat megteremtésére a kompatibilis eszközökkel. Rendelkezik az Apple termékek fogadására képes 30 tűs dokkoló egységgel, a beépített tunernek köszönhetően rádiózásra is használható, és az ébresztés/riasztás funkció is beprogramozható rajta.

Két darab 66 milliméteres full range hangsugárzója 8 ohmos impadencia mellett 10 wattos teljesítmény leadására képes 60 Hz - 20 kHz-es frekvencia-átvitellel. A fehér, piros és fekete előlappal is elérhető termék 250 dollárba kerül majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés