Pár hetet csúszik az OUYA

Az OUYA néven érkező konzol a Kickstarter történetének egyik legsikeresebb projektje, ám a június 4-ére tervezett startot úgy néz ki, hogy nem lehet tartani, így a friss adatok szerint június 25-én kerül sor a debütálásra. Julia Uhrman, a projekt vezetője azzal magyarázta a csúszást, hogy túl nagy a kereskedelmi igény, így több termékkel kell készülni a startra.

Julia Uhrman megerősítette azt is, hogy áttervezték a sokat kritizált gamepadet, így a felmerült problémákat orvosolták. A végleges termék már a javított vezérlővel kerül az üzletekbe, a félkész termékkel rendelkező előrendelők pedig ingyenes cserében részesülnek. Ez nagyon kedvező hozzáállás az OUYA csapata részéről, viszont így nyilván nem kizárható, hogy a késésben az is benne van, hogy a projekt támogatói előnyben részesülnek, így a már kiszállított csomagokat javítottra kell cserélni, ami természetesen kedvezőtlen a kereskedelmi start pillanatában elérhető mennyiség szempontjából.

Mindenesetre az a pár hét csúszás már nem számít. Sőt, izgalmassá teszi az eseményeket, ugyanis az OUYA kihívójának tartott GameStick is megegyező héten startol, így igazán nagy meccsre lehet számítani a két androidos kézikonzol között.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés