Óriási kontrasztarányú projektort mutatott be az Optoma

Az Optoma 2002-es megalapítása óta a projektorpiac egyik legtermékenyebb szereplőjévé nőtte ki magát. A cég bejelentette, hogy piacra dobja a nagy kontrasztarány és a közepesnél némileg magasabb fényerőt produkáló vetítőjét, a TW635-3D típusjelzésű terméket.

Optoma TW635-3D
Optoma TW635-3D

A DLP technológiát használó projektor WXGA felbontású, azaz 1280x800 képpont megjelenítésére képes. Maximális kontrasztaránya a technikai specifikációk szerint 10000:1, legnagyobb fényereje pedig 3500 ANSI lumen. A lámpa élettartama ekkora teljesítmény esetén 3000 óra, ám ha valaki hajlandó megkötni bizonyos kompromisszumokat, és bekapcsolja az ECO módot, akkor ezt akár 6500 órára is kitolhatja. A modellre került 2 darab HDMI és mini jack csatoló, egy-egy USB, D-Sub, kompozit aljzat, illetve egy mikrofon bemenet.

A tervezők a terméken elhelyeztek még egy tíz wattos hangszórót is, ami az otthoni mozizáshoz értelemszerűen kevés, de egy előadóteremben vagy irodában azért jól jöhet. A sztereó 3D-s tartalmak megjelenítését is támogató eszköz várhatóan 950 dollárba kerül majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés