Brutális méretű, de legalább megfizethető videoszemüveg

A videoszemüvegek nem igazán futották be azt a karriert, amelyet szántak nekik a gyártók, de ettől függetlenül még mindig van jó pár olyan cég, amely lát fantáziát az ilyen termékekben. Ilyen például az alapvetően olcsó készülékeiről ismert japán Thanko, amely ezúttal sem hazudtolta meg magát, és egy viszonylag kedvező árú, 170 dollárba kerülő modellel lépett színre.

Thanko HDMVR3RG
Thanko HDMVR3RG [+]

A meglehetősen bumfordinak tűnő, nagy (19,6 x 16 x 11 cm), 350 gramm tömegű szemüvegre a tartalmak HDMI 1.4 csatlakozón keresztül juttathatóak el. Beépített médialejátszóval nem rendelkezik, és a netes kapcsolat megteremtésére sem alkalmas, tehát nem tölthetőek le rá alkalmazások, nem nincs mód például a videomegosztó szoftverek használatára.

Thanko HDMVR3RG
Thanko HDMVR3RG [+]

A két LCD kijelzőjének felbontását nem árulta el a gyártó, csak azt, hogy akár Full HD anyagok fogadására is képes, és az élmény olyan, mintha egy 80 hüvelykes kijelzőt nézne valaki három méterről. Rendelkezik egy 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozóval, és az akkumulátor sem hiányzik belőle, amely 3 órányi működésre elegendő energia eltárolására képes.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés