EVGA GeForce GTX 980 Ti VR Edition: kelleni fog egy 5,25"-es hely a házban

Hirdetés

Az EVGA piacra küldi a virtuális valóságra felkészített NVIDIA GeForce GTX 980 Ti kártyáit, amit VR Edition névvel különböztetnek meg a többi modelltől. Természetesen olyan alapvető különbségek nem érhetők tetten a kártya felépítésében vagy specifikációjában, amelyek befolyásolnák a teljesítményt, azaz a GM200 GPU ennél a modellnél is 2816 számolóegységet vonultat fel, a GDDR5 memóriából pedig 6 GB került rá, mindez pedig opcionálisan megfejelhető az ACX 2.0+ hűtéssel.


[+]

Az egyetlen apró különbséget a kártya végében található (belső) HDMI kimenet jelenti, amivel házon belül összeköthető a kártyához adott, 5,25"-es meghajtóhelyre szerelhető dobozzal, amin egy HDMI 2.0 kimenet, valamint két darab USB 3.0-s port foglal helyet. Ennek célja egyértelmű: a képkimenetet és USB-s tápellátást igénylő VR szemüveg egyszerű csatlakoztatását teszi lehetővé, így nem kell a ház mögött bujkálni, esetenként vakon csatlakozókat keresni.


[+]

Ami a VGA specifikációkat illeti, ahogy említettük, ezek teljesen megegyeznek a referencia modellekével, tehát túlhajtás nélkül érkeznek 1000 MHz-es mag, 1076 MHz-es GPU Boost, valamint 7010 MHz-es effektív GDDR5 órajellel.

A gyártó három év garanciát vállal a VR Ready plecsnivel ellátott újdonságokra, amelyekért 700 dollárt kérnek el, tehát úgy tűnik, az ACX 2.0+ változat ezúttal nem kerül majd többe.

  • Kapcsolódó cégek:
  • EVGA

Azóta történt

Hirdetés