Kétkezes és átépíthető lett a Logitech G900 Chaos Spectrum egér

A Logitech a mai napon mutatta be játékosoknak szánt csúcsegerét, a Logitech G900 Chaos Spectrumot, ami elsősorban kétkezes és testreszabható kialakításával, vezetékes és vezeték nélküli működésével, mechanikus csuklós kapcsolóival, könnyű, mindössze 107 grammos tömegével, valamint szintén testreszabható világítással próbál a konkurencia fölé kerekedni. A 130 x 67 x 40 milliméteres méretekkel rendelkező Chaos Spectrum ugyanis variálható, mágneses borítóelemeket kapott, így átalakítható bal- vagy jobbkezes kivitelre. Ennek köszönhetően tetszés szerint alakítható az egér külseje a tenyér és az ujjak maximális kényelmének érdekében.


[+]

Természetesen magára a technikára is nagy figyelmet fordítottak, így 200-12 000 dpi között állítható, adott felülethez kalibrálható PMW3366 optikai szenzort kapott, ami elviseli a 40g-s gyorsulást, illetve a követési sebesség is 300 ips-nél tetőzik. Az egyenként 20 millió lenyomásra hitelesített jobb és bal gombok alatt fém, rugós feszítő-visszalökő rendszer kapott helyet, amelyek csökkentik a távolságot kattintáskor a gombok és az alattuk lévő kapcsolók között, miközben minimalizálja a kattintáshoz szükséges erőt és gyorsan visszatéríti a gombot az alaphelyzetbe.


[+]

Az egér 2,4 GHz-es vezeték nélküli csatlakozást használ, de vezetékesként is használható, ha az orrába csatlakoztatjuk a mellékelt kábelt, ami egyben töltőkábelként is funkcionál. A beépített akkumulátor egyetlen töltéssel legfeljebb 32 órás folyamatos használatot tesz lehetővé, az alapértelmezett világítást bekapcsolva pedig 24 óra áll rendelkezésre.


[+]

A merülőben lévő akkut a Logitech Gaming Software (LGS) Battery Assistant jelezi, de a töltéshez nem kell a játékot/munkát megszakítani, ugyanis vezetékes és vezeték nélküli mód között zökkenőmentesen lehet váltani – a feltöltés egyébként két teljes órát vesz igénybe.


[+]

A Logitech G900 Chaos Spectrum várhatóan 2016 áprilisától lesz elérhető Európában, 179 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés