Nem jön zavarba az új Pinnacle tunerkártya

A Pinnacle Systems új tunerkártyája, a PCTV 7010iX igazi mindenes, hiszen alkalmas analóg tévéadás, földi szórású (DVB-T) és műholdas (DVB-S) digitális tévé és rádió vételére, ezenkívül rendelkezik FM rádióvevővel, videobemenete révén pedig digitalizálásra is használható. A dupla vevőegységek egyszerre akár négy csatorna műsorának figyelemmel kísérésére, illetve rögzítésére adnak módot.

A PCI Express x1 csatolóval ellátott kártya előre programozott felvétel esetén az AutoPowerOn funkció révén képes a PC indítására, majd dolga végeztével újbóli kikapcsolására. A Pinnacle saját MediaCenter szoftvere 4-es verzióját mellékeli a tunerhez, mely komplett videorögzítő funkciókat kínál, és persze kezeli a digitális adással sugárzott elektronikus műsorújságot (EPG) is. A program egységes felületet biztosít a CD/DVD-lejátszás és az internetes rádiók számára is, melyek adását nemcsak rögzíteni képes, hanem egyből exportálhatja is azt mobil eszközökre, például iPod-ra vagy PSP-re. A kényelmes kezelést infrás távirányító teszi lehetővé.

A PCTV 7010iX információink szerint egyelőre kizárólag készre szerelt számítógépek részeként jelenik meg az európai üzletekben, azonban a megkettőzött vevőegységek a hamarosan megújuló PCTV termékcsalád újabb, kiskereskedelmi forgalmazásra szánt típusain is visszaköszönnek majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés