Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Integra

Integra
(Jómunkásember)

hol az istenben van a 7010??????
ennyire nem lehetnek hülyék a pinnaklénál:(((

(#2) ngabor2

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ezek még mindig nem szilícium-tuneresek? pedig mennyire dícsérték őket... talán mégse olyan jók?

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#3) Elrood

Elrood
(őstag)
LOGOUT blog

PCI-Ex verziót nem is terveznek?

''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''

(#4) simonzé válasza Integra (#1) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ammegmi?

Szabad mostanában TVtunert venni? Ha jól tudom már az ajtón kopogtat a földi sugárzású digitális tévézés. Asszem 2008-ban indul M.o.-n rögtön 6 ingyenesen fogható TVadással. Gondolom azért nem verik nagydobra, mert akkor senki sem venne tévét manapság.
Ezt most találtam: ''Adás: 2006. június 16. Petőfi 16.30-17.00 Digitális tévés jövő!
Agyő földi sugárzás, szobaantennával fogható tv-műsorok! Maholnap már tényleg minden program kábelen jön. Megszűnik a földi sugárzású adók monopóliuma? Mit kezd a hallgató- néző a programok sokaságával? Tovább növekszik a média társadalmi befolyása?
Szerkesztő: Sályi András''
És az adás Real formátumban: [link]

Ja, ezekhez a tunerekhez adnak már Vista drivert? :)

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#5) daa-raa válasza ngabor2 (#2) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Lehetnek ezek sziliciumtuneresek, csak kaptek egy kupakot. A procik magja sem akkora, mint amekkorának a tok alapján hinnék az emberek.

Si vis pacem, para bellum.

(#6) ngabor2 válasza daa-raa (#5) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

de minek? a szilíciumtunernek épp az a lényege, hogy még árnyékolás se kell rá... no de mindegy, ők tudják. (ha ipartodda, há, madotat ipatoda :D)

pci-experss változat tényleg nem lenne rossz, ha már egyszer elkezdték nyomni...

a procimag méretével én is tisztában vagyok, szedtem már én is prociról kupakot ;) de ezek a játékok legjobb tudomásom szerint közel se melegednek annyira, és hűtés se kell rájuk.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#7) Elrood

Elrood
(őstag)
LOGOUT blog

[link] Hát, ez a Pinnacle éppen PCI-Ex:).

''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''

(#8) dabadab

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ezek a kartyak tenyleg tamogatjak a DivX-et, vagy csak itt is megkaptuk a marketingrizsat, es ezek is csak SW-bol tudnak tomoriteni?

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#9) LordX válasza dabadab (#8) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Pinnacle Mittudoménmilyen Center támogatja az MPEG2/4-et, nem a kártya.. :)

(#10) orbano

orbano
(PH! félisten)

Állat jó ez a keki színű nyák :R

A vér nem válik VAZZE!™

(#11) Lhior

Lhior
(újonc)

Ave mindenkinek!

Felötlött bennem egy-két feltehetően hülye kérdés. Nevezetesen, hogy mit lehet kezdeni Magyarországon a HDTV műholdas sugárzású TV vevő adapterekkel? Nálunk ugyebár semmilyen szolgáltató nem szór ilyen jellegű műsort.
Létezik, hogy a műholdas nagy lefedettség miatt több külföldi HDTV csatornát lehet fogni velük? Akár amerikai szolgáltatókét is? Vagy azok csak a Föld azon oldalát sugározzák, mégha egyfolytába meg is kerülik?

(#12) dabadab válasza Lhior (#11) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

''Vagy azok csak a Föld azon oldalát sugározzák, mégha egyfolytába meg is kerülik?''
A műsorszóró műholdak geostacionárius pályán szoknak vanni, vagyis a Földről nézve úgy tűnik, hogy egyhelyben állnak.

Egyébként van pár európai műholdas adás is, ami HD-ben jön, pl [link], de ez mondjuk pont kódolt.

(#13) Lhior válasza dabadab (#12) üzenetére

Lhior
(újonc)

Ez idáig oké, hogy geostacionárius. De az mégsem működik, hogy itt még fogható, 1000 km-rel odébb meg már egyáltalán nem.
Honnan tudhatom meg, hogy mi fogható a környékemen, azontúl, hogy szerzek egy ilyen műholdvevőt, és kipróbálom? Van ennek valamilyen online elérhető módja?

Köszi a választ!

(#14) Tib_

Tib_
(újonc)

Most akkor ezek kozul melyiket erdemes megvenni altalanos celokra egy upc-s kabelhez? Vagy esetleg a pci-ex csatoloju tunert amit par hete jelentettek be? :F
Picit el vagyok mar veszve a nagy bosegben :)

.

(#15) LordX válasza Tib_ (#14) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valamelyik analóg tunert. PCI vagy PCIe, az ízlés kérdése.

(#16) dabadab válasza Lhior (#13) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Persze, hogy van. Meg kell nezni az adott muholdak weboldalat, ott le van irva, hogy hol lehet fogni oket.

(#17) ttt válasza Lhior (#13) üzenetére

ttt
(lelkes újonc)

''De az mégsem működik, hogy itt még fogható, 1000 km-rel odébb meg már egyáltalán nem.''

Sajna igen, mivel a a műholdas sugárzási frekvenciák már fény szerűen terjednek, azaz rálátás szükséges annak befogására. Ahhoz, hogy be tudj fogni 1-1 adót minnél jobb rálátás és minnél jobb (nagyobb) nyereségű antenna szükséges.
Keress rá az általad ''kívánt'' csatornára vagy annak szolgáltatójára, ott megadják általában annak foghatósági területét, frekvenciáját, esetleges kódolását, stb.

ttt

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.