Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Az PCI-os tök jól néz ki a fehér nyákon :)
Viszont az alsó jobboldali az PCMCIA foglalatú?

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#2) efi99

efi99
(fanatikus tag)

Analógból gyárt valaki duplatunerest?

Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.

(#3) _cirmos_ válasza KrenAtesz (#1) üzenetére

_cirmos_
(őstag)

ja, passzol a sapphire mobókhoz! :D

(#4) KrenAtesz válasza _cirmos_ (#3) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nekem is azért tetszik :B

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#5) wassermann válasza KrenAtesz (#4) üzenetére

wassermann
(őstag)

A dolgok folyamatosan fejlődnek, mindig a legújabbak legkorszerűbbek (?) - szerintem érdemes várnia egy kicsit annak, aki most vásárolna TV-vevőt a számítógépébe! Egyébként a PCI-os kártyán látható chipset valakinek mond valamit? - Sajnos csak annyi látszik cx23...az jó fajta?

[Szerkesztve]

(#6) KrenAtesz válasza wassermann (#5) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Digitális tv-re gondolsz? Ebben a témában nem nagyon vagyok otthon :B

(#7) janpotocki válasza KrenAtesz (#1) üzenetére

janpotocki
(VIP)

Mindkét alsó kártya ExpressCard foglalatba illik. [link]

(#8) wassermann válasza KrenAtesz (#6) üzenetére

wassermann
(őstag)

Miért gondolnék digitális TV-re, akkor azt írtam volna. Egyszerűen annyi, hogy az alkatrészek, szoftverek fejlődnek (feltételezhetően) így mindig a legújabb cucc a legkorszerűbb...

(#9) Jim Tonic válasza janpotocki (#7) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Múltkor nálam volt egy DTR FS noti, és nem tudtam, mi a facért nem megy bele a PC card. Belenéztem, és azt hittem, valami összetört benne. :DDD
Aztán elolvastam a feliratot rajta. Azt viszont nem tudtam, hogy ez a PC card utódja. Abszurd, hogy kívülről olyan, mintha PCMCIA lenne.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#10) mr_ricsi válasza wassermann (#5) üzenetére

mr_ricsi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

''a PCI-os kártyán látható chipset valakinek mond valamit?''
Conexant. (Ők voltak korábban a Brooktree, akik a tunerkártyákon elterjedt Bt8x8 chipekért voltak felelősek.)
[link]

[Szerkesztve]

Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.