Kétmagos és olcsó tablettel rohamozza meg a piacot az MSI - frissítve!

Az MSI elhatározta magát, hogy megtámadja az androidos tabletek piacát. A vállalat a Primo termékcsaláddal próbálja meghódítani a vásárlók szívét, és ennek első eszköze a Primo 73 lesz, mely az egyre népszerűbb 7 colos termékkategóriát veszi célba. A 196 x 121 x 9,5 mm-es újdonság nagyjából 300 grammot nyom, és 7 hüvelykes kapacitív multi-touch-os érintőképernyőt kapott, melynek a felbontása 1024x600 pixel.


[+]

A fémes hátlappal rendelkező tabletben az Allwinner A20 jelzésű SoC dolgozik, amiben a főbb számításokat két darab 1 GHz-es órajelen üzemelő ARM Cortex-A7-es mag látja el, míg az IGP szerepét egy MP2-es konfigurációt használó ARM Mali-400-as egység tölti be. Utóbbi támogatja az OpenGL ES 2.0-s API-t, valamint a Full HD-s videók gyorsítása is megoldott. A rendszermemória kapacitása 1 GB, míg az adattárolást egy 16 GB-os flashmemória látja el, mely szerencsére kiegészíthető egy 32 GB-os microSD szabványú memóriakártyával.


[+]

A Primo 73 esetében a szokásos funkciók sem hiányoznak, így van IEEE 802.11b/g/n-es Wi-Fi adaptere, valamint hátul egy 2, míg elöl egy 0,3 megapixeles kamerája. Természetesen a mini HDMI és a micro USB 2.0-s port is a rendszer része, továbbá a termék rendelkezik gyorsulásmérővel, mikrofonnal, 3,5 mm-es jack kimenettel, valamint egy hangszóróval. A tabletben 3000 mAh-s akkumulátor kapott helyet, de a gyártó nem részletezte a pontos üzemidőt.

A MSI a terméket Android 4.2-es operációs rendszerrel szállítja, az ajánlott fogyasztói ára hazánkban 45 900 forint lesz. A cégtől kapott információk szerint szerdától már meg is lehet vásárolni a Primo 73-as tabletet.

Kiegészítés: Az MSI tájékoztatott minket arról, hogy a Primo 73 nevű tablet két év, úgynevezett Pick Up & Return garanciát kap. Ez azt jelenti, hogy ha a vásárlástól számított két éven belül a termék elromlik, akkor a meghibásodott masináért házhoz megy a garanciát intéző cég, majd a javított, vagy új tabletet vissza is szállítják. Gyakorlatilag a felhasználónak ki sem kell mozdulnia a garanciális ügyintézéshez.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés