Újabb pénztárcabarát tablettel jelentkezett a WayteQ

A hazánkban kedvelt WayteQ tabletcsalád új modellel bővült. A vállalat legújabb terméke az xTAB-80 jelzésű masina, mely amellett, hogy kíméli a pénztárcát, még elég jó képességekkel is bír. A 212 x 150 x 10 mm-es termék nagyjából 450 grammot nyom, és 8 hüvelykes kapacitív multi-touch-os érintőképernyőt kapott, melynek a felbontása 1024x768 pixel.

A tabletben az Amlogic AML8726-M3 jelzésű SoC dolgozik, melyben a központi processzor szerepét egy 1 GHz-es órajelen üzemelő ARM Cortex-A9-es mag látja el, ami NEON egységgel dolgozik, míg az IGP esetében az ARM Mali-400-as egysége lett kiválasztva. Utóbbi támogatja az OpenGL ES 2.0-s API-t, valamint a Full HD-s videók és a Flash 10.1 gyorsítása is megoldott, továbbá a teljesítménye is elég meggyőző, főleg a tablet által megcélzott árkategóriához mérten. A DDR3 szabványú rendszermemória kapacitása 512 MB, míg az adattárolást egy 8 GB-os flashmemória látja el, mely szerencsére kiegészíthető egy 32 GB-os microSD szabványú memóriakártyával.


[+]

A WayteQ xTAB-80 esetében a szokásos funkciók sem hiányoznak, így van IEEE 802.11b/g/n-es Wi-Fi adaptere, valamint hátul egy 2, míg elöl egy 0,3 megapixeles kamerája. Természetesen a mini HDMI és az USB 2.0-s port is a rendszer része, továbbá a termék rendelkezik irány- és gyorsulásérzékelővel, mágneses szenzorral, infraporttal, 3,5 mm-es jack kimenettel, valamint egy hangszóróval. A tabletben lítiumos akkumulátor kapott helyet, de a gyártó nem részletezte a pontos üzemidőt.

A WayteQ a terméket Android 4.0.3-as operációs rendszerrel szállítja, az ajánlott fogyasztói ár pedig bruttó 44 900 forint lesz. Sajnos az xTAB-80 nem tartalmaz beépített 3G-s modemet, de a gyártó több USB-s megoldást is támogat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés