Csúcsegérrel hangol a játékra a Mionix

A Mionix a napokban kibővítette termékkínálatát, aminek a játékosok minden bizonnyal nagyon örülnek. A NAOS 8200 nevű egér a profi játékosok kedvence lehet, hiszen ergonómikus kialakítása mellett, szép dizájnt és nem mellesleg minőségi komponenseket használ. Utóbbinak hála a pontossággal sem lesz gond, így a fejlövések kiosztásában nem lesz hiány.


[+]

A vezetékes egér USB porton keresztül csatlakoztatható a számítógéphez, és 8200 dpi felbontású lézeres szenzorral rendelkezik. Ezt három lépcsőben lehet állítani, és az egyes szintekhez rendelt értékek egyénileg definiálhatók. A beérkező adatok feldolgozásáért egy 72 MHz-en üzemelő 32 bites ARM processzor felel, emellett 128 kB-os memória is a rendszer része, amiben a játékos egyéni profilokat tárolhat.Összesen öt beállítás elmentésére van lehetőség, és ezek bármilyen gépen előhívhatók, illetve aktív játék közben is lehet váltani két profil között. A hét gombbal és egy görgővel felszerelt termék 1000 Hz-es frekvenciával továbbítja a rendszer felé az adatokat, ami csak 1 ms-os késleltetést jelent.


[+]

A NAOS 8200 rendelkezik a S.Q.A.T (Surface Quality Analyzer Tool) technológiával is, ami elemzi az adott egérpad felületét, és ahhoz igazítja a mozgás pontos felismerését. Ha ez nem lenne elég, akkor még a világítás is testre szabható. A kívánt szín 16,8 millió variációból választható ki, emellett az állandó fény mellett beállítható a villogás, a pulzálás és az elhalványulás is. A termékhez nem szükséges háttérben futó szoftver, de a beállítást a mellékelt programon keresztül kell elvégezni, így mindenképpen telepíteni kell azt.


[+]

A Mionix NAOS 8200-at még ebben a hónapban elkezdi szállítani, az ajánlott fogyasztói ára pedig 90 euró lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés