ASUS ROG GX1000 lézeres gamer egér szálcsiszolt alumínium páncéllal

Az ASUS kifejezetten játékosoknak szánt különítménye, a ROG (Republic of Gamers) egy újabb „csodafegyverrel” bővült, amely már megjelenésében is maga mögé utasítja sok fröccsöntött társát. A GX1000 gamer egér szimmetrikus kialakítású, így jobb- és balkezes felhasználók sem maradnak ki a potenciális vásárlók közül. Formavilága nem a megszokott ergonomikus sémát követi, markáns élek és vonalak is felbukkannak rajta, ettől függetlenül persze még lehet kényelmes, arról nem is beszélve, hogy akik szeretik a fémes felületek tapintását, azok külön értékelni fogják, hogy burkolata jól elkülönülő, szálcsiszolt alumíniumból készült.


[+]

A méretes gombok érdekessége, hogy a kattintásokhoz szükséges erő állítható, így mindenki játékstílusához finomhangolhatja az eszközt, ezzel is növelve a hatékonyságot és precizitást. A pontos célzást egy 8200 dpi-s lézeres optikai szenzor biztosítja, amelynek felbontása menet közben négy lépésben állítható, az aktuális értékeket az oldalsó „légbeömlőkön” és a görgőn keresztül látható LED-ek különböző színei (piros, narancssárga, zöld vagy kikapcsolt) indikálnak.


[+]

A mellékelt segédprogrammal 6 gombja szabadon programozható, ezek egyedi és makró parancsokkal is kombinálhatók, de természetesen a különböző profilokba rendezhetőségről sem feledkeztek meg. Az USB-s mutatóeszköz alaptömege 150 gramm, azonban bendőjébe 5x5 grammos súlyokat rejtve egészen 175 grammig hizlalható a jószág. Alján méretes teflontalpak biztosítják, hogy a legtöbb felületen akadálymenetes legyen siklása. Érdemes még megjegyezni, hogy a lézeres szenzor pontosan középen helyezkedik el.


[+]

Az ASUS ROG GX1000 gamer egér megjelenési dátumáról és vételáráról még nem esett szó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés