Késnek és drágulnak Surface Hubok

A Microsoft még az év elején beszélt a Surface Hubról, amelyből ráadásul később kiderült, hogy két modell is jön, és ezek specifikációit a cég a nyáron be is mutatta. A jó hír, hogy a technikai képességek nem változnak, de mindkét Surface Hub bevezetése tovább fog tartani, illetve az eredetileg tervezett árak is megváltoztak.


Microsoft Surface Hub

A Surface Hubok szeptemberben kerültek volna piacra, de váratlanul – állítólag a nagy igény miatt – a startot január elsejére tolta a Microsoft. Most azonban kiderült, hogy tömeges szinten ezt sem lehet tartani. A Microsoft szóvivője a ZDNet számára elmondta, hogy az előrendelések alapján felmerült igényeket a lehető leghamarabb kiszolgálják, de konkrét időpont nincs, csupán egy ígéret arra, hogy a következő esztendő első negyedévében a szállítások megtörténnek.

Mindemellett a Surface Hubok ára emelkedik. A kisebbik, 55 hüvelykes modellért 6999 helyett 8999 dollárt kell majd fizetni, míg a nagyobbik, 86 hüvelykes verzió árcédulája 18 999 dollárról 21 999 dollárra nő. Az árváltozás valószínűleg a megrendelések visszaszorítását célozza.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés