Hirdetés

Megújult a Thermaltake vízhűtő rendszere

Az idén júliusban bejelentett Thermaltake Bigwater 770 apróbb frissítéseken esett át. A gyártó azok számára kínálja ezt a megoldást, akik nem szeretnének bajlódni az alkatrészek összeválogatásával, hogy saját kezűleg összeállított vízhűtőrendszert építsenek.

Thermaltake Bigwater 780

Az új, Bigwater 780 névre keresztelt modell központi egysége meghízott, immáron három 5,25 hüvelykes bővítőhelyet foglal el, ez annak köszönhető, hogy a folyadéktartály 530 cm³ méretűre növekedett. A mellette helyet kapott pumpa továbbra is 500 l/óra teljesítményű maradt, ami a cég állítása szerint elegendő a további kiegészítő blokkok ellátásához, valamint itt található egy hőcserélő radiátor és az áramlásmérő is.


[+]

Maga a processzorra szerelhető réz blokk is megegyezik az elődével, így továbbra is Intel Socket 478 és LGA775, valamint AMD Socket 939/940/AM2/AM2+ foglalatra lehet felszerelni. A kiegészítő hőcserélő radiátor is az elődmodellből került ki, 153 x 120 x 28 milliméteres méretekkel rendelkezik és alumíniumból készült. A rajta lévő 120 mm-es ventilátor 1300 és 2400 fordulat per perces tartományban dolgozhat, miközben – a gyártó állítása szerint – rendre 16 és 30 dB zajt csap.


[+]

A termék dobozába a gyártó 3/8 colos UV reaktív csövet, gyorscsatlakozót és egy liternyi korróziógátló folyadékot is csomagol. A termék várhatóan még az ünnepek előtt megjelenik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés