Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) hackeeeee

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Csini... De vajon mennyire jó? :U

De tudtommal volt már vmi hasonló hűtőjük.

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#2) Thrawn válasza hackeeeee (#1) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kettő is, a V1 és a V1 AX.

Different songs for different moods.

(#3) Tomi84 válasza hackeeeee (#1) üzenetére

Tomi84
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

de ez a hírben is említve van.

Nekem egyébként kifejezetten tetszik, szép, nagy, réz, meg tele van hőcsővel. Mi kell még egy felsőkategóriás hűtőhöz :D. Venticsere monnyuk necces lehet, főleg ha valakit zavar a led, de erre azt tudom mondani, hogy akkor tegye fel a ház oldalát.

úgy kell élned, hogy ha megdöglesz és visszanézed életed filmjét, az olyan izgalmas legyen, hogy az adrenalin beindítsa a szíved és feltámadj

(#4) blackrulz válasza Tomi84 (#3) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

nekem csak az az egyetlen apró bajom ezekkel, hogy a Tt "mérései" főleg zajszint tekintetében nem nagyon tükrözik a valóságot. én ilyen szinten pl bizalmatlan vagyok velük kapcsolatban :(

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#5) old gray

old gray
(PH! addikt)

Nina cu és TRUE cu után egy újabb gyártó aki full rézben adja ki a termékét. Divat lett már ebből is. :( Jah, 1600RPM-en 24dBa zaj 14cm-es venitnél? Erősen kétlem....

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#6) syC

syC
(PH! addikt)

Hát jól néz ki, de nemtudom mennyire hatékony :U

• De hova temetik a túlélőket? •

(#7) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Mikor ilyet látok mindig elgondolkodom :))
Tudom, ez csak egy illusztráció, de akkor is vicces a kép azzal a 750Wattos táppal... :)

A 24 valahányadik évadjába volt egy korrekt jelenet, a gonosz főhősünk egy oldallap nélküli PC-ből kirántotta a vincsit mert nagyon fontos infók voltak rajta....de jól kivehető volt, hogy a gépbe nincs processzor, ram stb... :D

Bocs az OFF-ért!

.::www.megadanceradio.hu::.

(#8) Horbal

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Semmi egetverő...

[link]

Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

(#9) Integra válasza Devid_81 (#7) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ennek az a lényege, hogy VEDD MEG!!! :))

(#10) Tomi84 válasza Horbal (#8) üzenetére

Tomi84
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

ezeken a képeken elég jól látszik, hogy túl vastag a talp, a hőcsövek kissé messze vannak a procitól. Szerintem a talp felének lereszelése jelentősen javítana a teljesítményen.

Blackrulz: ezzel egyet kell értsek. De azért a Tt termékek nem ANNYIRA rosszak mint ahogy azt a közvélemény gondolja. az viszont tényleg igaz, hogy általában hangosabbak mint papíron.
Edzés megy rendesen? :D

[ Szerkesztve ]

úgy kell élned, hogy ha megdöglesz és visszanézed életed filmjét, az olyan izgalmas legyen, hogy az adrenalin beindítsa a szíved és feltámadj

(#11) glutamin válasza Devid_81 (#7) üzenetére

glutamin
(őstag)

Hogy könnyebb legyen kirántani a vincsit:D

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#12) Depression válasza Devid_81 (#7) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet, hogy a kép kicsit sántít, de vajon feltudnák rakni az oldallapot?

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#13) Jofi81

Jofi81
(őstag)

Nagyon szép, elcserélném rá a mostani Tt hűtőmet! :)

(#14) Furky

Furky
(őstag)

Nem tudtam miért volt ennyire ismerős, mondom ezt már láttam valahol régebben, és tényleg:
katt. ide

(#15) shtml

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

A kék LED-ek mennyire javítják a hűtést?

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#16) Furky válasza shtml (#15) üzenetére

Furky
(őstag)

Nagyban, mert a kék LED-ek által termelt minimális hőmennyiség leégeti a ráragadandó pormennyiséget a ventillátor bizonyos területeiről. :)) mielőtt félreértenétek, ez csak vicc...

[ Szerkesztve ]

(#17) Horbal

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Elolvasva még1x a bit-tech cikkét, nekem az jött le, hogy a cucc semmivel nem jobb mint a kategória többi hűtője + még a rögzítése is elég macerás illetve nem is a legjobb megoldást alkalmazták.
Ezt a négy műanyag pöckös baromságot meghagyhatnák a stock hűtőknek, AM2-re meg az egy pöckös beakasztás szvsz láma dolog, még akkor is ha sok alaplapnál valóban csak egy pecek van, de így még a lehetősége is megszűnik a 3-as keret adta előnyök kihasználásának.

Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

(#18) Stiky válasza shtml (#15) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Kék = Hideg ;]
Ez olyan, mint amikor a piros kocsi gyorsabb :DDD
Ez is ha piros lenne, akkor azthinnék, hogy biztos melegebb a proci.

(Tényleg ilyen van már, hogy a hőmérsékletekkel változik a led színe?! Mondjuk ~40fok-kék, ~80fok piros + az átmenetek)

[ Szerkesztve ]

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#19) Muton válasza Furky (#16) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

a kék led 490–570 nm-es hullámhossza 526–612 THz-es frekvenciájú rezgéseket kelt, ami
nem csak abban segít, h a rárakódott port lerázza, emellett a réz oxidált rétegeit is lepergeti, azaz javítja a hűtést pont 8-al.

emellett a keltett rezgéssel hozzájárul a ventik csapágyainak nagyobb felületen történő érintkezésében, így csökkenti az időegység alatti felületi kopást, azaz növeli az élettartamot

;) :DDD

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#20) Sotho válasza Muton (#19) üzenetére

Sotho
(senior tag)

De lehet hogy nem is led hanem Cserenkov-sugárzás? :)

Horbal: az semmije nem?

(#21) DarkByte

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt az agymenést a hsz -ekben. Egyre biztosabb vagyok benne hogyha energiát lehetne nyerni az emberi hülyeségből akkor az alternatív energiaforrások problémáját kipipálhatnánk. :D

[ Szerkesztve ]

"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

(#22) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

aki hangosnak titulálja ezt a hűtőt látatlanban, az szerintem nem hallott még jó öreg globalwin fop 64/68-as hűtőt... na, annak van olyan hangja, mint egy felszálló mig21-esnek :D

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#23) shtml válasza DarkByte (#21) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Ez nem hülyeség, hanem kreatív gondolkodás. Én nagyon élveztem a kék LED hűtőhatását magyarázó hozzászólásokat.

Én itt azt próbáltam fizikai alapokon "elmagyarázni", miért függ egy hangdoboz hangja a színétől. De míg én leragadtam a fizikai magyarázatnál, az itteni hozzászólók kreatív fantáziáról tettek tanúbizonyságot, ami sokkal értékesebb tulajdonság.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#24) blackrulz válasza Tomi84 (#10) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

tudom hogy annyira nem roszak, de akinek a zajszint annyira fontos mint nekem annak nem alternatíva, ez persze csak annyit jelent hogy nem én vagyok a célcsoport :DDD

edzés? menne ha nem futnék 8-10 kilómétereket hetente 5-6*, így viszont tömegelni több mint nehéz :( viszont a futótársnő... mindegy elég ha annyit mondok hogy megéri :DDD

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#25) shtml válasza Stiky (#18) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

ilyen van már, hogy a hőmérsékletekkel változik a led színe?

Igen, van. Ha túlhevíted a LED-et, akkor a színárnyalata erősen megváltozik, de ez nem tart sokáig, mert hamar tönkremegy a LED.

A fehér LED-ek színe is változik az áram és a hőmérséklet függvényében is, de ez szemmel nem vehető észre. Az jobb gyártók adatlapjai azonban tartalmazzák ezt a függést. Egy OSRAM fehér LED színének hőmérsékletfüggése:

(#26) Horbal válasza Sotho (#20) üzenetére

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem annyira...

[link]

(#27) oliba válasza Horbal (#8) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Bírom az ilyen teszteket, annyira kamu az egész, vagy annyira nem tudnak tesztelni, hogy az már fájdalom. Egy tesztoldal értékére pedig nem szabad hivatkozni.

(#28) Horbal válasza oliba (#27) üzenetére

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Szal a PH is kamu...ez is egy teszt oldal...

Amúgy bit-tech azért nem éppen a gagyi kategória...mindegy, nem azért linkeltem, mert szentírás...

Amúgy mi bajod a teszttel?

[ Szerkesztve ]

(#29) oliba válasza Horbal (#28) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Az a baj, ha meglátok egy tesztben valami igen rendellenességet, akkor nálam az a teszt elveszti számomra a valós adatait. Az egész sorrend még a kitalálciónál is rosszabb. OCZ vendetta, jobb, mint az OCZ Vendetta 2. HÁt erősen kétlem, pont fordítva van, még az értékek is. AC Freezer 7 pro az OCZ szintjén van... Gigabyte G-Power széria az első helyen...Akasa nem gyárt ilyen jó hűtőket, Noctuanak pedig jobbnak kell lennie. Na így elsőre csak ennyi szúrt szemet. Ja és 1 teszt nem teszteredmény. Hűtésben eléggé járom a teszteket és ez egy vicc sorrend. Ez a V14 pro bezony ott lesz az élbolyban, csak hangban hangos lesz hozzájuk

(#30) Horbal válasza oliba (#29) üzenetére

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Yepp Delta T szerint vannak sorban, az eltérést én nem nevezném szignifikánsnak, ahogyan a sorrend sem, mérvadó, ez a TT is be fog állni szépen a középszerű hűtők sorába. Nem rossz de nem is húdeKjó, ezt írja le szövegben is... és a képek alapján így ránézésre is ez jön le...

Ja és a TT half speed-en ment... lehet ott volt elviselhető a hangja...

"Sadly acoustic performance was just as average as the thermal performance – the cooler was clearly audible over the sound of our test set up’s cooling fans, even despite the fact that the 140mm fan has no casing or shroud to create air turbulence and thus noise. Dropping the fan to 5V saw the noise situation improve greatly, and the cooler was fantastically quiet, although thermal performance took a big hit with the delta T value dropping a miserable 33°C, which is one of the poorest results we've recorded to date."
:U

[ Szerkesztve ]

(#31) sephi

sephi
(őstag)

Hány bőrt húznak még le a zalman hűtőiről....sztem egy 9500-as is van ilyen hatékony

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#32) oliba válasza sephi (#31) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez sem fogja megérni, mert a zalmi sem, max azoknak, akiknek tetszik a kialakítása. A 9500-ös pedig nem jó hűtő, AC Freezer 7 szintjén van, csak apróbb árkülönbség van a két termék között. A Freezer pedig sokkal halkabb és feleannyiba kerül. Na ezért húzzák le a zalmit.

#30 Ennek ellenére én várok egy rendes tesztet.

[ Szerkesztve ]

(#33) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Emberes nagysagu borda.

(#34) spln

spln
(fanatikus tag)

Ezeken nem lehet a ledet egy jumper-rel kapcsolgatni?
mert ledes ventiken szokott lenni ilyen fícsör :))

"Danger! Avoid death!"

(#35) Solad válasza sephi (#31) üzenetére

Solad
(őstag)
LOGOUT blog

jaja tiszta zalmi 6000 csak hocsovel :)

Példaképem Gregory House

(#36) ígyvanferi

ígyvanferi
(senior tag)

Hatalmas. Kár, hogy nem annyira jó, mint, amit a mérete, meg persze a LED-ek sugallnak.

(#37) kariad

kariad
(senior tag)

Jó nagy ami azt illeti.... A kis süni! :))

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#38) TheDragon007

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

jéé az én dobozomban is a 750wattos tt osztja az elektromosságot :DDD

Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.