Elsőre elegánsabbnak néz ki mint kényelmesnek. Viszont van pöcök! 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Integra
(Jómunkásember)
dellék nekiálltak lenovokat gyártani?
(#3) vehement69

vehement69
(senior tag)
én is ezt akartam írni
kegyetlenül undorítóan rondák ezek a gépek 
I am cancer in your bones

szajoho
(tag)
Nekem tetszik az új Latitude E sorozat! 
A külső megjelenése erőteljesen megváltozott az előd Latitude D8xx, D6xx, D4xx készülékekhez képest,remélem a minőség nem!!!
CRT monitorom és golyós egerem van,BKV-val járok,barátnőmmel élek!..Még mondjátok,hogy nem vagyok kemény!!..Íízí,íízí drájver öcsém!!:-))
Az istennek sem lehet azokat a nyüves monitorokat a gép széléig kihúzni? Kell e fanének a 3 centis káva! Azért baromira jól néznek ki 
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
(#6) venember83
A fém pántok miatt elég Thinkpades a cucc, de ez dícséret, kinézetre szép, nekem tetszik. Ami viszont már kevésbé nyeri el a tetszésemet az az, hogy nincs hatos (PG UP-DOWN, INS, DEL, stb) blokk. 
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
Azért nem sírnál ha hozzádvágnának egyet.
Baromi jó a fedlapon a DELL logo elhelyezése.
A Lenovo rokonság: a jobbaktól nem árt tanulni. (Itt az IBM-re célzok én rá finoman)
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
Csak én látom úgy, hogy a ThinkPadeknél az élek és ívek kialakításánál nagy ívben tojtak a kinézetre, de ezeknél a Delleknél elég komolyan dizányolták őket? Szerintem makó vs jeruzsálem a TP dizány és az új Latitude E formája.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Integra
(Jómunkásember)
miből gondolod?
ha lecsukod a thinkpadet azonnal adja magát hogy miért van úgy kialakítva a fedlap és a klavi előtti rész

Integra
(Jómunkásember)
hidd el, ez a lenovonak bók, hogy a dell lemásolja őket.. 

Alex91
(PH! nagyúr)
Jol neznek ki!
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

PLacc
(senior tag)
Pöcök eddig is volt (kivéve a D5xx) viszont már van a pöcökhöz scroll is (tehát 3 gombos a pöcök egere). 
Nekem nagyon bejön az új design, meg a bill. világítás. 
[ Szerkesztve ]
Lécci, miután válaszoltál valamelyik hirdetésemre, privit is írj róla. Köszönöm! Rólam írták: http://tinyurl.com/prohardver

phpmoli
(tag)
http://index.hu/tech/hardver/kzh080813/
A Dell a napokban tíz új laptopot mutatott be a Latitude-sorozatból: ezek a gépek a gyártó ígérete szerint akár 19 órán keresztül is képesek telepről működni, és főleg a digitális nomádoknak készültek. Ők azok a dolgozók, akik nem az irodákból, hanem kávézókból, parkokból, menet közben dolgoznak.
MUAHAHAHAHAAAA!!!!!!

tuskooo
(PH! addikt)
Nekem baromira bejönnek, nem úgy, mint a mostani dellek. Thinkpadekhez meg szvsz semmi közük, azok unalmas kockák, ezek sokkal szebbek, bár ez nyilván egyéni.

szmissz
(tag)
Na, úgy néz ki lesz értelmes alternatíva ha a Lenovo folytatja a Thinkpad design és örökség gyalázását. Pöcök van, fém zsanérok, egyszerű, elegáns, szép, support is oké.

tuskooo
(PH! addikt)
Lehet, hogy hülyeség, de nincs így jobban védve a kijelző? Például egy összecsukott állapotban rá nehezedő nyomást sztem jobban bír így a kijelző, mintha csak egy vékony keret lenne a szélén.

Integra
(Jómunkásember)
ne mondjátok már, hogy nem vágjátok miért olyan a lenovo fedlapja amilyen
amikor lecsukod, úgy záródik rá a testre a fedlap, hogy:
1 semmi sem csúszik a kijelző és a klavi közé
2 borzalmasan javítja a torziós merevséget, együtt dolgozik a fedlap és váz
3 nem akad be sehova
4 elpusztíthatatlan
nem véletlen van ez úgy kitalálva, ahogy és mai napig gyártva változtatás nélkül.
mert ez csak így és ebben a formában működik a célnak megfelelően.
lehet fikázni, hogy ronda. ez szubjektív.
de a pratikuma és értéke elvitathatatlan.
és szvsz maradjon is ilyen.
most itt a van a lenovosított dell széria, lehet futni megvenni.
én maradok a thinkpadnél, nem véletlenül
hozzáteszem, nekem is nagyon tetszik ez a dell széria, szívesebben kérnék d630 helyett ilyet, de nálunk a cég a designt nem szponzorálja.. 
[ Szerkesztve ]

tuskooo
(PH! addikt)
Itt most a keret vastagságáról volt szó. És pl. az x61-nek vékony. Vagy az csak kivétel?

Atikusz
(senior tag)
Szép, letisztult formák. Kíváncsi leszek a specifikációra és az árára! 
Mostanság a Winddel szemezgetek nagyon, de ahogy ezt megláttam... úgy látszik türelmesnek kell lennem! 
[ Szerkesztve ]
Atikusz bazárja: http://bit.ly/98RS3z
tényleg nagyon szépek. régen láttam ennyire elegáns és visszafogott cuccot. az e6500 nekem nagyon musthave-nek tűnik, de még meg kell nézni élőben is
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^
No, végre a Dell is felvett egy formatervezőt...

szmissz
(tag)
Jah, meg összekaparni minimum 2db Wind árát. 

Atikusz
(senior tag)
Meglátjuk, megéri-e majd kiadni ennyi pénzt érte.
Addig is várjuk a részletes konfigurációs listát! 

Douwe
(lelkes újonc)
A specifikációk már fent vannak a dell honlapján . Engem az E4300 érdekel a leginkább, de hasonlóan a dell másik 13,3" laptopjához a vostro 1310-hez ezen sincs se hdmi se s-video kimenet.

Atikusz
(senior tag)
Hmm.. nagyon feszül a hurok a Wind és az E4200 között! Kezdek a Dell felé hajlani. Nem utolsó szempont a kétcsatornás DDR3 memória (ami max. 5GB-ig bővíthető), az ujjlenyomat-olvasó (opcionális), és az ExpressCard bővítőhely! És ennek a tömege is 1 kg körül van, persze ez függ a pontos konfigurációtól, meg ugye a monitor is nagyobb: 12,1", 1280x800-as felbontással
Egy nagy tapsot megelőlegezek neki!

nobela
(tag)
Aha.
És mindezek mellett az árukat is összehasonlítottad?
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

Atikusz
(senior tag)
Hát igaz, a két gép (Wind és E4200) ára nincs közel egymáshoz!
De nekem ez most olyan hirtelen jött, hogy azt sem tudom mit akarok!
De nyilván hordozhatóság szempontjából netezésre, szövegszerkesztéshez, suliba, piknikezésre stb. tökéletesen megfelel a Wind ez tény!
Úgyhogy még nem tudom.. várom az acer-t, bár az a kisebb kijelzője (8,9") és nagy kávája miatt valahogy nem tetszik, de viszont jó ötlet a beépített HSDPA modem. Egyelőre megvárom még azt is, mit írnak róla, aztán szerintem összeáll a kép! 
E4200 ide nekem!
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Cs_Laci
(senior tag)
Ennyi erővel akár a ThinkPad X300-hoz (esetleg X200) is hasonlíthattad volna a Wind-et...
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

Atikusz
(senior tag)
Ez most két aktualitás. A Thinkpad X300 nem most jött ki, az valamikor év elején!
Egyébként is az új Dell E sorozat jobban bejön külsőre is!

tuskooo
(PH! addikt)
Sztem arra gondolnak, hogy míg a wind 100k, addig a dell indul majd mondjuk 400-ról 
Az én munkahelyemen egészen általános dolog hogy kávézóból vagy a céges étteremből dolgoznak wifi kapcsolaton keresztül. Egyszerűen azért mert kb 120 "flexidesk" van kb 3000 emberre, akik időszakosan vannak a pl. központban. Nekik jól jön a wifi meg a hosszú üzemidő. Hidd el nyugaton ez elég általános munkamódszer.
Hát szövegszerkesztéshez pont nem felel meg a Wind, esetleg egy külső billentyűzettel, meg külső monitorral, meg persze külső egérrel. Azaz sehogy sem.

phpmoli
(tag)
eddig oke. de 9 cellas akku plusz kiegeszito telep (legalabb +1kg). plusz egy atomreaktor. erted. egyartalan nem ciki egy kavezoban, aaa, egyartalan nem, tok sikkes.
szép és jó
csak jöjjenek is ki hamar 

craine12
(fanatikus tag)
E6400-on pl. van (venném-vinném). De szerintem csak a kicsikről spórolták le, érthetetlen okból.
No woman. No cry. No kidding.

evone
(őstag)
az aksit kiveve a lenovonak(ibm) mar regota vannak ien gepei. mellesleg szep kezdemenyezes a delltol
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)

.mf
(PH! addikt)
Jól sejted, szerintem simán háromszorosa lesz az E4200, ha nem több...
Azt se felejtsd el, hogy ez az 1.1kg a 4cellással annyi. Hatcellással már több.
Mondjuk jobb, mint a most kapható windek a 3cellásaikkal, de az Asus 1000/H verni fogja mindkettőt akkuidőben. Netezés, szövegszerkesztés? Ahhoz bőven elég az Atom platform is. 12.1"-es szubnotin egyáltalán nem vészes a gépelés, szerintem 10.2"-eshez is hozzá lehet szokni.

tuskooo
(PH! addikt)
De ezek mennyivel szebbek már! Tudom, szubjektív. 

marcee
(PH! addikt)
19 óra bazze!!! Ez az, innen kellene indulnia az összes notebooknak!
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

quby
(senior tag)
Hát én rendszeresen használom a windet szövegszerkesztésre, saját billel egérrel kijelzövel, és semmi bajom vele! 
Amugy szerintem gyönyörüek!!
2 évig használtam a wind elött 1 d600-at! Imádtam!
[ Szerkesztve ]
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.

tuskooo
(PH! addikt)
Ja, de milyen áron
Inkább az üzemanyagcellés megoldások irányába kellene mozogni lassan sztem.

szmissz
(tag)
Igen, meg a holografikus adattárolás is kéne, plusz minden hátra egy jetpack! Éljen az álmodozás! 

tuskooo
(PH! addikt)
Én csak arra céloztam, hogy ilyen megoldásokkal nem olyan hűha a 19 órás üzemidő. Persze azért örvendetes, hogy van ilyen 
Sajnos az E4300 nem elérhető WXGA+ felbontással, mint az X300.
WXGA-val már jobb a 4200-as.
Szerk: Bocs, a #29-re ment volna válaszul.
[ Szerkesztve ]
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Dr. Akula
(PH! addikt)
Csak én látom úgy, hogy a ThinkPadeknél az élek és ívek kialakításánál nagy ívben tojtak a kinézetre
Csak te.
Sztem a TP designja a létező legjobb. Én nem szeretem hafeleslegesen túl van csicsázva valami. A TP pont olyan elegáns mint egy Armani öltöny, vagy Rolls-Royce.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

Dr. Akula
(PH! addikt)
Az X vékonyabb is mint a T, tehát a keretnek is arányosan vékonyabbnak kell lennie. A merevített keret amúgy k. jó dolog, nem hajlik úgy a kijelző mint egy acerban, lehet 1 kézzel is nyitogatni, nem törik le.
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

Dr. Akula
(PH! addikt)
És mindezek mellett az árukat is összehasonlítottad?
És a tudásukat? 

Dr. Akula
(PH! addikt)
Egyáltalán nem ciki 6-8 órát folyamatosan használni a gépet aksiról, míg mindenki más körülötted 1-2 óránként rohan a konnektorhoz. ^^