Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) akosf

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elsőre elegánsabbnak néz ki mint kényelmesnek. Viszont van pöcök! :R

(#2) Integra

Integra
(Jómunkásember)

dellék nekiálltak lenovokat gyártani?:)

(#3) vehement69

vehement69
(senior tag)

én is ezt akartam írni:D kegyetlenül undorítóan rondák ezek a gépek :)

I am cancer in your bones

(#4) szajoho

szajoho
(tag)

Nekem tetszik az új Latitude E sorozat! :K

A külső megjelenése erőteljesen megváltozott az előd Latitude D8xx, D6xx, D4xx készülékekhez képest,remélem a minőség nem!!!

CRT monitorom és golyós egerem van,BKV-val járok,barátnőmmel élek!..Még mondjátok,hogy nem vagyok kemény!!..Íízí,íízí drájver öcsém!!:-))

(#5) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az istennek sem lehet azokat a nyüves monitorokat a gép széléig kihúzni? Kell e fanének a 3 centis káva! Azért baromira jól néznek ki :D

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#6) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A fém pántok miatt elég Thinkpades a cucc, de ez dícséret, kinézetre szép, nekem tetszik. Ami viszont már kevésbé nyeri el a tetszésemet az az, hogy nincs hatos (PG UP-DOWN, INS, DEL, stb) blokk. :(((

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#7) simonzé válasza vehement69 (#3) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért nem sírnál ha hozzádvágnának egyet.
Baromi jó a fedlapon a DELL logo elhelyezése.
A Lenovo rokonság: a jobbaktól nem árt tanulni. (Itt az IBM-re célzok én rá finoman)

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#8) rudi válasza simonzé (#7) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Csak én látom úgy, hogy a ThinkPadeknél az élek és ívek kialakításánál nagy ívben tojtak a kinézetre, de ezeknél a Delleknél elég komolyan dizányolták őket? Szerintem makó vs jeruzsálem a TP dizány és az új Latitude E formája.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#9) Integra válasza rudi (#8) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

miből gondolod?
ha lecsukod a thinkpadet azonnal adja magát hogy miért van úgy kialakítva a fedlap és a klavi előtti rész

(#10) Integra válasza vehement69 (#3) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

hidd el, ez a lenovonak bók, hogy a dell lemásolja őket.. ;)

(#11) Alex91

Alex91
(PH! nagyúr)

Jol neznek ki!

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#12) PLacc válasza akosf (#1) üzenetére

PLacc
(senior tag)

Pöcök eddig is volt (kivéve a D5xx) viszont már van a pöcökhöz scroll is (tehát 3 gombos a pöcök egere). :)

Nekem nagyon bejön az új design, meg a bill. világítás. :)

[ Szerkesztve ]

Lécci, miután válaszoltál valamelyik hirdetésemre, privit is írj róla. Köszönöm! Rólam írták: http://tinyurl.com/prohardver

(#13) phpmoli

phpmoli
(tag)

http://index.hu/tech/hardver/kzh080813/

A Dell a napokban tíz új laptopot mutatott be a Latitude-sorozatból: ezek a gépek a gyártó ígérete szerint akár 19 órán keresztül is képesek telepről működni, és főleg a digitális nomádoknak készültek. Ők azok a dolgozók, akik nem az irodákból, hanem kávézókból, parkokból, menet közben dolgoznak.

MUAHAHAHAHAAAA!!!!!!

(#14) tuskooo

tuskooo
(PH! addikt)

Nekem baromira bejönnek, nem úgy, mint a mostani dellek. Thinkpadekhez meg szvsz semmi közük, azok unalmas kockák, ezek sokkal szebbek, bár ez nyilván egyéni.

(#15) szmissz

szmissz
(tag)

Na, úgy néz ki lesz értelmes alternatíva ha a Lenovo folytatja a Thinkpad design és örökség gyalázását. Pöcök van, fém zsanérok, egyszerű, elegáns, szép, support is oké.

(#16) tuskooo válasza rudi (#5) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Lehet, hogy hülyeség, de nincs így jobban védve a kijelző? Például egy összecsukott állapotban rá nehezedő nyomást sztem jobban bír így a kijelző, mintha csak egy vékony keret lenne a szélén.

(#17) Integra válasza tuskooo (#16) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ne mondjátok már, hogy nem vágjátok miért olyan a lenovo fedlapja amilyen:)
amikor lecsukod, úgy záródik rá a testre a fedlap, hogy:
1 semmi sem csúszik a kijelző és a klavi közé
2 borzalmasan javítja a torziós merevséget, együtt dolgozik a fedlap és váz
3 nem akad be sehova
4 elpusztíthatatlan
nem véletlen van ez úgy kitalálva, ahogy és mai napig gyártva változtatás nélkül.
mert ez csak így és ebben a formában működik a célnak megfelelően.
lehet fikázni, hogy ronda. ez szubjektív.
de a pratikuma és értéke elvitathatatlan.
és szvsz maradjon is ilyen.
most itt a van a lenovosított dell széria, lehet futni megvenni.
én maradok a thinkpadnél, nem véletlenül:)
hozzáteszem, nekem is nagyon tetszik ez a dell széria, szívesebben kérnék d630 helyett ilyet, de nálunk a cég a designt nem szponzorálja.. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#18) tuskooo válasza Integra (#17) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Itt most a keret vastagságáról volt szó. És pl. az x61-nek vékony. Vagy az csak kivétel?

(#19) Atikusz

Atikusz
(senior tag)

Szép, letisztult formák. Kíváncsi leszek a specifikációra és az árára! :)
Mostanság a Winddel szemezgetek nagyon, de ahogy ezt megláttam... úgy látszik türelmesnek kell lennem! :D

[ Szerkesztve ]

Atikusz bazárja: http://bit.ly/98RS3z

(#20) Muton válasza Atikusz (#19) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

tényleg nagyon szépek. régen láttam ennyire elegáns és visszafogott cuccot. az e6500 nekem nagyon musthave-nek tűnik, de még meg kell nézni élőben is

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#21) dekoninck

dekoninck
(senior tag)
LOGOUT blog

No, végre a Dell is felvett egy formatervezőt...

(#22) szmissz válasza Atikusz (#19) üzenetére

szmissz
(tag)

Jah, meg összekaparni minimum 2db Wind árát. ;)

(#23) Atikusz válasza szmissz (#22) üzenetére

Atikusz
(senior tag)

Meglátjuk, megéri-e majd kiadni ennyi pénzt érte.
Addig is várjuk a részletes konfigurációs listát! :))

(#24) Douwe válasza Atikusz (#19) üzenetére

Douwe
(lelkes újonc)

A specifikációk már fent vannak a dell honlapján . Engem az E4300 érdekel a leginkább, de hasonlóan a dell másik 13,3" laptopjához a vostro 1310-hez ezen sincs se hdmi se s-video kimenet.

(#25) Atikusz válasza Douwe (#24) üzenetére

Atikusz
(senior tag)

Hmm.. nagyon feszül a hurok a Wind és az E4200 között! Kezdek a Dell felé hajlani. Nem utolsó szempont a kétcsatornás DDR3 memória (ami max. 5GB-ig bővíthető), az ujjlenyomat-olvasó (opcionális), és az ExpressCard bővítőhely! És ennek a tömege is 1 kg körül van, persze ez függ a pontos konfigurációtól, meg ugye a monitor is nagyobb: 12,1", 1280x800-as felbontással :Y
Egy nagy tapsot megelőlegezek neki! :C :C

(#26) nobela válasza Atikusz (#25) üzenetére

nobela
(tag)

Aha.
És mindezek mellett az árukat is összehasonlítottad?

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#27) Atikusz válasza nobela (#26) üzenetére

Atikusz
(senior tag)

Hát igaz, a két gép (Wind és E4200) ára nincs közel egymáshoz! :(
De nekem ez most olyan hirtelen jött, hogy azt sem tudom mit akarok! :D
De nyilván hordozhatóság szempontjából netezésre, szövegszerkesztéshez, suliba, piknikezésre stb. tökéletesen megfelel a Wind ez tény!
Úgyhogy még nem tudom.. várom az acer-t, bár az a kisebb kijelzője (8,9") és nagy kávája miatt valahogy nem tetszik, de viszont jó ötlet a beépített HSDPA modem. Egyelőre megvárom még azt is, mit írnak róla, aztán szerintem összeáll a kép! :)

(#28) ^Clown válasza Atikusz (#27) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

E4200 ide nekem!

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#29) Cs_Laci válasza Atikusz (#27) üzenetére

Cs_Laci
(senior tag)

Ennyi erővel akár a ThinkPad X300-hoz (esetleg X200) is hasonlíthattad volna a Wind-et...

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#30) Atikusz válasza Cs_Laci (#29) üzenetére

Atikusz
(senior tag)

Ez most két aktualitás. A Thinkpad X300 nem most jött ki, az valamikor év elején!
Egyébként is az új Dell E sorozat jobban bejön külsőre is!

(#31) tuskooo válasza Atikusz (#30) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Sztem arra gondolnak, hogy míg a wind 100k, addig a dell indul majd mondjuk 400-ról :U

(#32) simonzé válasza phpmoli (#13) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az én munkahelyemen egészen általános dolog hogy kávézóból vagy a céges étteremből dolgoznak wifi kapcsolaton keresztül. Egyszerűen azért mert kb 120 "flexidesk" van kb 3000 emberre, akik időszakosan vannak a pl. központban. Nekik jól jön a wifi meg a hosszú üzemidő. Hidd el nyugaton ez elég általános munkamódszer.

(#33) simonzé válasza Atikusz (#27) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát szövegszerkesztéshez pont nem felel meg a Wind, esetleg egy külső billentyűzettel, meg külső monitorral, meg persze külső egérrel. Azaz sehogy sem.

(#34) phpmoli válasza simonzé (#32) üzenetére

phpmoli
(tag)

eddig oke. de 9 cellas akku plusz kiegeszito telep (legalabb +1kg). plusz egy atomreaktor. erted. egyartalan nem ciki egy kavezoban, aaa, egyartalan nem, tok sikkes.

(#35) kohi

kohi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

szép és jó :) csak jöjjenek is ki hamar ;)

(#36) craine12 válasza venember83 (#6) üzenetére

craine12
(fanatikus tag)

E6400-on pl. van (venném-vinném). De szerintem csak a kicsikről spórolták le, érthetetlen okból.

No woman. No cry. No kidding.

(#37) evone

evone
(őstag)

az aksit kiveve a lenovonak(ibm) mar regota vannak ien gepei. mellesleg szep kezdemenyezes a delltol

ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)

(#38) .mf válasza Atikusz (#27) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Jól sejted, szerintem simán háromszorosa lesz az E4200, ha nem több...
Azt se felejtsd el, hogy ez az 1.1kg a 4cellással annyi. Hatcellással már több.
Mondjuk jobb, mint a most kapható windek a 3cellásaikkal, de az Asus 1000/H verni fogja mindkettőt akkuidőben. Netezés, szövegszerkesztés? Ahhoz bőven elég az Atom platform is. 12.1"-es szubnotin egyáltalán nem vészes a gépelés, szerintem 10.2"-eshez is hozzá lehet szokni.

(#39) tuskooo válasza evone (#37) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

De ezek mennyivel szebbek már! Tudom, szubjektív. :)

(#40) marcee

marcee
(PH! addikt)

19 óra bazze!!! Ez az, innen kellene indulnia az összes notebooknak!

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#41) quby válasza simonzé (#33) üzenetére

quby
(senior tag)

Hát én rendszeresen használom a windet szövegszerkesztésre, saját billel egérrel kijelzövel, és semmi bajom vele! :F

Amugy szerintem gyönyörüek!! :O 2 évig használtam a wind elött 1 d600-at! Imádtam!

[ Szerkesztve ]

A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.

(#42) tuskooo válasza marcee (#40) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Ja, de milyen áron :( Inkább az üzemanyagcellés megoldások irányába kellene mozogni lassan sztem.

(#43) szmissz válasza tuskooo (#42) üzenetére

szmissz
(tag)

Igen, meg a holografikus adattárolás is kéne, plusz minden hátra egy jetpack! Éljen az álmodozás! :DDD

(#44) tuskooo válasza szmissz (#43) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Én csak arra céloztam, hogy ilyen megoldásokkal nem olyan hűha a 19 órás üzemidő. Persze azért örvendetes, hogy van ilyen :)

(#45) erdoke válasza Atikusz (#30) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Sajnos az E4300 nem elérhető WXGA+ felbontással, mint az X300. :( WXGA-val már jobb a 4200-as.

Szerk: Bocs, a #29-re ment volna válaszul.

[ Szerkesztve ]

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#46) Dr. Akula válasza rudi (#8) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Csak én látom úgy, hogy a ThinkPadeknél az élek és ívek kialakításánál nagy ívben tojtak a kinézetre

Csak te. :) Sztem a TP designja a létező legjobb. Én nem szeretem hafeleslegesen túl van csicsázva valami. A TP pont olyan elegáns mint egy Armani öltöny, vagy Rolls-Royce.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#47) Dr. Akula válasza tuskooo (#18) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Az X vékonyabb is mint a T, tehát a keretnek is arányosan vékonyabbnak kell lennie. A merevített keret amúgy k. jó dolog, nem hajlik úgy a kijelző mint egy acerban, lehet 1 kézzel is nyitogatni, nem törik le.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#48) Dr. Akula válasza nobela (#26) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

És mindezek mellett az árukat is összehasonlítottad?

És a tudásukat? :)

(#49) Dr. Akula válasza phpmoli (#34) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Egyáltalán nem ciki 6-8 órát folyamatosan használni a gépet aksiról, míg mindenki más körülötted 1-2 óránként rohan a konnektorhoz. ^^

(#50) tuskooo válasza Dr. Akula (#47) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Na igen. Az Aceres általánosítás volt, remélem tudod :) Egyébként a másik véglet meg az, amikor össze-vissza hajlik, és az a király, ld. Portege. :D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.