Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Apicius

Apicius
(tag)

Azt hittem, hogy a csúcs egy teljesen passzív, hőcsöves lak lesz. Bár olyat már csináltak...

''-Hmmm. Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal.''

(#2) rankesz válasza Apicius (#1) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Így van. Diszlájk, Úgy látom a Zalman a PC piac Nokiája (aki csak a régi nevéből él )

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#3) dfdfdf válasza rankesz (#2) üzenetére

dfdfdf
(őstag)
LOGOUT blog

+1

Pilisvörösvár környékén lanparty? http://href.hu/x/hopf

(#4) mpierre

mpierre
(PH! addikt)

Tetszetős.
(A zalmi ventiket meg kihajigálnám...)

wd40, mint portalanító eszköz...!!!!!? ¤ BattleTag: Deckwood#2527

(#5) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Ezúttal egy csodás termékkel..." :Y
Kinek mi a csodás, de nekem biztos nem. :B

Asszem valamék évben láttam valami szovjet tévé-hűtő egyveleget annak volt ilyen fantasztikusan fo$ formája.... talán ez kevésbé rozsdás :DDD

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#6) Csaber válasza Ł-IceRocK-Ł (#5) üzenetére

Csaber
(kvázi-tag)

Szerintem is ronda

a szovjet tévé+hűtő kivitel lehet hogy rozsdásnak látszott , de szerintem abba raktak annyi anyagot hogy golyóálló is legyen (a szép emlékű lábosfedőből kiindulva :DDD )

(#7) Black Dragon

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez egy bástya.:DDD

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

(#8) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem figyelemfelkeltő és szép a maga módján. Legjobb szó erre a mutatós, mert feltűnő, de minden nap nem nézném ezt az is biztos.

Az oldalára elférne egy radi, és lehetne belső kompakt vízhűtés. :)

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#9) alcsa válasza Black Dragon (#7) üzenetére

alcsa
(tag)
LOGOUT blog

De a koreai fajtából. :D

Formula 1 - Ferrari! mi más?

(#10) Black Dragon válasza alcsa (#9) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jaja.:DD

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

(#11) vzsryl

vzsryl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A GS1000 sem egy szépség, de mivel akkora, mint egy komód, ezért nem vfeltétlenül probléma, ha nem hasonlít egy letisztult, szép számítógépházra. Sztem. ennél sem baj, hogy kicsit "bástyás". Amelyik szobában egy ilyen ház van, ott általában jól mutat. De ha valakinek egy konkrétan sima, szolid kinézetű toronyházra van szüksége, ami beillik egy szép, letisztult helyiségbe, az vegyen dupla árért Lian Li-t. :)

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/ Tápajánló táblázat: http://jotapok.atw.hu/ (bővítés alatt áll)

(#12) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem kimondottan tetszik, szép robosztus. :K

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#13) szaszabee

szaszabee
(fanatikus tag)

Annyira nem vészes de csináltak már jobbat is

Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

(#14) Gude

Gude
(senior tag)

Megnyerő darab. :K

"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

(#15) Black Dragon

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én attól teszem függővé, hogy mennyibe fog kerülni, ha olcsó, persze nem annyira, de ha olcsóbb, mint a haf x, akkor azt mondom, hogy ok. De ha még annál is drágább, akkor nem éri meg.

(#16) bartucc válasza Black Dragon (#15) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát minden bizonnyal min. 50 ezres áron lesz, ha felsőkategória... :U

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#17) Oxi

Oxi
(fanatikus tag)

Zalmanék turkálhattak volna még egy kicsit... Még hogy a "házak királya"!?
A cikk irója biztos valami jó tudatmódositó cuccot szivott mielőtt belecsapott a billentyűzetbe.

Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb. Bélsársikló. Csepleszcsipesz.

(#18) Ł-IceRocK-Ł válasza Csaber (#6) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De ez még golyófogónak is tré

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#19) blackrulz válasza Black Dragon (#7) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

elöl full lanboy air. csak megvariálva picit. az se tetszett ,ez se jön be. én olyan házat kérek mint a cm stacker 830, csak kábelrendezéssel. fekete belsővel, fekete szálcsiszolt alu elemekkel, és ajtóval. utóbbit mostanában hanyagolják, nem is értem miért...

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#20) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nagy, massziv. tetszik.:C
de az az oldalventi elhelyezés/kiképzés nálam sokat ront a képen... :U

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#21) blackrulz válasza blackrulz (#19) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

nem válasz akart lenni bocsi :N

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#22) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Brutálisnak brutális, de nem az én világom.

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#23) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Hát ez elég felejtős ház lesz, a hsz-ek alapján, de az én véleményem sem a legjobb erről a házról! Sokkal inkább egy CM mint ez! :U

(#24) DeathAdder

DeathAdder
(senior tag)

Nem szép :(

The Power of Dreams • You'll Never Walk Alone

(#25) woland_y2k

woland_y2k
(PH! nagyúr)

Szép masszív ház, a tetején a dokkoló sem rossz. Így első ránézésre méltó utódja lesz a gs1000-nek.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#26) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A házak új királyán dolgozik a Zalman

Ahogy elnézem még lesz vele meló rendesen. :(

(#27) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezt most így LL meg Corsair házak ellen indítanák? :U

Milyennapvan?

(#28) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

elég elcsépelt egy design :D

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#29) patex1983

patex1983
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Csúcskategória ide vagy oda, szerintem ronda...Az árért cserébe már kicsit jobban is megizzaszthatták volna a designereket...Személy szerint, ami nekem eddig a legjobban tetszett házak közül az a CM 690 II Advanced (már ami a pénztárcaügyileg is elérhető házakat illeti :D ), azt még eddig nem tudták überelni...

(#30) Integra

Integra
(Jómunkásember)

szánalmas, hogy rábiggyesztenek egy méregdrága házra 1 azaz EGY darab usb3.0-t, meg 2 azaz KETTŐ usb2.0-t......

(#31) caprine válasza Integra (#30) üzenetére

caprine
(tag)
LOGOUT blog

A tetején nem 2, hanem 3, azaz HÁROM USB 2.0 van. :DDD

[ Szerkesztve ]

Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a földön sehol. (SCKG)

(#32) caprine

caprine
(tag)
LOGOUT blog

Méretes ház, a tetején a csatiknál a velur felület a mobil cuccok miatt külön dicséretes.

A dokkoló megint dicséretes, és ha még a hotswap is lesz akkor tényleg cool, bár ez inkább csak szerverek esetében érdekes szempont.

A hátulján a 2 nagy fogantyút viszont nem nagyon értem.

Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a földön sehol. (SCKG)

(#33) capulet75

capulet75
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha a GS 1000-et váltja akkor kb 45k-s árkategória.A lian li meg a corsair 100k körül vannak.Szerintem jó kis ház ez,A GS1000 is tetszett de ez jobb.Mit kell folyton mindent fikázni? Kijön egy ház es egyből ráesnek vagy huszan h "milyen gáz" meg sz@r és hasonlóak.A fika nagyon megy. :((

Sami Koivikko - Sapphire

(#34) Duree

Duree
(PH! addikt)

Hát ez nagyon király ház.Alig várom,hogy megjelenjen,és persze az ára sem mellékes majd

(#35) Pepe78

Pepe78
(senior tag)

Nekem tetszik. Szeretem a precíz megoldásokat.
A Zalman ventiket kell csak lecserélni belőle.
NA mondjuk lesz vagy 40K környékén szvsz.

Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

(#36) szaszabee

szaszabee
(fanatikus tag)

Én szerintem legyen szó bármilyen felsökategóriás házról Nem nyújtanak annyit hogy megérje megvenni őket

Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

(#37) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Szeretem a Zalman házakat, de ez elsőre nem igazán tetszik, emésztgetni kell :B

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#38) Tripower

Tripower
(tag)

Elég fura egy szerkezet......
biztos drágább lesz mint egy haf x mert alu vagy mint az elöd gs 1000 amiben nem volt ennyi venti és azt meg kell fizetni.....
de igazából olyan mint a suzuki 2-3 évente arébb tesznek egy vonalat 5cm-re mint volt vagy új tükör forma stb..egy szóval ráncfelvart divatozó trendi oldalt nagyventis(aerocool) dark fleet-töl kölcsön(antec) vett dokkolós gs-1000-t láthatunk a képeken.

Team Jammin'

(#39) Integra válasza caprine (#31) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

én kérek elnézést :B :DDD

(#40) Pixelmaster

Pixelmaster
(tag)

kövezetek meg, de nekem az ugrott be elsőre h egy otromba kopintás a coolermaster advanced II-ről, feláron majd valószínűleg...
otromba, nem tetszik :N

-=The digital artist of the darkside=-

(#41) maláj

maláj
(őstag)

nekem nem tetszik :(

mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

(#42) Nordic

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem jobban nézne ki ha az oldallapról elhagyták volna azt a kitülemkedést. :U Viszont ha a HAF X meg e között kellene választani, akkor egyértelmű CM lenne a végeredmény, a zalmi úgysem a hűtési teljesítményéről és a csendről híres...

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

(#43) Angel1981 válasza Apicius (#1) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

+1

És ha már csúcs, akkor ne egy árva USB 3.0-t tegyenek rá....

(#44) Black Dragon válasza blackrulz (#21) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tudom, np, de igazad van.:)

(#45) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ronda és megalomán. Minek ennyi szélkeltő egy házba különben is?
Ha ez prémium szegmens.... max az alu miatt lehetne az, a többi helyen elvérzik szvsz

True Success is Blonde

(#46) oxox

oxox
(őstag)

zalmanek varat epitenek?

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3: oxox#1525

(#47) D1Rect válasza oxox (#46) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Folyamatosan, csak a felhasznált alapanyagon nem változtatnak.... :U

Milyennapvan?

(#48) zz top

zz top
(lelkes újonc)

Nekem ez így elsőre bejön. Szerintem nem rondább mint egy HAF X. De azért szivesen megnézném már a Corsair 600T nagyobb verzióját is előbb, már ha egyátalán valaha elkészül.

(#49) Nikk

Nikk
(senior tag)

Őszintén... Többre számítottam... -.-

CG Generalist - HTC Sensation tulaj... (e-pénis növelő céleszköz)

(#50) TommyGun

TommyGun
(őstag)

Nem olyan vészesek azok a Zalman ventik, ok nem papst node nem is occó hulladék. nekem bejön ez a ház szeretem az ilyen robosztus kocka vackokat :)

Ha nem hibázol folyton, az annak a jele, hogy nem hozol létre semmi újat.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.