Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) enginev3.0

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

Teccő! :DDD

Szép ház, szellős, és szerintem az áram sem vészes, legalább is felszereltségét tekintve
Bár egy kicsit magas

[ Szerkesztve ]

Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // ‎"Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

(#2) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Ez valami eszméletlen jól néz ki! :K

(#3) gery dee

gery dee
(fanatikus tag)

Hát ez nekem is kellene csak eddig még nem nagyon láttam 130 eurót egy kupacban :D

enginev3.0 : Flexel meglehet oldani azt a magasság problémát :DDD

Geforce 8800-as sorozat... Takarodj az életemből . Eddig 4-ből 4 tönkrement . Soha többé 8800. GTFO

(#4) darkarthur

darkarthur
(senior tag)

Végre valami jó házikó! Így első ránézésre nagyon tetszetős! Talán megvan a Chieftec-em utódja :DDD

Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

(#5) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hát ez borzalmasan ronda

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#6) darkarthur válasza Lenry (#5) üzenetére

darkarthur
(senior tag)

Szerintem csak az előlap nem az igazi, a belseje viszont nagyon tetszik!

Ám mi a helyzet, ha ez a sok venti egyszer "elkopik"? :F

(#7) blazsey2

blazsey2
(őstag)

Szép kis jószág.
Elfogadnám.

GO KIMI!THE BEST!!!

(#8) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Amolyan HAF koppintásnak tűnik :K

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#9) HPAA

HPAA
(senior tag)

lehet praktikus , de hogy szép...?
bár ugye izlések , meg a pofonok ... :))

a zsákbamacska nem a kedvenc állatom ...

(#10) Trolluska

Trolluska
(kvázi-tag)

Remek. Csak győzze az ember kipucolni belőle a port... :(

(#11) darkarthur válasza Trolluska (#10) üzenetére

darkarthur
(senior tag)

A többi is porosodik, ha poros helyen van. :P

(#12) syberia

syberia
(fanatikus tag)

Elég jól meg van tervezve, jól néz ki :C

(#11) darkarthur: de ha van porszűrő és nem a padlón van a gép akkor nem vészes.

[ Szerkesztve ]

"A hazug embert hamarabb utólérik, mint a sánta robotot."

(#13) Black Dragon

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Éljenek a Dragonok.:DDD

Ettől függetlenül nem tetszik. ;]

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

(#14) mope

mope
(tag)

nem rossz szerintem.

én most állok ház vásárlás elött, de sajnos nagyon kevés felel meg olyan szempontból, hogy elhelyezzem benne a 3x12cm-es radiátort... :(

..-..

(#15) Black Dragon válasza mope (#14) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

CM, haf sorozat megfelel szerintem neki.:) Főleg a haf x.:)

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

(#16) lujó55

lujó55
(őstag)

Még nem láttam olyan odút, ahol a másik oldalon is van venti :U
Nagy zimankó lehet odabent...

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#17) Gude

Gude
(senior tag)

Szívesen berendezném ezt a házikót :DDD

"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

(#18) Black Dragon válasza lujó55 (#16) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sok olyan ház van, amibe tudsz ventit rakni az alaplap tálca mögé, csak nem raknak bele gyárilag.:)

(#19) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Cuki.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#20) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Haf koppintásnak tűnik. Sztem nem bírná nálam a strapát szerkezetileg kicsit kezdetleges ;]

[ Szerkesztve ]

(#21) Pixelmaster

Pixelmaster
(tag)

továbbra is cooler master advanced II :K
az ára egy röhej... porszűrők? (bár ez lehet van, csak nem írták) HDD dokoló? 14 centis venti az elejében kibe kapcsolható kék led világítás, nehezebb VGA kártyákat megtartó merevítő?

nincs...
továbbra is cooler master advanced II 99 €uróért :K

peace

[ Szerkesztve ]

-=The digital artist of the darkside=-

(#22) Duree

Duree
(PH! addikt)

Hát ezért megkérik az árát,pedig semmi extra teljesen tucat ház.Vannak a piacon ennél sokkal jobb és föleg olcsóbb házak

(#23) szaszabee válasza Pixelmaster (#21) üzenetére

szaszabee
(fanatikus tag)

Enyhén szólva húzós az ára Mondjuk egyik felsökategóriás ház sem éri meg az árát

Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

(#24) mope válasza Black Dragon (#15) üzenetére

mope
(tag)

hát igen, kb ezeket néztem... :R
csak az áruk :W

..-..

(#25) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nagyon sárkányos.

Milyennapvan?

(#26) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Szép emberes nagy ház.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#27) Black Dragon válasza mope (#24) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha jó házat akarsz, akkor meg kell fizetned a márkát, és a minőséget.:)

(#28) sz.zoli25

sz.zoli25
(fanatikus tag)

jó anyag...

http://phmegbizhatosag.atw.hu

(#29) Nordic

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát ennek az oldallapja még akár tésztaszűrőnek is jó:D. Amúgy tetszene led nélkül, vagy nem kék ledes változatban

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

(#30) Dassler

Dassler
(őstag)

Hm...már öregszem és vhogy nem fekszik már design szempontból ez a géppuskacéltáblaként szolgált lemezekből összeállított porszívó. Lehet, hogy korral jár, hogy a PC is ledegradálódik berendezési és használati tárgyá: észre se vegyem ,hogy van.

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#31) Dassler válasza Black Dragon (#15) üzenetére

Dassler
(őstag)

A GEIL még nem perelt? Én levdetném és beperelném őket :DDD

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#32) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Na igen. Ez csúnya.

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#33) szaszabee

szaszabee
(fanatikus tag)

Én szerintem egyáltalán nem néz ki jól Fölleg az árcédula

Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

(#34) zazahoho

zazahoho
(őstag)

tetszetős darab,a fekete belső is bejön,de a színes vezetékek elrontanak mindent :U

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#35) Viktor81

Viktor81
(lelkes újonc)

Sziasztok !
Az a fura erzesem, hogy sokan akarjak meglovagolni a CM 690 II sikeret. Ez a haz is, mint mostanaban sok tarsa alapjaiban azt koveti, csak az elo- ill. oldallap mas design. Egyebkent ilyen arakon nehez lesz vele felvenni a versenyt, mert a 690 egy eszmeletlenul jo (es eleg letisztult, nem hivalkodo megjelenesu) haz 99 dollarert.
Udv.

(#36) MMIX

MMIX
(őstag)

In-Win Dragon Rider teszt Techreaction.net Tweaknews.net

[ Szerkesztve ]

(#37) harry válasza Black Dragon (#27) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

Vagy csinálsz egyet magadnak, ott a márkát biztos nem kell ;]
Vagy keres az ember egy nagy régi dögöt, és átalakítja kicsit. Már, ha konkrétan a méret a lényeg, nem annyira az egyéb funkcionalitás és praktikumok.

Először amúgy azt hittem, valami walkman logo van az elején :D

[ Szerkesztve ]

the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

(#38) litvitcsak.a

litvitcsak.a
(tag)

bocs... de egyre inkább megértem a többi apple fant. Ha inkább a letisztult, átgondolt és a funkcionalitáson túl a designt is szem előtt tartó dolgot keres valaki, akkor jelenleg csak egy választható gyártó van. A népes pc-s házgyártó és tervező csapat pont a másik irányt választotta, öcsém nagy örömére (ö nemrég vett egy cm stacker nvidia házat)

iMac 27" | HTC Desire (MIUI rom) | facebook.com/anna.litvitcsak | foursquare.com/user/4521087

(#39) Sub-ZeRo válasza mope (#14) üzenetére

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

CM690 A2 pl.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#40) Black Dragon válasza Dassler (#31) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Még nem, de most hogy mondod.:DDD ;]

(#41) XuChi

XuChi
(senior tag)
LOGOUT blog

Egy szó száz helyett: RONDA :((.

(#42) Taky

Taky
(senior tag)

Ez szerintem nagyon csúnya... szvsz...

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#43) ch003067

ch003067
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem nagyon nagyon durva cucc, meg is van a következő házam ;]

★☆★ Régi / hibás alaplapokat, processzorokat veszek ★☆★

(#44) rx7tomy

rx7tomy
(kvázi-tag)

Nem rossz kis ház, de a forma nem igazán jön be nekem.

(#45) Puma K válasza darkarthur (#6) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem is eltalatak a belsejet! De a kulseje nagyon ronda. Latom amint megulnek a kiugro reszeken a por es betomorulnek a sarkoknal... na az undorito

Kezd iPon szint lenni...

(#46) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem tudom eldönteni,hogy tetszik e vagy sem :B

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#47) kenwood3

kenwood3
(PH! addikt)

Nekem bejön , de azért 35-40k-t 1 házért sem adnék :K !

[ Szerkesztve ]

(#48) Archer

Archer
(őstag)

Nem rossz de néhány bádoglemezért nem adnék ennyi pénzt :) A házamnak nincs oldala, az is van ilyen szellős (valami eredeti noname cucc de olyan lemezből van, hogy rá is állhatok, azt is bírja):)

[ Szerkesztve ]

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#49) Srodney válasza Boxi88 (#2) üzenetére

Srodney
(senior tag)

naná hogy jol nézki és az alaplap másik oldalán a proci mögötti hűtő is jó ötlet régota gondolkodom hogy a saját házam is átalakítsam ilyenre... :U

(#50) Tidus

Tidus
(őstag)
LOGOUT blog

Nálam nem jön be ez az új házikó. tiszta lyuk és rács, szellős rendesen, anyag alig van benne. Ráadásul elfelejtkeztek az E-ATX, és az XL-ATX-es alaplap tulasdonosokról.

"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.