Már az IFA kiállításra készül a LUXA2

A LUXA2 nem túl ismert név a piacon, ám meg kell jegyezni, hogy a Thermaltake áll a márkajelzés mögött. A vállalat divíziója főleg a luxusszámba menő kiegészítőkre gyúr, aminek hatására az elsőszámú célközönséget az Apple termékkel rendelkező felhasználók jelentik. Ezek alapján természetes, hogy a LUXA2 ott lesz a szeptemberben kezdődő IFA kiállításon, ahol iZone standon megtekinthetők lesznek a H4 és H5 névre keresztelt termékek.


LUXA2 H5

A LUXA2 H4 az iPad tulajdonosok kedvence lehet, míg a H5 az iPhone 4 mellé készül. Mindkét megoldás egy egyszerű tartó, de praktikusságuk megkérdőjelezhetetlen. Az utóbbi termék az autóban lesz hasznos, sőt a kialakításának hála az iPhone 4 bosszantó antennahibája is kivédhető. Persze ez csak egy véletlen eredménye, hiszen a tervezők nem tudhattak róla, hogy az Apple új telefonjának térereje a „nem rendeltetésszerű” tartás hatására elmegy.


LUXA2 H4

A LUXA2 H4 már most is elérhető az üzletekben, az ajánlott fogyasztói ára pedig 60 dollár. A H5 szállítása még nem kezdődött meg, így az árazásról sem beszélt a gyártó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LUXA2

Előzmények

Hirdetés