Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Sanyix

Sanyix
(PH! addikt)
LOGOUT blog

persze hogy az. Mit vártak? Az apple iKaki is bombasiker lenne, ha munkás pisti elmagyarázná hogy az nem olyan mint a többi kaki és fenomenális, és neked ez kell :DD

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#2) DBob válasza Sanyix (#1) üzenetére

DBob
(őstag)
LOGOUT blog

+1

DBob eladó dolgai -> http://href.hu/x/bb0p

(#3) Solten válasza Sanyix (#1) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

+2

Most akkor a 2 millio Almafan bevasarolt...? :D Gondolom akad meg beloluk, nepes ez a planeta.

alba gu brath

(#4) cwn

cwn
(tag)

bombasiker mert forradalmi a cucc, ez fogja levaltani es elpusztitani a desktop computereket, a konzolokat, es a telefonokat is

[ Szerkesztve ]

(#5) Dany007

Dany007
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jah, hát amiből trendi trendet csinálnak az trend is lesz és a világ követi a trendet még akkoris ha messziről látszik, hogy baromság...

(#6) hankpoke

hankpoke
(tag)

Remélem lesz még Iroller,Icar is,mert forradalmasítani kell a közlekedést is.
Mindkettőt lehetőleg villanyos verzióban, mert akkor legalább elterjed a villanyautózás.
Kell 1-2 parasztvakítő fjúcsör és slágercucc lesz, megmentve a közlekedést a kőolaj függőségtől. Természetesen szigorúan flashmentes verzióban :DDD

(#7) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Épp ma jártam az Apple oldalán, mert akarok venni iPod-ot és megnéztem az iPad-ot is. Valójában én ennek a cuccnak semmi értelmét nem látom... Most komolyan, ez konkrétan mire jó? Netezni a flash miatt nem jó, messze van tudásban egy akármilyen netbooktól és egyszerűen nem értem, hogy minek. Mit látnak ebbe azok akik megvették?

(#8) gempula válasza hankpoke (#6) üzenetére

gempula
(tag)

Kell 1-2 parasztvakítő fjúcsör és slágercucc lesz, megmentve a közlekedést a kőolaj függőségtől.
Az a szó, amit te keresel az a fícsör, nem a fjúcsör. :D (már ha léteznek ilyen magyar szavak. :DDD )

Just when I thought I was out... they pull me back in!

(#9) taltos válasza hankpoke (#6) üzenetére

taltos
(senior tag)

iCarly már van! Eh.. ehh.. na jó, ez rossz volt. :))

(#10) sagit

sagit
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Alapjáraton az ötlet nem rossz, pl suliba egy ilyet szívesebben vinnék mint laptopot mert könnyebb, kisebb stb...

De az azért mocsoksnagy pofátlanság szerintem hogy ennyit elkérnek érte, illetve hogy direkt ki lett hagyva ez-az... várni kell a konkurencia lépését, ha olcsóbb lesz jóval (50k környéke) egy ilyesmi tablet akkor tuti veszek 1et buszra filmezni, egyetemre netezni.. de addig felejtős :R

Egyébként a mai napig nem tudom hogy minden "újdonságot" miért az apple vállal be elsőnek? Ők megetetik a néppel ás utána jön sorba a többi gyártó (lásd: tapis telók)
Más nem meri bevállalni? Nem igaz hogy az apple-nek jutott ez a koncepció elsőnek eszébe, esetleg ha más kezdené talán nem merne ennyire elszállni az árakkal és ha az almások is versenyezni akarnának talán nem ilyen cédulát tennének a termékre.

/// HP Elitebook 2530p /// Galaxy Note /// 4.0.3 LPY + CF-Root ///

(#11) Antibazsi

Antibazsi
(fanatikus tag)

szeretem az alámát,de ennek aztán semmi értelem. még ha ingyen adnák (nyerném) sem biztos, hogy megtartanám.

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#12) hankpoke válasza gempula (#8) üzenetére

hankpoke
(tag)

Jó lesz az fjúcsörnek is, errefelé magyarlenden így szokták mondani.
Ha már englishül erőszakolom a kedves nagyérdeműt, kellene Iszinkrontolmács is :DDD

(#13) chubii válasza sagit (#10) üzenetére

chubii
(senior tag)

Nekem is az árával van a bajom.... amúgy nem olyan rossz. Ha 50k lenne ,akkor egyszerre 2-3-at vennék belőle... :DDD

It's gonna be legen - wait for it - dary! - / PSN ID : chubiii

(#14) DBob válasza sagit (#10) üzenetére

DBob
(őstag)
LOGOUT blog

"Alapjáraton az ötlet nem rossz, pl suliba egy ilyet szívesebben vinnék mint laptopot mert könnyebb, kisebb stb..."

Hát ha csak ez a gondod, már találtak rá megoldást: netbook :))

DBob eladó dolgai -> http://href.hu/x/bb0p

(#15) JColee válasza sagit (#10) üzenetére

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

suliba minek laptop? ja egyetemre kellhet

egyébként nálunk szerencsésebb történelmű országokban sokkal nagyobb a kereslet, ezért nyilván ennyiért is megengedhetik maguknak buszra filmet nézni, egyetemre netezni

[ Szerkesztve ]

A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

(#16) <NewL> válasza total90 (#7) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

majd ha egyszer kipróbálasz egyet élőben,majd rájössz.
mint a filmekben (Tom Cruise - Különvélemény amikor hadonászik a kezével és úgy keres az adatbázisban)
a kezeddel,az ujjaddal gesztusokkal irányitod a cuccot.

egyébként ahhoz képest ,hogy baromság ez a tablet vonal dobja minden gyártó kifele a "hasonmásokat". kínaiak már kitudja mennyit:D joojoo,dell steak az is valami mini tablet lenne, ez a friss asus - ennek még a billentyűzete is tökugyanolyan:D

vagy pl Egy amerikai iskola Minnesotaban vásárol 320 darab iPadet a tanárok és az iskolában tanuló diákok számára. A tananyagot pedig iPadra integrálják... - ez már egy hónapos hír,a megjelenése után pár nappal már befektettek.

[ Szerkesztve ]

There's an app for that

(#17) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hype, parasztvakítás, sok hülye, szart is megveszik, semmire se jó, idióták, szemét Apple, nincs flash, topic zárható.

[ Szerkesztve ]

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#18) sagit válasza DBob (#14) üzenetére

sagit
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azon is gondolkodtam... de nemjött be.. azon meg a bill tök felesleges kb :D olyan picik a gombok..

jelenleg erre a célra a telómat használom, megegyezném hogy tökéletes lenne ha nem lenne ilyen pici a kijelző , ezért NEKEM jobban tetszene egy ilyesmi tablet a tatyómba/kezembe mint 1 netbook

azok sem rosszak, lehet az is lesz belőle mert mire ezek olcsók lesznek végzem az egyetemmel ( remélem :DDD )

JColee: suliba azért mert mi állítjuk magunknak össze az órarendet, eddig mindegyik szemeszterbe volt olyan nap amikor minimum 1,5 de olyan is volt hogy 4 órát kellett várnom a kövi óra előtt.. mivel bejárós vagyok hazamenni nem tudok., az ingyenes metrót 30perc alatt kivégzem nem rossz ha valamin el tudok érni wifit... és az 5800-n 2 órát netezni kicsit megterhelő a szemnek. Csupán unaloműzőnek kell, ideiglenesen a teló is megteszi de valami jobb megoldás kellene nekem.

[ Szerkesztve ]

(#19) Solten válasza cwn (#4) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Ontudatra ebred es az emberiseget is elpusztitja.

alba gu brath

(#20) L4D1K válasza total90 (#7) üzenetére

L4D1K
(senior tag)

A lényeg a videó végén, a durva az hogy tényleg ( :O :P ) [link]

# ANTAL Tuning #

(#21) P00By válasza Kalandor (#17) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Nosza! :D

(#22) <NewL> válasza Kalandor (#17) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kocsog Steve Jobs lemaradt:D
ez olyan Moonmanosra sikerült

(#10) hsz gyöngyszem

fogadjunk nem találni olyan tesztelt terméket a ph lapcsalád oldalain amire a fórumozók azt mondták ,hogy olcsó..?:D (múltkor még a 4-5 ezer forintos telefontesztél is láttam elégedetlent:D)

[ Szerkesztve ]

There's an app for that

(#23) cwn válasza Kalandor (#17) üzenetére

cwn
(tag)

te is remegni fogsz meg egy ipadert mikor 3d-ben telozhatsz rajt a noddel :D

(#24) Beri

Beri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

OK, húzós az ára, de csak azért utálni az almát, mert drágán adja a termékeit, hülyeség, égbekiáltó baromság.
Az ipad nem a legokosabb ilyen megoldás, nem egy vindózos táblapécé, hanem egy felnagyított iphone, amit szintén az ára miatt gyűlölni illik magyarisztánban. Nameg azért, mert apple...
Az iphone is veszettül gyors, szép és baromira könnyű használni, ugyanúgy, ahogy ezt is. Ha lenne annyi fölösleges local creditem, vennék egyet. Mivel nincs, valószínűleg csak egy iphone-ra nevezek majd be előfizuval (hacsak nem lesz elérhető áron karácsonyra a HTC HD2). Egyébként nekem már csak egy LED villanó hiányzik az ájfón hátuljáról a boldogságomhoz.

[ Szerkesztve ]

Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél! Azok az emberek, akik teljesen végiggondolnak mindent, mielőtt egyet is lépnének, egész életüket fél lábon töltik.

(#25) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Hát vegyék csak ;] Ha valaki ennyit képes kiadni egy meglehetősen korlátolt képességű eszközért akkor :U

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#26) ^Clown válasza total90 (#7) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mert otthon a fotelban is fontos embernek kell látszani :D

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#27) Solten válasza <NewL> (#16) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Igy van ez a trendi cuccokkal, ha elkezdenek jol fogyni. Anno az Asus kitalata es piacra dobta a netbook-ot, manapsag pedig mar Juline es Tarsa kft is elohozakodott a sajatjaval.

alba gu brath

(#28) cwn válasza Beri (#24) üzenetére

cwn
(tag)

jovoheten jelentik be az uj iphone-t, a htc-t megint a jobs visszaloki a kokorszakba

(#29) Alex91 válasza Solten (#27) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Nem baj, iPad megoli oket! :DD

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#30) Beri válasza ^Clown (#26) üzenetére

Beri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Oké, a paraszt megveszi az ájakármit, aztán direkt mutogatja az utcán, buszon, villamoson, budin, akárhol. Az nem merült még fel, hogy valaki azért venne egyet, mert tetszik neki és otthon a fotelban nem a laptoppal az ölében akar jutúbot nézni, fészbúkon lájkolni, stb.?

Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél! Azok az emberek, akik teljesen végiggondolnak mindent, mielőtt egyet is lépnének, egész életüket fél lábon töltik.

(#31) Cyberpunk válasza sagit (#10) üzenetére

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Nem az Apple volt az első aki érintőképernyős telefonnal rukkolt elő. Jóval korábban is voltak már. De kétségtelen hogy ők indították el a lavinát.

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#32) W. válasza Kalandor (#17) üzenetére

W.
(fanatikus tag)

milyen igaz.. :DDD

(#33) BaLee

BaLee
(őstag)
LOGOUT blog

Van az utcában egy ősrégi iFa, az a régi nagy kék de kutyának sem kell.

Ha a tulaj lefújná fehérre meg egy almát rajzolna az oldalára és beparkolna vele egy Apple store elé akkor megrohannák érte vajon? :F

(#34) sagit válasza <NewL> (#22) üzenetére

sagit
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem értem a problémádat...

leírtam hogy tetszik, kéne ilyesmi de nem ennyiért mert csóró vagyok hozzá beismerem :D

ebben mi is gyöngyszem? várok szépen ameddig annyi lesz mint amennyit megengedhetek magamnak ennyi..(vagy veszek netbookot) nemtudom minek kell leoltani egyből :))

Cyberpunk: én is ezt akartam írni (csak nem sikerült :U ) hogy miért az apple kell hogy beindítson valami "újat"?

[ Szerkesztve ]

(#35) <NewL> válasza cwn (#28) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az ilyen hsz-tól még én is megveszek aki az Apple márka kedvelője vagyok :(

sagit : akkor mi a probléma? nekem is tetszik a Ferrari,nem telik rá,meg nem is fog lenyelem de nem mondom rá ,hogy túlárazott mert a minőséget,exkluzitivást tudom ,hogy meg kell fizetni

[ Szerkesztve ]

There's an app for that

(#36) Dassler

Dassler
(őstag)

hát én próbáltam ezt a ketyerét, de nekem túl idegen, mint ahogy a taperolós telefon sem az én világom - most az van, de a következő gombos lesz, ha még lesz oylan -, szóval nem én vagyok a célközönség.
Amúgy ügyes cég. Jól meglovagolják az épp aktuális divatirányzatot. Jól csinálják. Mindig is tudtam, hogy a hülyékből kell meggazdagodni...én is azt teszem ;]

[ Szerkesztve ]

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#37) Alex91 válasza Dassler (#36) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Es te akkor gazdag vagy? Vagy te is a hulyeket gazdagitod? :DD

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#38) Dassler válasza Alex91 (#37) üzenetére

Dassler
(őstag)

Nem panaszkodok :) már ami az anyagiakat illeti. Sőt nemsokára közvetett i-tulaj leszek egy iMac formájában, csak hogy kapcsoljak a topikhoz is :) Most veszünk egyet

[ Szerkesztve ]

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#39) Beri válasza cwn (#28) üzenetére

Beri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nos, a kőkorszakba visszalökni egy 1GHz-es snapdragonnal szerelt windows-os smartphone-t nem fog. Nem ugyanannak a vevőkörnek szól a két telefon.
Én speciel tartok a winmo-tól, legutóbbi telóváltásomkor is azért maradtam inkább a symbiannál (sokadik s60 nokiám) és nem vettem omniát. Viszont lehet, hogy most máshogy teszek. Ha az almás megoldáson lenne vaku, nem lenne kérdés, hogy melyiket választom.

Dassler: Nem meglovagolják a divatot, csak valahogy mindig sikerül ráérezniük, miből lehet azt csinálni. Lásd ipod annakidején.

EarL 007: És egyre nő az apple-t zsigerből, elvből utáló tagok száma is. Minden érmének két oldala van (kivéve amelyik négydimenziós :DD ), nem kéne beragadni egyik oldalra sem...

sagit: Kérlek mondj hasonló megoldást saját oprendszerrel, ami olcsóbb és ugyanazt tudja...

[ Szerkesztve ]

(#40) EarL 007 válasza cwn (#4) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sőt, még 100+ cm-es LCD meg plazma TV-ket is... Amúgy a PH!-n is nő az Apple fanboyok száma is...

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#41) sagit válasza <NewL> (#35) üzenetére

sagit
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ebben semmi exkluzív nincs azon kívül hogy alma van a hátulján...
pontosabban van (legalább is nálunk) hogy nem mindenki engedheti meg magának :D
ez egy IT oldal, ide nem olyanok járnak akik nem értenek a műszaki cikkekhez. Én is műszaki érdeklődésű embernek tartom magamat ezért mertem megközelíteni a terméket a műszaki hardveres illetve szoftveres oldalról. Próbálom magamat meggyőzni arról hogy ez az ár reális érte mert exkluzív de valahogy nem megy.. Egyszerűen nem és kész :D

De látom hogy nem egy nézőponton vagyunk felesleges is vitázni, tehát összefoglalva az álláspontom:

Tetszik a tablet, veszek is egyet amint meg fogja érni... addig marad az 5800 wifire, vagy ahogy írták is veszek 1 netbookot. A névért nem fogok (szerintem) irreálisan magas többletet kifizetni. Újdonság stb... tudom, én szerencsére ráérek és majd később fektetek ilyenbe

Részemről off :R

(#42) Dassler válasza EarL 007 (#40) üzenetére

Dassler
(őstag)

A notijuk ill az iMac kifejezetten jó (hasznos/van értelme/létjogosultsága) cucc a maguk kategóriájában. Nálam még az árát is megéri, ha magyar szemmel drága is.
De ez az ipad.....

[ Szerkesztve ]

(#43) TheChos3nOne

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Steve Jobsnak elég bő a ruhatára :D Ha lenne elég pénzem én is vennék egyet :)

"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

(#44) rii válasza Kalandor (#17) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

ROFL
összefoglaltad 10 évre az apple-el kapcoslatos topikok színvonalát :D

akárkivót'tevótá

(#45) csaabz

csaabz
(senior tag)

World of Tanks - Forza 4

(#46) fairi válasza cwn (#23) üzenetére

fairi
(senior tag)

túl sok sci-fit nézel....
persze attól függ milyen 3D-re gondolsz...
http://www.youtube.com/watch?v=JdF1uAye548
ha ilyenre gondolsz akkor csak elhatározás kérdése,rengeteg ilyen 3D UI demo van szerte a neten...

(#47) W. válasza EarL 007 (#40) üzenetére

W.
(fanatikus tag)

Mé' mibaj iBaromsággal? Mióta baj az magyarországon hogy drágán adják az innovációt nélkülöző cuccokat, ráadásul kis b#!zi logóért fizetnek az emberek 10ezrekkel többet? Egyszer változna meg gyökeresen a gondolkodásmód, Apple is gyorsan eltűnne, az biztos.

(#48) <NewL>

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

miért baj az ,hogy az Apple el tudja adni a cuccait,meg miért? mert tesz az vásárlók igényeinek kielégítésért,sikeres múltra tekinthet vissza amiben voltak olyan slágertermékei mint az iMac,iPod,iPhone,iPad. és mert felhasználóbarát termékeket készit,egy hülye is tudja kezelni a cuccaikat. nem kellenek mindenkinek bonyolult dolgok és nemutolsósorban a dizájn
valamint olyan termékek amik nem lettek sikeresek de előrevitték a technológiát - első pda a Newton,digitális fényképező.

sagit : hol lenne. ha csak ennyit látsz,ok.

[ Szerkesztve ]

There's an app for that

(#49) ^Clown válasza Beri (#30) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem véletlenül volt a hsz.-em végén a szmájli :) Nem lenne ez a koncepció szerintem sem rossz. Az egész Apple - Steve Jobs - féle "na majd én megmondom neked mi a jó neked" koncepcióval van bajom. Gondolok itt ugye a flash-támogatásra. Lehet flash nélkül is netezni végülis, persze. De ha már kiadok 150-200K-t egy ilyen gépre, akkor a nyomorult flasht támogassa már!

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#50) FRENK1988 válasza BaLee (#33) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mint a cukrot kilóra :DDD

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.