Újabb touchpades billentyűzet a Logitechtől: jön a Wireless Touch Keyboard K400

Touchpades billentyűzetből nincs nagy kínálat a piacon, bár néha találkozni egy-egy egészen jó megoldással. Elég csak a kiváló billentyűzeteiről ismert ThinkPad notebookok gyártójára, az IBM-re, és az ő saját megoldásaikra gondolni, mint amilyen például az IBM USB Keyboard with UltraNav volt, de több megoldást is láthattunk már az Adessótól is.


[+]

És a sort folytathatjuk a Logitech-kel, hiszen az ő kínálatukban is láthattunk már ilyet, példának okáért a diNovo Edge és a Cordless MediaBoard Pro személyében is, mely sor ezúttal egy friss taggal bővül. A Wireless Touch Keyboard K400 modell egy vezeték nélküli típus, mely a megszokott numpad helyett egy 3,5”-es touchpadet kapott. Ettől függetlenül a klaviatúra kiosztása aránylag a hagyományos mintát követi, bár a jobb-alsó sarok kissé talán zsúfolt lett a kurzormozgatók miatt.


[+]

A gombok alacsony kialakításúak, nagy, fényes felirataik pedig a leolvasást könnyítik meg. A számítógépre Unifying vevővel csatlakoztatható legfeljebb 10 méteres távolságból, elemei pedig akár egy évig is kitartanak. Megjelenése még a hónapban esélyes, ára pedig 40 euró lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés