Apró Logitech egerek színes egyéniségeknek

Egyre többen hasznának laptopot, és nem csak a mobilitás kedvéért, hanem akár fixen letéve otthon is. Bár a mobil gépeken található tapipaddal is el lehet evickélni, de messze nem a legkényelmesebb megoldás, így a teljes komfort eléréséhez nélkülözhetetlen egy egér beszerzése. Ezzel nincs is gond, a kínálat szinte már zavarba ejtően bőséges, de mi van akkor, ha mégis valami egyedire, színesre vágyunk?


[+]

A Logitech legújabb mobil egerei, azaz a Mini Mouse M187 jelzésű vezeték nélküli eszközök elsősorban a fiatalok körében kívánnak hódítani. Az alapszínek tekintetében fekete, fehér, piros és kék variációk érhetők el, azonban burkolatuk nem egyszínű, vagyis a tervezők különböző betétekkel kívánták feldobni a látványt. A termékek közül talán a kék emelkedik ki a legjobban, amit fehér és narancssárga részekkel bolondítottak meg, sőt, még a görgő is harmonizál.


[+]

A számítógéppel a már jól ismert nano adóvevő segítségével kommunikál, teszi mindezt 2,4 GHz-es frekvenciával. A gyártó állítása szerint a kapcsolat 10 méterig stabil, vagyis akár HTPC használata esetén a karfán is egerészhetünk az újdonságokkal. Az elnevezéshez hűen kifejezetten apró rágcsálókkal van dolgunk, melyek könnyen elférnek a hátizsákban, laptop táskájában, vagy akár zsebre is vághatjuk őket. A 82 x 50 x 32 mm-es egerek tömegével sem lesz sok probléma, a működéséhez szükséges egyetlen AAA elemmel, és a vevőegységgel együtt is csak 53,7 grammot nyomnak.


[+]

A Logitech Mini Mouse M187 egerek hazai vételára 6990 forint.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés