Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) pilóta

pilóta
(PH! kedvence)

Ez nyert formatervezői díjat?
Jövőre indulok egy B-30-as blokktéglával, tuti a siker :D

Aki él és nem boldog, az téved!

(#2) Patice

Patice
(senior tag)
LOGOUT blog

Aranyos kis okosság. Státuszszimbólum-gyanús. :D

A kényelem nagy úr...

(#3) Nordic

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A görgetés meg a kattintás oké, de hogy lehet mozgatni a kurzort?

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

(#4) zeg

zeg
(senior tag)

Ez akkor egy tégla alakú tapipad?

3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu

(#5) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Kiváncsi vagyok, hogy mikor perlik be a Logitech-et a gyufásdoboz gyártók a formaterv miatt.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#6) Daniford

Daniford
(tag)

Létezik erről valami videó? Kíváncsi lennék, hogyan is működik.

www.arma2.hu

(#7) F34R válasza Daniford (#6) üzenetére

F34R
(PH! addikt)
LOGOUT blog

The Innovations Design and Engineering Showcase at the 2012 International CES, which runs Jan. 10-13, 2012 in Las Vegas, Nev.

hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8

(#8) szaszayanou

szaszayanou
(fanatikus tag)

Azért az mx518 elkövetőitől ergonómikusabb periférát vártam volna.

(#9) Daniford válasza F34R (#7) üzenetére

Daniford
(tag)

Így már kerestem de nem találtam semmit... egyenlőre :D

www.arma2.hu

(#10) tiborandras válasza Nordic (#3) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

feltetelezem az optikai erzekelo ott van az aljan, tehat "hagyomanyos mosopor" eger modjara :F

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#11) rainmen

rainmen
(senior tag)

Nagyon tetszik, kell egy ilyen! :C

(#12) bdlackoo

bdlackoo
(lelkes újonc)

hat kerem en nem nagyon ertem ,h ezt hogyan is kell hasznalni :DDD egyebkent biztos jo...

Mi öten vagyunk, te meg egyen, Köcsög!

(#13) lujó55 válasza szaszayanou (#8) üzenetére

lujó55
(őstag)

egyetértek
Totál nem esik kézre, szerintem kényelmetlen. Az egér is úgy született, hogy megnézték milyen alakú az ernyedt tenyér egy sík felületen. Nagy marhaság az egész, de rossz érzésem van, hogy egy edeig még divat lesz, mint a tamagocsi :W

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#14) -conrad-

-conrad-
(őstag)

Gondolom az érintésérzékeny felület miatt kellenek sík oldalak.

(#15) iBlast

iBlast
(fanatikus tag)

Így elsőre nem igazán tudom elképzelni hogyan működik, de a formatervezés elég furcsara sikerült ezzel a doboz formával. :S

[ Szerkesztve ]

I used to be an adventurer like you then i took an arrow in the knee. || iPhone 4S

(#16) macilaci78 válasza -conrad- (#14) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

A Loginak is van hagyományos púpos egere érintésérzékeny felülettel.
Ez lehetne inkább szélesebb, de vékonyabb. Ha már tapipad van rajta, legyen nagyobb, mert ez karcsú.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#17) hallari válasza iBlast (#15) üzenetére

hallari
(fanatikus tag)

Pedig írták a cikkben: mint egy érintőképernyő. Nem is rossz ötlet, főleg ezzel a prezis funkciójával, bár az ára alapján tényleg státuszszimbólum-gyanús, ahogy valaki írta. Mindegy, ha a piac elfogadja, lesz ebből még jobban kézreálló, "ócó kisz kinai".

(#18) Jim-Y

Jim-Y
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem tetszik, szerintem jó, hogy kipróbálnak, és készítenek innovatív újdonságokat is, külsőre is bejön, az egyetlen gond, hogy nagyon behatárolt az a réteg aki ki is tudja használni a kütyüt.

(#19) ChRiS_RS válasza Daniford (#9) üzenetére

ChRiS_RS
(fanatikus tag)

Egyelőre jó lesz n nélkül is. ;)

A 852-es kídlap telepötúsa sike#esen befejezádött.

(#20) syl5

syl5
(őstag)

Hát ez szerintem nem életképes...
Talán ha nagyobb lenne, de így...

Go Hard or Go Home!

(#21) hallari válasza Jim-Y (#18) üzenetére

hallari
(fanatikus tag)

Igazából csak a prezentációs részt nehezebb kihasználni, mert ezt csak főnökök szokták. A tapipad gyakran jól jönne mindenkinek egy sima irodában is, mert sokkal kényelmesebb, mint az egeret rángatni. Kicsi a hely, zsúfolt az asztal, útban van a drót, nem jó az egéralátét, jó, vegyük le, de akkor nagyon koszolódik az alja, meg pontatlan, akkor legyen papírlap, azon se az igazi, elmozdul, rosszul áll a csuklótámasz stb.

(#22) hyperspace

hyperspace
(fanatikus tag)

olyan, mint a magic mouse a applenél, nem?

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#23) Duree

Duree
(PH! addikt)

Na ezt jól kitalálták,valóban egyedülálló ötlet,gondolom Logitech szintű kivitelezéssel és árazással.Igaz ebben az esetben nem is annyira drága.Szinte biztosra veszem,hogy heteken belül jönnek a lemásolt kína utánzatok,olcsón,és a szokásos minöségben.

(#24) pilóta válasza hallari (#21) üzenetére

pilóta
(PH! kedvence)

Ehhez képest meg a laptopjukhoz is legtöbben vesznek külön egeret, mert a tapipad kényelmetlen, kicsi és pontatlan :D

Aki él és nem boldog, az téved!

(#25) Dr. Romano

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én lassan a Logitech fogalmát értelmezem újra :) Érdekes kis eszköz, kipróbálnám.

[ Szerkesztve ]

(#26) hallari válasza pilóta (#24) üzenetére

hallari
(fanatikus tag)

Na ja, ebben is van valami... :DD

(#27) Nordic válasza tiborandras (#10) üzenetére

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor ebben nincs semmi úttörő, legalább gondolatvezérelt lenne :U :DDD.

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

(#28) ErőVarázsló

ErőVarázsló
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

és egy magyar srác 10éve ugyanezt megcsínálta akkor senkit sem érdekelt...

Mentsd a fájlokat és az erdőket! Csak akkor nyomtass, ha tényleg szükséges. Magyarországon évente 830 ezer tonna papírt használunk, ez legkevesebb 10 millió fa életébe kerül.

(#29) bdlackoo válasza hallari (#21) üzenetére

bdlackoo
(lelkes újonc)

javits ki ha tevedek de nekem valahogy az jott at ahogy nezegettem meg olvasgattam rola ,hogy ez egy gyufasdoboz meretu-alaku eger. ugyanugy rangatod az aszlon mint a tobbit csak a tetejen (talan az oldalan is ezt nem tudom) van egy eriteserzekeny felulet amivel a sima eger gombjait/gorgojet valtod ki. Ha pedig tevedek akkor meg megint nem teljesen jo a dolog mert egy gyufasdoboz meretu tapipad meg ultabookra is kicsi(meg ha multitaccsos is).

[ Szerkesztve ]

Mi öten vagyunk, te meg egyen, Köcsög!

(#30) bteebi

bteebi
(senior tag)

Hát elég érdekes koncepció... De csak megfelelő hype kell neki, és tuti a világsiker. Mac-hez jó? ;]

Te is fiam, Bluetooth?

(#31) hallari válasza bdlackoo (#29) üzenetére

hallari
(fanatikus tag)

"Az optikai szenzorral szerelt termék hasonló navigációs élményt ad, mint az érintőképernyős okostelefonok. "
Utána írnak a görgetésről is, de az már "beújított" funkció, az alap az "érintőképernyős telefon".

(#32) clippy

clippy
(kvázi-tag)

Szóval aranyos kicsi, alul szenzor, fölül ha morzézol akkor kattint ha simized görget.. ez eddig világos.. és a jobb egérgomb? vagy akkor pöckölnöd kell? :W ez amolyan fél egér és fél prezentációs kütyü.. teljesen egyikre sem használható.. ez megmarad a "szőke nagymellű" nőknek akiket megkérnek bemutatóra (neki elég az egy gomb is), oszt a nőt fogják úgy is nézni :C :Y

(#33) hallari válasza clippy (#32) üzenetére

hallari
(fanatikus tag)

Ja, nálunk is az ausztrál nagyfőnök irodájában a két titkárnő volt a fő prezentáció... Meg a recis kiscsaj, de róla véletlenül derült ki, hogy tapipad helyett használja a főnöke... :DDD :DDD :DDD

(#34) sti10p

sti10p
(senior tag)

Csak a formát nem értem, egérnek ugye ez nem a legkényelmesebb, prezenternek meg inkább valami hosszúkás lenne a kézbe illő. Ott van pl. az MS presenter egerere, amivel szintén a forma a baj, egérnek jó de prezenternek nem a legkényelmesebb (ha már itt tartunk akkor ez a Logi cucc nem is akkora újdonság). Vagy ez lenne az ideális hibrid forma?! Ha meg fordítgatni kell az egeret hogy hátra lapozzunk az sem tűnik túl praktikusnak, ezt megoldhatták volna az egy érintőfelülettel is. De azért kíváncsi vagyok rá!

[ Szerkesztve ]

XY

(#35) jubilleum válasza sti10p (#34) üzenetére

jubilleum
(fanatikus tag)

Gondolom ehhez is jár majd setpoint, és ott személyre szabhatjuk a az egeret. Legalábbis így lenne értelmes. Ezek csak javasolt beállítások.

(#36) X Factor

X Factor
(PH! addikt)

Akkor ez most tulképp. egy vezetéknélküli tapipad?

(L) Atiradeonika (L)

(#37) clippy válasza X Factor (#36) üzenetére

clippy
(kvázi-tag)

nem egészen tapipad, azért van alul a szenor.. felül tapizásra csak kattintasz meg görgetsz simiéssel.. de ha tapizod akkor minek alulra szenzor? teljesen érthetetlen :F

(#38) HaRdCoRe^mp4

HaRdCoRe^mp4
(kvázi-tag)

Valaki nagyon ráért :D

Telszámom: 30/847-98-09

(#39) clippy válasza jubilleum (#35) üzenetére

clippy
(kvázi-tag)

ok setpoint, de akkor mindig állítgatod, hogy épp melyik gombot akarod használni? bal, jobb, netán oldalsó?

(#40) X Factor válasza clippy (#37) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

Érdekességnek okés, de nálam nem váltotta ki az "instant get" érzést.

(L) Atiradeonika (L)

(#41) syl5 válasza clippy (#37) üzenetére

syl5
(őstag)

Biztos tologatni is lehet. mint egy normál egeret.
Rájöttem amúgy. Olyan mint egy normál egér, csak furcsa alakkal és a teteje full érintős.

Go Hard or Go Home!

(#42) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Nem igazán tudom értékelni, semmi áttörőt nem látok benne.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#43) Karesz85

Karesz85
(tag)

Feltalálták a csíkos téglát :DDD

A pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve.

(#44) clippy

clippy
(kvázi-tag)

"érintőképernyőnek" szerintem túl keskeny kicsi.. 2 ujjam szélesebb ennél..vagy bal kézzel fogod és a jobb kezed kisujjával tapizgatod pöckölgeted és voila feltalálták a kétkezes egeret :))

(#45) jubilleum válasza clippy (#39) üzenetére

jubilleum
(fanatikus tag)

szerintem jobb felső sarkot meg a bal felső sarkot megtudja különböztetni. Én úgy képzelem el mint a magic mouset. Csak ennek talán az oldalán(/alján) is van kapacitív felület. Mondjuk szívesen megnéznél róla egy élőképet, mert csak rendereltet találtam.

(#46) Apika

Apika
(PH! addikt)

Muszáj volt valamit kitalálniuk, úgy látszik erre futotta nekik. De azért egynek elmegy. Lehet, hogy páran még elkezdik tologatni az asztalon megszokásból...

(#47) XtremLor

XtremLor
(senior tag)

Nem rossz elgondolás, egy konferencián jól mutatna, legalább is jobban mint egy megszokott vezeték nélküli egér, könnyebb és kisebb is. Kipróbálnám mennyire használható a mindennapokban.

"Legen...Wait for it...Dary"

(#48) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na, ez mondjuk tényleg nem rossz, bár kényelem szempontjából, lehet, hogy a mouse 2.0 jobb irány.

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#49) Misy

Misy
(kvázi-tag)

érdekes.. első gondoltaom az volt hogy megalkottak egy usb-n csatlakozó multifunkciós notebook touch felületet :C

misy felhasználónak 22 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#50) NixonHUN

NixonHUN
(kvázi-tag)

Akármennyire is hangsúlyos a design, meg innovatív, meg minden, pontosan arra jó az egész koncepció hogy kitámasszam vele a garázsajtót.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.