Ez nyert formatervezői díjat?
Jövőre indulok egy B-30-as blokktéglával, tuti a siker 
Aki él és nem boldog, az téved!

Ez nyert formatervezői díjat?
Jövőre indulok egy B-30-as blokktéglával, tuti a siker 
Aranyos kis okosság. Státuszszimbólum-gyanús. 
A kényelem nagy úr...
A görgetés meg a kattintás oké, de hogy lehet mozgatni a kurzort?
"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

Ez akkor egy tégla alakú tapipad?
3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu
Kiváncsi vagyok, hogy mikor perlik be a Logitech-et a gyufásdoboz gyártók a formaterv miatt.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Létezik erről valami videó? Kíváncsi lennék, hogyan is működik.
www.arma2.hu
The Innovations Design and Engineering Showcase at the 2012 International CES, which runs Jan. 10-13, 2012 in Las Vegas, Nev.
hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8

Azért az mx518 elkövetőitől ergonómikusabb periférát vártam volna.

Így már kerestem de nem találtam semmit... egyenlőre 
www.arma2.hu
feltetelezem az optikai erzekelo ott van az aljan, tehat "hagyomanyos mosopor" eger modjara 
4 sale http://tiny.cc/aprok

hat kerem en nem nagyon ertem ,h ezt hogyan is kell hasznalni
egyebkent biztos jo...
Mi öten vagyunk, te meg egyen, Köcsög!

egyetértek
Totál nem esik kézre, szerintem kényelmetlen. Az egér is úgy született, hogy megnézték milyen alakú az ernyedt tenyér egy sík felületen. Nagy marhaság az egész, de rossz érzésem van, hogy egy edeig még divat lesz, mint a tamagocsi 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Gondolom az érintésérzékeny felület miatt kellenek sík oldalak.

Így elsőre nem igazán tudom elképzelni hogyan működik, de a formatervezés elég furcsara sikerült ezzel a doboz formával. :S
[ Szerkesztve ]
I used to be an adventurer like you then i took an arrow in the knee. || iPhone 4S

A Loginak is van hagyományos púpos egere érintésérzékeny felülettel.
Ez lehetne inkább szélesebb, de vékonyabb. Ha már tapipad van rajta, legyen nagyobb, mert ez karcsú.
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Pedig írták a cikkben: mint egy érintőképernyő. Nem is rossz ötlet, főleg ezzel a prezis funkciójával, bár az ára alapján tényleg státuszszimbólum-gyanús, ahogy valaki írta. Mindegy, ha a piac elfogadja, lesz ebből még jobban kézreálló, "ócó kisz kinai".
Nekem tetszik, szerintem jó, hogy kipróbálnak, és készítenek innovatív újdonságokat is, külsőre is bejön, az egyetlen gond, hogy nagyon behatárolt az a réteg aki ki is tudja használni a kütyüt.

Egyelőre jó lesz n nélkül is. 
A 852-es kídlap telepötúsa sike#esen befejezádött.

Hát ez szerintem nem életképes...
Talán ha nagyobb lenne, de így...
Go Hard or Go Home!

Igazából csak a prezentációs részt nehezebb kihasználni, mert ezt csak főnökök szokták. A tapipad gyakran jól jönne mindenkinek egy sima irodában is, mert sokkal kényelmesebb, mint az egeret rángatni. Kicsi a hely, zsúfolt az asztal, útban van a drót, nem jó az egéralátét, jó, vegyük le, de akkor nagyon koszolódik az alja, meg pontatlan, akkor legyen papírlap, azon se az igazi, elmozdul, rosszul áll a csuklótámasz stb.

olyan, mint a magic mouse a applenél, nem?
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

Na ezt jól kitalálták,valóban egyedülálló ötlet,gondolom Logitech szintű kivitelezéssel és árazással.Igaz ebben az esetben nem is annyira drága.Szinte biztosra veszem,hogy heteken belül jönnek a lemásolt kína utánzatok,olcsón,és a szokásos minöségben.

Ehhez képest meg a laptopjukhoz is legtöbben vesznek külön egeret, mert a tapipad kényelmetlen, kicsi és pontatlan 
Én lassan a Logitech fogalmát értelmezem újra
Érdekes kis eszköz, kipróbálnám.
[ Szerkesztve ]

Na ja, ebben is van valami... 
Akkor ebben nincs semmi úttörő, legalább gondolatvezérelt lenne
.
"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}
és egy magyar srác 10éve ugyanezt megcsínálta akkor senkit sem érdekelt...
Mentsd a fájlokat és az erdőket! Csak akkor nyomtass, ha tényleg szükséges. Magyarországon évente 830 ezer tonna papírt használunk, ez legkevesebb 10 millió fa életébe kerül.

javits ki ha tevedek de nekem valahogy az jott at ahogy nezegettem meg olvasgattam rola ,hogy ez egy gyufasdoboz meretu-alaku eger. ugyanugy rangatod az aszlon mint a tobbit csak a tetejen (talan az oldalan is ezt nem tudom) van egy eriteserzekeny felulet amivel a sima eger gombjait/gorgojet valtod ki. Ha pedig tevedek akkor meg megint nem teljesen jo a dolog mert egy gyufasdoboz meretu tapipad meg ultabookra is kicsi(meg ha multitaccsos is).
[ Szerkesztve ]
Mi öten vagyunk, te meg egyen, Köcsög!

Hát elég érdekes koncepció... De csak megfelelő hype kell neki, és tuti a világsiker. Mac-hez jó? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Te is fiam, Bluetooth?

"Az optikai szenzorral szerelt termék hasonló navigációs élményt ad, mint az érintőképernyős okostelefonok. "
Utána írnak a görgetésről is, de az már "beújított" funkció, az alap az "érintőképernyős telefon".

Szóval aranyos kicsi, alul szenzor, fölül ha morzézol akkor kattint ha simized görget.. ez eddig világos.. és a jobb egérgomb? vagy akkor pöckölnöd kell?
ez amolyan fél egér és fél prezentációs kütyü.. teljesen egyikre sem használható.. ez megmarad a "szőke nagymellű" nőknek akiket megkérnek bemutatóra (neki elég az egy gomb is), oszt a nőt fogják úgy is nézni

Ja, nálunk is az ausztrál nagyfőnök irodájában a két titkárnő volt a fő prezentáció... Meg a recis kiscsaj, de róla véletlenül derült ki, hogy tapipad helyett használja a főnöke...

Csak a formát nem értem, egérnek ugye ez nem a legkényelmesebb, prezenternek meg inkább valami hosszúkás lenne a kézbe illő. Ott van pl. az MS presenter egerere, amivel szintén a forma a baj, egérnek jó de prezenternek nem a legkényelmesebb (ha már itt tartunk akkor ez a Logi cucc nem is akkora újdonság). Vagy ez lenne az ideális hibrid forma?! Ha meg fordítgatni kell az egeret hogy hátra lapozzunk az sem tűnik túl praktikusnak, ezt megoldhatták volna az egy érintőfelülettel is. De azért kíváncsi vagyok rá!
[ Szerkesztve ]
XY

Gondolom ehhez is jár majd setpoint, és ott személyre szabhatjuk a az egeret. Legalábbis így lenne értelmes. Ezek csak javasolt beállítások.

Akkor ez most tulképp. egy vezetéknélküli tapipad?
(L) Atiradeonika (L)

nem egészen tapipad, azért van alul a szenor.. felül tapizásra csak kattintasz meg görgetsz simiéssel.. de ha tapizod akkor minek alulra szenzor? teljesen érthetetlen 

Valaki nagyon ráért 
Telszámom: 30/847-98-09

ok setpoint, de akkor mindig állítgatod, hogy épp melyik gombot akarod használni? bal, jobb, netán oldalsó?

Érdekességnek okés, de nálam nem váltotta ki az "instant get" érzést.
(L) Atiradeonika (L)

Biztos tologatni is lehet. mint egy normál egeret.
Rájöttem amúgy. Olyan mint egy normál egér, csak furcsa alakkal és a teteje full érintős.
Go Hard or Go Home!

Nem igazán tudom értékelni, semmi áttörőt nem látok benne.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Feltalálták a csíkos téglát 
A pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve.

"érintőképernyőnek" szerintem túl keskeny kicsi.. 2 ujjam szélesebb ennél..vagy bal kézzel fogod és a jobb kezed kisujjával tapizgatod pöckölgeted és voila feltalálták a kétkezes egeret 

szerintem jobb felső sarkot meg a bal felső sarkot megtudja különböztetni. Én úgy képzelem el mint a magic mouset. Csak ennek talán az oldalán(/alján) is van kapacitív felület. Mondjuk szívesen megnéznél róla egy élőképet, mert csak rendereltet találtam.

Muszáj volt valamit kitalálniuk, úgy látszik erre futotta nekik. De azért egynek elmegy. Lehet, hogy páran még elkezdik tologatni az asztalon megszokásból...

Nem rossz elgondolás, egy konferencián jól mutatna, legalább is jobban mint egy megszokott vezeték nélküli egér, könnyebb és kisebb is. Kipróbálnám mennyire használható a mindennapokban.
"Legen...Wait for it...Dary"
Na, ez mondjuk tényleg nem rossz, bár kényelem szempontjából, lehet, hogy a mouse 2.0 jobb irány.
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

érdekes.. első gondoltaom az volt hogy megalkottak egy usb-n csatlakozó multifunkciós notebook touch felületet 
misy felhasználónak 22 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!