A Logitech frissítette az iPadek alapvető kiegészítőjét

A Logitech bejelentette az Ultrathin Keyboard termékcsalád frissítését. A két új kiegészítő az iPad mini tabletek és az iPad Air használatát teszik kényelmesebbé, ha gépelésre kerülne sor. Ez fontos lehet, mivel az érintésre érzékeny kijelző legyen bármilyen jó, sosem fogja azt az élményt nyújtani, amit egy fizikai gombokkal rendelkező billentyűzet. A korábbi Ultrathin Keyboard megoldásokhoz képest a két újabb modell vékonyabb és könnyebb lett, illetve újítás a több pozíciós állvány, amely többféle nézőpont beállítását is lehetővé teszi.

Logitech Ultrathin Keyboard Air
Logitech Ultrathin Keyboard Air [+]

Az Ultrathin Keyboard Air nevének megfelelően az iPad Airt támogatja és 322 grammot nyom 6,4 x 173,6 x 240 mm-es kiterjedés mellett. Az Ultrathin Keyboard mini az iPad mini tabletekhez használható, így csupán 6,4 x 139 x 199,6 mm-es méretekkel rendelkezik, illetve a tömege sem több 222 grammnál. A Bluetooth interfészen kapcsolódó billentyűzetek iOS gyorsbillentyűket is tartalmaznak, így minden adott a teljes gépelési élmény biztosításához. A beépített akkumulátor mindkét modell esetében nagyjából három hónapnyi energiát biztosít egyetlen feltöltéssel, melyet micro USB interfészen keresztül lehet elvégezni, a mellékelt kábel segítségével.

Logitech Ultrathin Keyboard mini
Logitech Ultrathin Keyboard mini [+]

Az alumíniumból készült Logitech Ultrathin Keyboard kiegészítők hamarosan feltűnnek az üzletekben. Ezüst és szürke színben is kaphatók lesznek, ám az ajánlott fogyasztói áruk még nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés