Hirdetés

iPadek kiegészítőivel tripláz a Logitech

A Logitech egy ideje kiemelt figyelmet szentel az Apple iPad tabletcsaládnak, így a vállalat időről-időre piacra dob pár fontosabb kiegészítőt. Ezúttal három billentyűzet érkezik a Keys-To-Go, a Type+ és az Ultrathin családba.

Logitech Keys-To-Go
Logitech Keys-To-Go [+]

A Logitech Keys-To-Go hordozható billentyűzet mindössze 6,1 mm hosszú és 180 grammot nyom a mérlegen, így kis helyen is elfér. A billentyűk tapintása megegyezik a laptopoknál megszokottal, tartósságuk azonban sokkal nagyobb a vízlepergető FabricSkin bevonatnak köszönhetően, ami víz- és porálló. Az újdonság újratölthető elemmel érkezik, ami teljes töltöttséggel akár három hónapig is bírja. A fekete, piros és türkiz színben kapható, 70 eurós billentyűzet az összes iPad termékkel kompatibilis.

Logitech Type+
Logitech Type+ [+]

A Logitech Type+ billentyűzet egyik különlegessége, hogy amikor az iPad függőleges, gépelési helyzetbe kerül, akkor a termék automatikusan bekapcsol, míg vízszintes, fekvő helyzetben kikapcsol. További előnyös tulajdonság, hogy a tok becsukásakor a készülék automatikusan ki-, kinyitásánál pedig automatikusan bekapcsol. Az iPad Air 2-vel kompatibilis Logitech Type+ fekete és élénkpiros színben kapható 100 euró ellenében.

Logitech Ultrathin
Logitech Ultrathin [+]

Szintén az iPad Air 2-höz készült a Logitech Ultrathin billentyűzet, mely mágneses technológiával csatlakozik, így az iPad Air 2-ből lényegében egy netbookot formál. Ráadásul az állítható mágneses állvány többféle betekintési szög beállítását is lehetővé teszi. A termékhez járó tok természetesen a védelmet is biztosítja, illetve a billentyűzetbe épített elem akár két évig is működik. Ha ez lemerülne, akkor sincs gond, ugyanis könnyen cserélhető egy újra. A Logitech Ultrathin szürke és ezüst színben kapható 90 euróért.

Előzmények

Hirdetés