Logitech desktop Mac gépekhez

A Logitech Mac számítógépek mellé szánja legújabb vezeték nélküli billentyűzet-egér szettjét. A Cordless Desktop S 530 Mac klaviatúrája mindössze 19 mm magas, a kényelmes használatot csuklótámasz segíti elő. A szokásos maces billentyűzet két oldalán multimédiás és egyéb funkciógombok találhatók, melyek között görgetést, illetve hangerőállítást vagy weblapok közötti navigálást segítő gombok is helyet kaptak.

A jobb kézbe passzoló, lézeroptikás MX 600 egér öt programozható gombbal és egy négyutas (azaz vízszintes és függőleges irányú lapozást támogató) görgetővel rendelkezik. Az USB csatolófelületű rádióvevő egységhez tartó is jár, így a beviteli eszközök közelében helyezhető el.

A billentyűzet két AAA, az egér pedig két AA méretű elemmel üzemel, a töltöttségi szint csökkenését mindkét eszközön LED jelzi. Átlagos használat mellett az üzemidő legfeljebb hat hónap; az automatikus energiatakarékossági funkciót az egér esetében ki/bekapcsológomb egészíti ki. A szett ára az Egyesült Államokban 100 dollár; kontinensünkön várhatóan márciusban kerül az üzletek polcaira az új termék.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés