Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) duracell89

duracell89
(senior tag)
LOGOUT blog

Annnnnyira gyönyörűűű az új széria! :)
Bővebben: link

(#2) Digital

Digital
(PH! addikt)

Gyönyörüek :C Ha besajtol a mostani cuccom,valami ilyet fogok beszerezni
Habár az érintésérzékeny csúszka nem tudom milyen lehet :F

[Szerkesztve]

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

(#3) jeges

jeges
(senior tag)

a dinovo még mindig gyönyörű...
(láttam vmelyik bótba' tavaly cca 70k-ér :Y)

"...cos if i go out drinkin', then i can stop thinkin', how the world done me wrong"

(#4) Rez_Grof

Rez_Grof
(őstag)

Csak a dupla del gombot ne tennék rá. :O:O:O Megőrülök tőle!
Egyébbként szépek. :D

MCITP: SA\ EA\ VA

(#5) Digital válasza jeges (#3) üzenetére

Digital
(PH! addikt)

Itt Szegeden a MM-ban 66.700.- kreditet kérnek érte :Y

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

(#6) peterkeT

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Az a ''Cordless Desktop MX 5000 Laser'' annyira jól mutatna a notebookom mellett... :O És az a 150$ nem is sok érte. Kár, hogy nálunk (ez sem) ennyibe fog kerülni. Egyébként a lefszebb valóban a DiNovo, de oktalanul drága... :( Hmmm. Kint 200$? És ez már a lézeres? B*sszameg... :O

p

[Szerkesztve]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#7) _cirmos_

_cirmos_
(őstag)

szép a dinovo, de nálunk ennyiért gépet szokás venni (na jó, egy felet), nem billentyűzetetet :U

(#8) BaliTHC

BaliTHC
(kvázi-tag)

DiNovo, a szívem csücske. Kár hogy MO.-n másfélszer annyi, mert még az eredeti ára is húzós....

In the ghetto - washing non colour fast synthetics at 60 degrees - could cost you your life! (Ali G)

(#9) Integra

Integra
(Jómunkásember)

szépek, kár hogy ezeknek is valszeg takony lesz a klaviatúrájuk :(

(#10) aDamker

aDamker
(fanatikus tag)

1-et nem ertek.
Miert divat mostansag a delete gombot igy megnyujtani? :/

(#11) Krix

Krix
(senior tag)

Ugye ezekből sem lesz magyar kiosztású? :O

A diNovo nekem is nagyon tetszik, de angol kiosztással kenjék a hajukra.

Ha itt vannak az ászok, vígan dudorászok.

(#12) Agyzuzo válasza aDamker (#10) üzenetére

Agyzuzo
(PH! addikt)

Én sem értem, de speciel ez nálam kizáró tényező...
Maradok a Cordless Desktop MX-emél, ahhoz még a jó öreg fekete Internet Navigator Keyboard-ot csomagolta a Logi, ami szerencsére klasszikus kiosztású.

(#13) Re-Tech

Re-Tech
(fanatikus tag)

Nekem az S-510 jön be a legjobban. Kár, hogy nem olyan régi kiosztású, mint a mostani Samsungom (bár ez meg mindent kibír, nem törik,nem szakad:)) ), egyébként ha itthon is lesz magyar kiosztású és meglátom valahol lehet, hogy nem fogok tudni ellenállni a csábításnak :). Az, hogy rádiós jelent valamit olyan szempontból, hogy egyszerre hány bill.t tudok lenyomni mielőtt kiakad?
Kérdés: egyszerre lehet ez a drótnélküli egér és egy vezetékes is aktív win alatt?

(#14) he7edik. válasza Re-Tech (#13) üzenetére

he7edik.
(őstag)

Abszolút egyett értek mind gyönyörű, de nálam is az S510 a favorit.
Ja a vezetékes egér játékra a rádiós médiára.
( távirányitóval CS-ézni az a menő :DD )

Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

(#15) JagdPanther válasza Re-Tech (#13) üzenetére

JagdPanther
(fanatikus tag)

mx700 és vezetékes géniusz jól megfér egymás mellett usb és ps2 porton nálam;) akkor gondolom ezek is hasonlóan fognak viselkedni vezetékes rágcsáló társaságában

6910p

(#16) medzso

medzso
(újonc)

Media Marktban lehet kapni (legalábbis Szegeden)! Két fajtát láttam, az egyik 45000HUF a másik 69000HUF.:Y:Y:Y:Y

[Szerkesztve]

(#17) PrinczA

PrinczA
(őstag)
LOGOUT blog

A fenenek nem lehet rendes kiosztasu billentyut csinalni :O

http://www.facebook.com/princzautok

(#18) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Hűűű, az utolsón befosok. Az kell nekem. Kár azért az elb.szott del gombért.

[Szerkesztve]

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#19) sidhe

sidhe
(tag)

je, pont ma lattam az elsot a querty-ben. viszont csak most latom a gany kiosztast. soha nem ertettem, van, aki szeret ilyen entert hasznalni? ehh.

(#20) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Design nagyon szép mindnél, de a bill. kiosztás...

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#21) Re-Tech válasza sidhe (#19) üzenetére

Re-Tech
(fanatikus tag)

Az enteren én is kiakadtam most hogy jobban megnéztem :( Lehet inkább csak egy távirnya kéne magában, de azt meg külön nem dobták piacra (20 usd a különbözet a távirnya nélkülihez).

(#22) tuleon válasza Re-Tech (#21) üzenetére

tuleon
(tag)

Az enter a magyar verzión nem ilyen lesz, feltéve ha lesz magyar verzió, mert nekem egy cordles desctop optical van és az angolon kicsi hosszúkás az enter, viszont a magyaron normális.

[kép]
[kép]

(#23) Re-Tech válasza tuleon (#22) üzenetére

Re-Tech
(fanatikus tag)

Ez jó hír, köszi!

(#24) tuleon válasza Re-Tech (#23) üzenetére

tuleon
(tag)

Szívesen.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy az enter feletti gomb az angolon, az ott lehet e a maygar verzión is, csak eltakarja az enter,ha meg nincs ott, akkor meg biztos hogy nem csak a billentyűket cserélik magyarra.

(#25) JoeYi

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

Lehet ezeket már valahol itthon kapni??

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#26) Bash

Bash
(VIP)
LOGOUT blog

Húúú, most láttam meg a hírt. Nagyon szépek, itt az ideje, hogy lecseréljem a diNovo-mat. Mióta kijött az MX1000-es, azóta ilyenre vágyom, de eddig nem volt ilyen párosításban, a diNovo lapos billentyűzete verhetetlen. :)

http://bashtravel.com/

(#27) JoeYi válasza JoeYi (#25) üzenetére

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

Megis van :DD

Bővebben: link

Logitech Cordless Desktop S 510 Media Remote (USB). 16 900 Ft 21 125 Ft
Logitech Cordless Desktop S 510 (HUN) (USB/PS/2)..... 12 900 Ft 16 125 Ft
Logitech Cordless Desktop MX 5000 Laser (US) (USB)... 31 900 Ft 39 875 Ft
Logitech Cordless Desktop MX 3100 (US) (USB/PS/2) 23 400 Ft 29 250 Ft Logitech Cordless Desktop MX 3000 Laser (HUN).......... 19 400 Ft 24 250 Ft

Az én kiszemeltem az MX3000, de ami leginkább tetszik, az a végén a három betű: HUN :D

Ami viszont nem tetszik, hogy a hír szerint az amcsiknál 99 dollár, nálunk meg 99 euró. Bár lehet, hogy adó nélkül 99 dollár....

Mindegy, de van :))

[Szerkesztve]

(#28) JoeYi válasza Bash (#26) üzenetére

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

az 53k, fával együtt. Vicces, hogy olcsóbb, mint a dinivo 2.0

(#29) Bash válasza JoeYi (#28) üzenetére

Bash
(VIP)
LOGOUT blog

Mifelénk $-ban mérik a pénzt, most néztem $180 körül már simán meg lehet venni. Asszem jövő héten meg is rendelem. :)
Az a vicces, hogy másfél éve $190-t fizettem a diNovo-ért, most olcsóbban meg lehet venni ezt az új csodát.

(#30) Balika911 válasza JoeYi (#28) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Azt a mindenit! Két héten belül venni akartam egy MX3100-as szettet, de kizárólag az egér miatt!
A DiNovo billentyűzete egyszerűen fantasztikus, a Bluetooth is csábító, csak MX900-assal szerelik, meg ugye az ára...
Erre kiadják olcsóbban egy MX1000-es egérrel, és már kapható is! :Y
Szép az élet! :))

Bash: A DiNovo 2.0-nál is jelentkezett a hiba, hogy általában későn látta meg a vevő az eszközöket, s csak sokadjára lehetett belépni a BIOS-ba?

(#31) Bash válasza Balika911 (#30) üzenetére

Bash
(VIP)
LOGOUT blog

Szerintem a hiba csak nálam létezett, mert laptophoz használom a diNovo-t. Van egy PS/2-es csatlakozó is az USB mellett, elképzelhetőnek tartom, hogy a bootolás és az USB eszközök felismerése közötti átmeneti időt azzal vészelné át a diNovo, de ugye nálam PS/2-s port hiányában nincs csatlakoztatva.

(#32) Balika911 válasza Bash (#31) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Akkor tényleg lehet, hogy a laptop a ludas. Mondjuk nem tudom, hogy egy átlag PC mennyi idő alatt ismeri fel az USB-re kötött dolgokat, remélem elég hamar ahhoz, hogy ne legyen gond az új szettel BIOS-ba lépni. :)
Biztos, ami biztos alapon azért megtartom a régi kombót is, jó lesz az még GTA-zni, meg meg Mortal Kombatozni. :)
Szükség esetén BIOS-ba lépni is. :))

Köszi a gyors választ!

(#33) tuleon válasza Balika911 (#30) üzenetére

tuleon
(tag)

Gondolom a c-enternél nézted.
Ha van az árlistában, az nem jelenti azt hogy lehet is kapni.

(#34) Balika911 válasza tuleon (#33) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Igazad van; felhívtam őket, azt mondták, szeptember végére ígérte a gyártó. Viszont a honlapon feltüntetett árnál kerülhet többe is, de akár olcsóbban is adhatják.
Előrendelést viszont felvesznek.

Hát, majd meglátjuk, mikorra érkezik. Így lehet, hogy majd karácsonyra lepem meg magam vele. :)

(#35) tuleon válasza Balika911 (#34) üzenetére

tuleon
(tag)

Én is megkérdeztem emailben, nekem azt írták, hogy USából be tudják hozatni 30 napon belül.:(

(#36) Razor1

Razor1
(senior tag)

na, az egyik már felkerült a magyar logitech oldalra, haladunk :))

(#37) Balika911 válasza Razor1 (#36) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Viszont az új diNovo-ból még mindig nem érkezett... :(

(#38) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Na, itt figyel előttem az új diNovo Laser, s jelentem, ez valami kegyetlenül odaver!

A billentyűzet szuper kényelmes, iszonyat elegáns (és hagyományos Enter-el szerelték, tehát nem olyan, mint a hírben szereplő képen!), az egér pedig halálosan precíz, akár egy orvosi műszer! A software-t még nem telepítettem, reklamál is a MediaPad, tehát hamarosan sort kerítek erre is. :)

(#39) Razor1

Razor1
(senior tag)

a logitech sajtótájékoztatón közölték h S510ből a távirányítós kiadás nem lesz magyar kiosztással, naccerű :O marad a harmony sorozat, ami meg iszonyat drága. nem tud vki egy olcsóbb, mégse gagyi távirányítós megoldást pc-hez?

(#40) Re-Tech válasza Razor1 (#39) üzenetére

Re-Tech
(fanatikus tag)

Na, ennek aztán nem örülök a részükről és nem is értem :( Én is a távirnyásat néztem ki, marha nagy kaland lenne párat odacsomagolni, ha már egyszer a bill. magyarították. Asszem marad még a jó öreg Samsung egy darabig akkor :( Bár, ha csak a hozzá adott távirnyában lenne eltérés, akkor még talán lehetne is szerezni külön, ha valaki US billt akarna csak venni és összebeszél vele az ember...

(#41) Razor1 válasza Re-Tech (#40) üzenetére

Razor1
(senior tag)

ja, de ki az hülye aki angolt akarna ha van magyar? arra gondoltam h egy szervízes fazonnal kéne összehaverkodni h rendeljen külön távirányítót. még az a kérdés, h a remote változatnak ugyanaz-e a vevőegysége mint a simának, mert ha nem akkor pláne szopás. pedig de jó lenne egy minőségi, mégis egyszerű távirányító! hiába pöpec a logitech harmony sorozata, de azok a cuccok űrközpontok ehhez képest, emiatt baromi drágák is.

(#42) Oakley Man válasza Razor1 (#41) üzenetére

Oakley Man
(újonc)

Hello mindenkinek! Volna egy kis problémám.. Jól kezdődik mi? :DDD
Engem egy mx 5000-es szett érdekelne, és amint azt a neten megtalálható összes cikk írja novemberben lesz várható(azaz mostanában). Na már most én vettem a fáradtságot és felhívtam a Logitechet, hogy tudnak-e valami pontosabbat. Erre ők. Idézem: ''Valószínűleg soha nem lesz magyarul, vegyek egy angolt és ragasztgassam át...''. :O
Erre egy kicsit morcos lettem, úghyogy nem tudom most mi a ...-t csináljak, honnan vehették a cikkekben hogy novemberben jön magyarul?

Ha bárki tud valamit, legyen szíves segíteni.
Köszönet! :DD

(#43) DrGonzo22 válasza Oakley Man (#42) üzenetére

DrGonzo22
(őstag)

Azóta megjelent a magyar nyelvű bill-el szerelt is?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.