Annnnnyira gyönyörűűű az új széria! 
Bővebben: link
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések

Digital
(PH! addikt)
Gyönyörüek
Ha besajtol a mostani cuccom,valami ilyet fogok beszerezni
Habár az érintésérzékeny csúszka nem tudom milyen lehet 
[Szerkesztve]
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

jeges
(senior tag)
a dinovo még mindig gyönyörű...
(láttam vmelyik bótba' tavaly cca 70k-ér
)
"...cos if i go out drinkin', then i can stop thinkin', how the world done me wrong"

Rez_Grof
(őstag)
Csak a dupla del gombot ne tennék rá. 

Megőrülök tőle!
Egyébbként szépek. 
MCITP: SA\ EA\ VA

Digital
(PH! addikt)
Itt Szegeden a MM-ban 66.700.- kreditet kérnek érte 
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!
Az a ''Cordless Desktop MX 5000 Laser'' annyira jól mutatna a notebookom mellett...
És az a 150$ nem is sok érte. Kár, hogy nálunk (ez sem) ennyibe fog kerülni. Egyébként a lefszebb valóban a DiNovo, de oktalanul drága...
Hmmm. Kint 200$? És ez már a lézeres? B*sszameg... 
p
[Szerkesztve]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

_cirmos_
(őstag)
szép a dinovo, de nálunk ennyiért gépet szokás venni (na jó, egy felet), nem billentyűzetetet 

BaliTHC
(kvázi-tag)
DiNovo, a szívem csücske. Kár hogy MO.-n másfélszer annyi, mert még az eredeti ára is húzós....
In the ghetto - washing non colour fast synthetics at 60 degrees - could cost you your life! (Ali G)

Integra
(Jómunkásember)
szépek, kár hogy ezeknek is valszeg takony lesz a klaviatúrájuk 

aDamker
(fanatikus tag)
1-et nem ertek.
Miert divat mostansag a delete gombot igy megnyujtani? :/

Krix
(senior tag)
Ugye ezekből sem lesz magyar kiosztású? 
A diNovo nekem is nagyon tetszik, de angol kiosztással kenjék a hajukra.
Ha itt vannak az ászok, vígan dudorászok.

Agyzuzo
(PH! addikt)
Én sem értem, de speciel ez nálam kizáró tényező...
Maradok a Cordless Desktop MX-emél, ahhoz még a jó öreg fekete Internet Navigator Keyboard-ot csomagolta a Logi, ami szerencsére klasszikus kiosztású.

Re-Tech
(fanatikus tag)
Nekem az S-510 jön be a legjobban. Kár, hogy nem olyan régi kiosztású, mint a mostani Samsungom (bár ez meg mindent kibír, nem törik,nem szakad
), egyébként ha itthon is lesz magyar kiosztású és meglátom valahol lehet, hogy nem fogok tudni ellenállni a csábításnak
. Az, hogy rádiós jelent valamit olyan szempontból, hogy egyszerre hány bill.t tudok lenyomni mielőtt kiakad?
Kérdés: egyszerre lehet ez a drótnélküli egér és egy vezetékes is aktív win alatt?

he7edik.
(őstag)
Abszolút egyett értek mind gyönyörű, de nálam is az S510 a favorit.
Ja a vezetékes egér játékra a rádiós médiára.
( távirányitóval CS-ézni az a menő
)
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

JagdPanther
(fanatikus tag)
mx700 és vezetékes géniusz jól megfér egymás mellett usb és ps2 porton nálam
akkor gondolom ezek is hasonlóan fognak viselkedni vezetékes rágcsáló társaságában
6910p

medzso
(újonc)
Media Marktban lehet kapni (legalábbis Szegeden)! Két fajtát láttam, az egyik 45000HUF a másik 69000HUF.

[Szerkesztve]
A fenenek nem lehet rendes kiosztasu billentyut csinalni 
http://www.facebook.com/princzautok

Jim Tonic
(PH! kedvence)
Hűűű, az utolsón befosok. Az kell nekem. Kár azért az elb.szott del gombért.
[Szerkesztve]
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

sidhe
(tag)
je, pont ma lattam az elsot a querty-ben. viszont csak most latom a gany kiosztast. soha nem ertettem, van, aki szeret ilyen entert hasznalni? ehh.

X@b3e
(PH! addikt)
Design nagyon szép mindnél, de a bill. kiosztás...
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Re-Tech
(fanatikus tag)
Az enteren én is kiakadtam most hogy jobban megnéztem
Lehet inkább csak egy távirnya kéne magában, de azt meg külön nem dobták piacra (20 usd a különbözet a távirnya nélkülihez).

tuleon
(tag)
Az enter a magyar verzión nem ilyen lesz, feltéve ha lesz magyar verzió, mert nekem egy cordles desctop optical van és az angolon kicsi hosszúkás az enter, viszont a magyaron normális.![[kép] [kép]](http://tuleon.uw.hu/20050824.jpg)
![[kép] [kép]](http://tuleon.uw.hu/20050824(001).jpg)

Re-Tech
(fanatikus tag)
Ez jó hír, köszi!

tuleon
(tag)
Szívesen.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy az enter feletti gomb az angolon, az ott lehet e a maygar verzión is, csak eltakarja az enter,ha meg nincs ott, akkor meg biztos hogy nem csak a billentyűket cserélik magyarra.
Lehet ezeket már valahol itthon kapni??
Genesis Montana - újra kétkeréken
Húúú, most láttam meg a hírt. Nagyon szépek, itt az ideje, hogy lecseréljem a diNovo-mat. Mióta kijött az MX1000-es, azóta ilyenre vágyom, de eddig nem volt ilyen párosításban, a diNovo lapos billentyűzete verhetetlen. 
http://bashtravel.com/
Megis van 
Bővebben: link
Logitech Cordless Desktop S 510 Media Remote (USB). 16 900 Ft 21 125 Ft
Logitech Cordless Desktop S 510 (HUN) (USB/PS/2)..... 12 900 Ft 16 125 Ft
Logitech Cordless Desktop MX 5000 Laser (US) (USB)... 31 900 Ft 39 875 Ft
Logitech Cordless Desktop MX 3100 (US) (USB/PS/2) 23 400 Ft 29 250 Ft Logitech Cordless Desktop MX 3000 Laser (HUN).......... 19 400 Ft 24 250 Ft
Az én kiszemeltem az MX3000, de ami leginkább tetszik, az a végén a három betű: HUN 
Ami viszont nem tetszik, hogy a hír szerint az amcsiknál 99 dollár, nálunk meg 99 euró. Bár lehet, hogy adó nélkül 99 dollár....
Mindegy, de van 
[Szerkesztve]
az 53k, fával együtt. Vicces, hogy olcsóbb, mint a dinivo 2.0
Mifelénk $-ban mérik a pénzt, most néztem $180 körül már simán meg lehet venni. Asszem jövő héten meg is rendelem. 
Az a vicces, hogy másfél éve $190-t fizettem a diNovo-ért, most olcsóbban meg lehet venni ezt az új csodát.

Balika911
(PH! kedvence)
Azt a mindenit! Két héten belül venni akartam egy MX3100-as szettet, de kizárólag az egér miatt!
A DiNovo billentyűzete egyszerűen fantasztikus, a Bluetooth is csábító, csak MX900-assal szerelik, meg ugye az ára...
Erre kiadják olcsóbban egy MX1000-es egérrel, és már kapható is! 
Szép az élet! 
Bash: A DiNovo 2.0-nál is jelentkezett a hiba, hogy általában későn látta meg a vevő az eszközöket, s csak sokadjára lehetett belépni a BIOS-ba?
Szerintem a hiba csak nálam létezett, mert laptophoz használom a diNovo-t. Van egy PS/2-es csatlakozó is az USB mellett, elképzelhetőnek tartom, hogy a bootolás és az USB eszközök felismerése közötti átmeneti időt azzal vészelné át a diNovo, de ugye nálam PS/2-s port hiányában nincs csatlakoztatva.

Balika911
(PH! kedvence)
Akkor tényleg lehet, hogy a laptop a ludas. Mondjuk nem tudom, hogy egy átlag PC mennyi idő alatt ismeri fel az USB-re kötött dolgokat, remélem elég hamar ahhoz, hogy ne legyen gond az új szettel BIOS-ba lépni. 
Biztos, ami biztos alapon azért megtartom a régi kombót is, jó lesz az még GTA-zni, meg meg Mortal Kombatozni. 
Szükség esetén BIOS-ba lépni is. 
Köszi a gyors választ!

tuleon
(tag)
Gondolom a c-enternél nézted.
Ha van az árlistában, az nem jelenti azt hogy lehet is kapni.

Balika911
(PH! kedvence)
Igazad van; felhívtam őket, azt mondták, szeptember végére ígérte a gyártó. Viszont a honlapon feltüntetett árnál kerülhet többe is, de akár olcsóbban is adhatják.
Előrendelést viszont felvesznek.
Hát, majd meglátjuk, mikorra érkezik. Így lehet, hogy majd karácsonyra lepem meg magam vele. 

tuleon
(tag)
Én is megkérdeztem emailben, nekem azt írták, hogy USából be tudják hozatni 30 napon belül.

Razor1
(senior tag)
na, az egyik már felkerült a magyar logitech oldalra, haladunk 

Balika911
(PH! kedvence)
Viszont az új diNovo-ból még mindig nem érkezett... 

Balika911
(PH! kedvence)
Na, itt figyel előttem az új diNovo Laser, s jelentem, ez valami kegyetlenül odaver!
A billentyűzet szuper kényelmes, iszonyat elegáns (és hagyományos Enter-el szerelték, tehát nem olyan, mint a hírben szereplő képen!), az egér pedig halálosan precíz, akár egy orvosi műszer! A software-t még nem telepítettem, reklamál is a MediaPad, tehát hamarosan sort kerítek erre is. 

Razor1
(senior tag)
a logitech sajtótájékoztatón közölték h S510ből a távirányítós kiadás nem lesz magyar kiosztással, naccerű
marad a harmony sorozat, ami meg iszonyat drága. nem tud vki egy olcsóbb, mégse gagyi távirányítós megoldást pc-hez?

Re-Tech
(fanatikus tag)
Na, ennek aztán nem örülök a részükről és nem is értem
Én is a távirnyásat néztem ki, marha nagy kaland lenne párat odacsomagolni, ha már egyszer a bill. magyarították. Asszem marad még a jó öreg Samsung egy darabig akkor
Bár, ha csak a hozzá adott távirnyában lenne eltérés, akkor még talán lehetne is szerezni külön, ha valaki US billt akarna csak venni és összebeszél vele az ember...

Razor1
(senior tag)
ja, de ki az hülye aki angolt akarna ha van magyar? arra gondoltam h egy szervízes fazonnal kéne összehaverkodni h rendeljen külön távirányítót. még az a kérdés, h a remote változatnak ugyanaz-e a vevőegysége mint a simának, mert ha nem akkor pláne szopás. pedig de jó lenne egy minőségi, mégis egyszerű távirányító! hiába pöpec a logitech harmony sorozata, de azok a cuccok űrközpontok ehhez képest, emiatt baromi drágák is.

Oakley Man
(újonc)
Hello mindenkinek! Volna egy kis problémám.. Jól kezdődik mi? 
Engem egy mx 5000-es szett érdekelne, és amint azt a neten megtalálható összes cikk írja novemberben lesz várható(azaz mostanában). Na már most én vettem a fáradtságot és felhívtam a Logitechet, hogy tudnak-e valami pontosabbat. Erre ők. Idézem: ''Valószínűleg soha nem lesz magyarul, vegyek egy angolt és ragasztgassam át...''. 
Erre egy kicsit morcos lettem, úghyogy nem tudom most mi a ...-t csináljak, honnan vehették a cikkekben hogy novemberben jön magyarul?
Ha bárki tud valamit, legyen szíves segíteni.
Köszönet!