Hirdetés

Még egy lapáttal rátett asztal formájú, horribilis árú házára a Lian Li

A Lian Li februárban még koncepcióként mutatta be a számítógépasztal lapjába integrált PC-házát, amit eredetileg a gyártó a CeBIT-en debütált, de úgy tűnik, a végleges változatok csak a Computex-re készülnek el. Igen, változatokat említett a gyártó, ugyanis a DK-01X jelzésű modell mellé érkezik az 1250 milliméter széles DK-02X is, amibe két PC is elfér: egy Mini-ITX mellé akár HPTX méretű alaplap, két tápegység és mindegyik számára külön-külön tárolók is beszerelhetőek, tehát egy általános használatra szánt és egy vérbeli játékos vagy munkaállomásként használt masinát képes egy fedél alá hozni.


[+]

A gyártó egyébként meglehetősen sokat reszelt az eredeti elképzelésen, bár az acélból hajlított lábak, az alumínium fiók és az edzett füstüveg megmaradt, de például sokkal visszafogottabb színösszeállításra esett a választás. Némileg átdolgozták az előlapi kialakítást is, emellett bővült a felszereltség egy opcionálisan felszerelhető billentyűzet- és egértartóval, valamint az oldalán egy akasztókkal megspékelt tárolórekeszt is kialakítottak, ahova a használaton kívüli perifériák vagy kiegészítők pakolhatók.


[+]

Hangyányit a belső is átalakult, ami főképp a behelyezhető tárolók és ventilátorok számában, illetve VGA-k méretében nyilvánul meg. Ezeket most külön nem részleteznénk, ugyanis a gyártó egy nagyon jó videós összeállítást készített a két házról, amiből minden részlet kiderül, a feliratoknak hála pedig még azok számára is érthető, akik hadilábon állna az angollal. Íme:

A Lian Li az árat is közzétette sajtóközleményében, miszerint a júliusban piacra kerülő DK-01X és DK-02X 989 és 1189 dolláros árcédulát kap.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés