JXD S7100 7”-es androidos játékkonzol – a legjobbaktól loptak

Néhány kínai gyártó esetében az az érzése támad az embernek, hogy szabad rablás van, és jogi következmények nélkül attól és azt „kölcsönöznek”, ami csak megtetszik nekik. Bár ha már lopnak, akkor valóban érdemes a legjobbaktól lopni. A JXD (JinXing Digital) legújabb kézi készüléke, az S7100 sem mentes egyéb gyártók stílusjegyeitől, a gombok jelölése Sony, a dizájn foltokban Wii, a weboldal pedig teljes egészében Apple koppintás. Csoda, hogy eddig még senki nem perelte be őket, de mivel sokadik hasonló ketyeréjüket mutatják be, ezért úgy tűnik, hogy látszólag minden rendben van.

A JXD S7100 ettől függetlenül egy teljesen korrekt konzol, leginkább egy Sony Ericsson Xperia Play-hez hasonlíthatnánk, csak GSM modul nélkül. A 7 hüvelykes, 800x480 pixel felbontású kapacitív érintésérzékeny kijelző körül S-pad és minden egyéb, konzolokra jellemző kontroller megtalálható, ráadásul beépített szenzorjainak köszönhetően a döntögetős-hadonászós játékmód is adott. A gép lelkét egy ARM Cortex-A9 processzor és egy Mali-400 grafikus alegység képzi, munkájukat 512 MB memória segíti. A háttértár 16 GB méretű, kapunk előlapi (0,3 MP) és hátlapi (2 MP) kamerát, valamint HDMI kimenetet és IEEE 802.11b/g/n Wi-Fi modult is.

Operációs rendszere Android 2.2, amit a megfelelő emulátorokkal gyárilag telepítve leginkább klasszikus ROM-ok futtatására hangoltak, de természetesen a modern, főleg érintéssel irányítható játékokról sem kell lemondani. A JXD S7100 vételára 139 dollár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • JXD

Előzmények

Hirdetés