Hama blog: újabb uRage termékek

A Hama uRage termékcsaládjával kimondottan a számítógépes játékokkal sokat foglalkozó felhasználókat, vagyis a gamereket célozza meg. A fekete, három karommal tépett emblémás termékek közül három egeret és az xPlode Evo headsetet már élőben kipróbáltunk. Most két új terméket mutatunk.

Az uRage Ice Dragon egy újabb egér, de ezúttal nem fekete, hanem fehér, ráadásul teljesen új formáról van szó, nem valamelyik régi modellt festették át. Jobb kézhez igazított alakjának különlegessége a hüvelykujj felén kiszélesedő rész, amihez hasonlót ugyan láttunk már más egereknél, de nem ilyen kis méretben, mint a Hamánál. Az Ice Dragonnak hat gombja van, ebből öt programozható, az oldalra dönthető görgővel viszont nem bajlódtak, mert játékosok úgyse nagyon használják ezt a funkciót. Van viszont precíz lézeres érzékelő legfeljebb 3400 cpi felbontással, ami menet közben négy lépésben állítható. Bár az egér felületének egy része fényes, minden bizonnyal csúszós, a fenekét és oldalait csúszásgátló réteggel vonták be, így ez biztos fogást ad neki. A Hama uRage Ice Dragon 9990 forintért vásárolható meg.

Idehaza még nem, de a Hama központi kínálatában már láttunk a fehér Ice Dragonhoz színben illő fehér xPlode Evo headsetet és Exodus billentyűzetet, utóbbi nálunk még feketében is új. Egyik játékos billentyűzetekre jellemző tulajdonsága, hogy WASD és kurzormozgató gombokat a többitől különböző – kék – színűre festették. Ennél hasznosabbnak tűnik számunkra a szintén kék színű, természetesen kikapcsolható háttérvilágítás. A beviteli eszköz alsó részébe csuklótámaszt integráltak, ami két szélén elkeskenyedik, a szóköz alatt pedig szélesebb. A Hama fekete uRage Exodus billentyűzete az Ice Dragon egérhez hasonlóan 9900 forintba kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Hama

Azóta történt

Előzmények