Csatlakozom, Mx518 am van, 4 éves, amíg kuka nem lesza addig fogom használni, utána meg addig fogok veedászni, amíg nem találok egy újat
. Counter Strikeoztam vele rengeteget, mostanában már csak nagyritkán, de nálam ez az "egér". Extrém lowsenszes vagyok, szóval én hagyományos párezres egérrel egyáltalán nem tudok játszani, ahogy 180 at fordulnék és megrántom azok mind ránganak egyet és egyhelyben maradnak. Régebben egy Qpad Lowsens padom volt, 1,5 éve meg egy Razer Goliathust koptatok, szal a padokon mérethiány nincs. Amik még engem meggyőztek: Intellimouse 1.1, aminek máig hihetetlne számomra a pontossága, az egyszerűségge mellett, ár-érték arányban best. Az optikás razerek is baromi jók, csak nekem a forma nem jön be. És az új olcsók közül én csak az A4tech et ajánlanám, meglepődtem amikor kipróbáltam 2-t, és pár órás teszt alatt, csak egy két hibás mozdulatot tudtam kicsalni belőle. De próbáltam pl gamernek nevezett Trustot, ami formára logi mx510 széria koppintása, (haverom 6k ért vette anno amikor én 11 ért az mx518-at) na az pl. nálam a használhatatlan kategóriába sorolandó lett rögtön. A lézeres szériák részemről parasztvakításnak tűnnek, csomó felületet nem szeretnek (nem tudom ez változott e valamit az utóbbi időben), és kva drága. Míg az optikai elmegy mindenhol. Ezeket a dpi értékeket meg fel se fogom, és van aki bedől neki. Aki 2,54 cm mozdulás alatt érzékeli, hogy az egere "csak" 800 képpontot dolgozott fel, és nem 5000 et az varázsló szerintem.