Fury DDR3L és Impact DDR4 SO-DIMM modulok a HyperX kínálatában

A Kingston égisze alá tartozó HyperX divízió új memóriamodulok érkezéséről adott számot a mai napon. A frissen bejelentett termékek két termékcsaládba érkeznek és teljesen eltérő kategóriát céloznak meg.


[+]

A HyperX Fury (Black) sorozatba DDR3 szabványú modulok érkeznek, egészen pontosan DDR3L memóriákról van szó, amelyek a hagyományosnál alacsonyabb, 1,35 voltos feszültségen üzemelnek.


[+]

Az 1600 és 1866 megahertzes frekvencián működő, fekete színű, aszimmetrikus hűtővel szerelt újdonságok 4 és 8 GB-os kiadásban érkeznek, és egyenként, illetve kétcsatornás szettben (8 és 16 GB) is elérhetőek lesznek. Bár ezek a modulokat elsősorban belépő szintű játékos PC-kbe, költséghatékony frissítésnek szánja a vállalat, a tuningról sem kell lemondani, de értelemszerűen  erre nem vállalnak garanciát. Az érkező termékek specifikációját az alábbi táblázat részletezi:


[+]

Az Impact családba érkezik a másik, DDR4 szabványú újdonság, aminek tagjai elsősorban a notebookokban, AIO PC-kben, valamint azokban kis formátumú gamer gépekben, Steam masinákban lelhetnek otthonra, amelyek SO-DIMM foglalattal rendelkeznek.


[+]

A 2133, 2400 és 2666 MHz-es órajelű memóriák az imént részletezett Fury DDR3L modulokhoz hasonlóan 4 és 8 GB-os kiadásban látnak napvilágot, és kaphatóak lesznek egyesével, illetve szettben összepárosítva is. A pontos specifikációkat az alábbi táblázat foglalja össze:


[+]

Az élettartam garanciával érkező termékek árát a Kingston egyelőre nem hozta nyilvánosságra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés